Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Sean napisał:

Jesteś śmieszny przyjmując księdza w takim razie, za grosz nie masz honoru, Trzymaj się swoich zasad bo sam dojdziesz do wniosku że jesteś zerem.   

Sam nim jesteś i tyle... 

Opublikowano
26 minut temu, ogarek napisał:

Gdzie jest Bóg i jego ręka gdy posrany klecha gwałci małe dziecko. 😋 Gdzie są obrońcy życia i godności? 

dokladnie wtym samym miejscu kiedy jakis ciapaty gwalci kobiete, kiedy ktos strzela w glowe czloweka ktory walczy za kraj i w tym samy miejscy kiedy lekarz zabija nienarodzone dziecko w 6 miesiacu ciazy bo mamusi sie znudzilo w stanach lub holandii.

Opublikowano

Czyli potwierdzasz że go nie ma... A to dzięki bardzo.. 🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
9 minut temu, ogarek napisał:

Nie obrażam tylko taKie mam zdanie o takim zachowaniu i tyle... Jesteś ostatnia osoba tu na forum która powina takie morały prawic i tyle... Czatowales jak szczur latami żeby jaka głupia otumanić a tera kaznodzieje wielkiego odwalasz... Czleku kogo chcesz oszukać i ośmieszyć..katolik od siedmiu boleści.. 😋

Zawsze mam ubaw jak klech się rzuca na 150 zeta.. I nigdy naWet nie miałknie jak mówię że to na ksiedzowskie dzieci bo wie że go znam i to na jego 🤣🤣🤣🤣🤣

jak cie nie wstyd przyjac na kolede czlowieka jak masz takie zdanie o nim .trzeba miec honor i zachowac sie jak czlowiek. powiedziec prosto w oczy co myslisz i nie miec z nim nic do czynienia.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, ogarek napisał:

Jak kościół schowa się za kibolami to już nie będzie po co drzwi otwierać... Zresztą ponoć one nie lubią pedałów i pedofilów  to powinno wygnać te ścierwa w sukienkach z kościołów... I będzie jako takie oczyszczenie bo widać że innego nie będzie.. 🤔

1 godzinę temu, witejus napisał:

to kluby piłkarskie mają tylko kiboli i nazioli a normalnych kibiców ,zwykłych uczciwych ludzi już niema-?Jak to teraz wszystko dla niektórych jest proste jak metr sznurka w kieszeni ,i nikt im nie wmówi że białe jest białe a czarne jest czarne ,koniec ,kropka ,amen

Oczywiście że nie...a czy ZWYKLI kibice tam byli? Jestem niemal pewien że nie

Attach0_24.jpg

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, ogarek napisał:

Czyli potwierdzasz że go nie ma... A to dzięki bardzo.. 🤣🤣🤣🤣🤣

Boze ze tez takie ludzie sie rodza. ignorant i wcielone zlo w najczystszej postaci.

skoro Boga niema wg ciebie to h*ja kisdza przyjmujesz i pewnie dzieci chrzciles? to jest hipokryzja w najczystszej postaci

Bog dal nam wolna wole i moze to rozumiesz moze nie i to my jako ludzi musimy wykazac sie czlowieczenstwem

Edytowane przez szmergiel
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, szmergiel napisał:

jak cie nie wstyd przyjac na kolede czlowieka jak masz takie zdanie o nim .trzeba miec honor i zachowac sie jak czlowiek. powiedziec prosto w oczy co myslisz i nie miec z nim nic do czynienia.

Mnie ma być wstyd że cała parafia o tym wie i milczy... Ja przynajmniej powiem na co daje i znam jego i jego dzieci 

To jest właśnie katolicyzm w tym kraju że klacha gwałci dzieci a taki jak ty badzie go bronił i udawał że tego nie ma.. Czego to iść do kościoła?.. żeby stać obok takich wierzących... Toć to śmiech na sali 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
6 minut temu, ogarek napisał:

Sam nim jesteś i tyle... 

Weź mi wyjaśnij czemu to robisz skoro nienawidzisz księży, nie masz jaj żeby mu to powiedzieć prosto w oczy? 

Opublikowano

u mnie tez dwoch mlodych zrobilo dzieciaki w okolicy tyle ze jeden odszedl z kaplanstwa i co to ma wplynac na moja wiare. zrobil niech placi,proste i tyle.dla mnie to nic dziwnego ze maja kobietki na boku ,to normalne zycie kazdy ma chec poruchac,gozej ja sie oferma nie umie za kobiete zabrac albo do burdelu isc tylko za dzieciaka bierze .tylko ze za dzieciaki to nie tylko ksieza sie biora ,o ile mi wiadomo to pedofile sa w calym spoleczenstwie

Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Oczywiście że nie...a czy ZWYKLI kibice tam byli? Jestem niemal pewien że nie

skąd ta pewność ?znasz ich osobiście, byłeś świadkiem naocznym  handlem narkotykami czy kupowałeś od nich narkotyki,czy wymusili może na tobie haracz?

Opublikowano

Czemu mam go nienawidzieć skoro ma, dzieci jak, normalny chłop... Jet dla mnie lepszym człowiekiem od kolegów pedałów i pedofilów... 

Jaka wiara taki kościół i takie pasterze.. 😋

Opublikowano
5 minut temu, szmergiel napisał:

Boze ze tez takie ludzie sie rodza. ignorant i wcielone zlo w najczystszej postaci.

skoro Boga niema wg ciebie to h*ja kisdza przyjmujesz i pewnie dzieci chrzciles? to jest hipokryzja w najczystszej postaci

Bog dal nam wolna wole i moze to rozumiesz moze nie i to my jako ludzi musimy wykazac sie czlowieczenstwem

Szmergielku, wiesz co to i znasz słowo faryzeusz, właśnie tak robili i robią faryzeusze.

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

skąd ta pewność ?znasz ich osobiście, byłeś świadkiem naocznym  handlem narkotykami czy kupowałeś od nich narkotyki,czy wymusili może na tobie haracz?

Śmieszne to co piszesz. Wiesz skąd grupy kiboli biorą kasę na swoją działalność?

Opublikowano
3 minuty temu, szmergiel napisał:

u mnie tez dwoch mlodych zrobilo dzieciaki w okolicy tyle ze jeden odszedl z kaplanstwa i co to ma wplynac na moja wiare. zrobil niech placi,proste i tyle.dla mnie to nic dziwnego ze maja kobietki na boku ,to normalne zycie kazdy ma chec poruchac,gozej ja sie oferma nie umie za kobiete zabrac albo do burdelu isc tylko za dzieciaka bierze .tylko ze za dzieciaki to nie tylko ksieza sie biora ,o ile mi wiadomo to pedofile sa w calym spoleczenstwie

Czyli jesteś klasycznym zaprzańcem bo tolerujesz zjawiska które są w sprzecznoości z deklaracjami i dogmatami KK

Opublikowano
1 minutę temu, Sean napisał:

Szmergielku, wiesz co to i znasz słowo faryzeusz, właśnie tak robili i robią faryzeusze.

Znalazłeś w końcu godnego sobie kolegę... 😋

Opublikowano
12 minut temu, szmergiel napisał:

Bo to jest  faryzeusz. 

Opublikowano
1 godzinę temu, szmergiel napisał:

to ze ty jeste ateista to nie znaczy ze niema ludzi co stana w obronie wiary.tyle w temacie

Proponuję od raz, wyposażyć w takie plakietki.

image.jpeg.36c5f946ff082b8d7b6898a867b43419.jpeg

Opublikowano (edytowane)

Spoko... Parafia obok ta sama sytuacja.. Klecha ma babę i dzieci i wszyscy wiedzą i nikt nie piknie.. Ot faryrzeusze... 🤣🤣🤣🤣

2 minuty temu, Dariowola napisał:

Bo to jest  faryzeusz. 

Ale dobrze ze nie pedofil... 🤔 

To jest właśnie obraz kościoła w tym kraju i nie ja, go będę naprawiał i rozwalał pany 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
4 minuty temu, ogarek napisał:

Znalazłeś w końcu godnego sobie kolegę... 😋

Bo widzisz, Ty lubisz kolegów jak Ciebie popierają, przytakują Tobie, a jak mają inne zdanie, nawet Ciebie nie atakując, to "wbijasz im nóż w plecy. Pokazałeś to już nie raz i nie tylko w stosunku do mnie.   :)

Opublikowano (edytowane)

O sobie piszesz  .. Przypomnieć? Ja jestem samotnym wilkiem i nigdy nikogo o nic nie proszę i nigdy nie zmieniam zdania pod niczyim wpływem i tyle.... Jeśli,masz podobne zdanie to z nim się zgodze i  tyle... Ale nie potrzebuje nikogo do pomocy i przytakiwania i nigdy nie zmieniam poglądów 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
3 minuty temu, ogarek napisał:

Spoko... Parafia obok ta sama sytuacja.. Klecha ma babę i dzieci i wszyscy wiedzą i nikt nie piknie.. Ot faryrzeusze... 🤣🤣🤣🤣

Każdy błądzi. Ale ty  to jakiś nowy Mesjasz. 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v