Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Bardziej złodziejskiej władzy niż pis nie ma nie było i nie będzie. KK zbratał się z pisem i teraz za to braterstwo płaci. Gniew ludzi na pis przenosi się na gniew na kościół. Nie na Boga a na księży, którzy mówią ludziom jak żyć a sami umazani są aferami pedofilskimi.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

Gdzie jest Bóg i jego ręka gdy posrany klecha gwałci małe dziecko. 😋 Gdzie są obrońcy życia i godności? 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Nic nie będzie, nie takie siły próbowały zniszczyć Kościół  i nie dało się. Wystarczy jakiś kataklizm czy potężna zaraza i ludzie na kolanach ze strachu wrócą do wiary, tylko może być już za późno.

Opublikowano (edytowane)

Czasy średniowiecza już naprawdę minęły. Zaćmieniem słońca ludzi nie nastraszysz tak samo kataklizmem. Zresztą mamy namiastkę kataklizmu na świecie i co ludzie wracają do kościoła. Nic z tego bo widzą, ze kościół to jeszcze większy kataklizm. Kościół ma duże problemy z pedofilią, księża są łasi na kasę. I ludzie to widzą. Wczoraj ksiądz w tv mówił, ze ponad połowa młodzieży nie chodzi na religię. Ludzie dzieci nie chrzczą, do sakramentów nie posyłają. Ty nawet nie wiesz co się dzieje. Ludzie śmieją się z Dziwisza jak to mówi, ze nie pamięta tego czy tamtego. Nie pamięta jak Isakowicz Zalewski do niego listy słał nic nie pamięta. Ludzie się śmieją, ze pewnie JP II nie pamięta. Wierchuszka polskiego kościoła to stare dziadki nie rozumiejące nowych czasów. Oni są śmieszni dla ludzi i zakłamani.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

i co te budynki kościoła są winne że takie ataki? może jakie meczety niech zbeszczeszczą?

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Kosciol sam siebie zniszczyl i podzielił... Wygnal  i zakazał głosu tym uczciwym kapłanom co domagLi się oczyszczenia z, pedalstwo i pedofili

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał:

Budynek kościoła to nie Bóg. Nie jestem za wandalizmem. Ale jeśli chodzi o kary to jakoś nie bardzo pokarało pedofili w kościele czy księży tych pedofili broniących i tuszujących ich afery. A przecież pedofile kościelni w sutannach krzywdzili dzieci. Żywe istoty a nie budynki. A tak mi się wydaje, ze los dziecka Bogu bliższy niż los budynku.

Kara ich nie minie nie bój się o to, ty byś chciał żeby Pan Bóg karał natychmiast? już by było dawno po tobie za to co wypisujesz.

Opublikowano (edytowane)

No a co z tymi co dzieci gwałcili? Niektórzy to już po kilkadziesiąt lat temu na kary po zasługiwali i spokojnie starych lat dożyli jak np Peatz. Widać dla niego karą przez lata były awanse i kariera w kościele.

Jesteś po prostu śmieszny ze swoimi zabobonami. Pasujesz do pisowskiego średniowiecza.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, hubertuss napisał:

Czasy średniowiecza już naprawdę minęły. Zaćmieniem słońca ludzi nie nastraszysz tak samo kataklizmem. Zresztą mamy namiastkę kataklizmu na świecie i co ludzie wracają do kościoła. Nic z tego bo widzą, ze kościół to jeszcze większy kataklizm.

Dla niektórych niespodziewana choroba i widmo bliskiej śmierci, jest takim kataklizmem. Potrzebujesz wielkich znaków na niebie? żebyś się nie zdziwił czasem.

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Sean porywanie się na kaznodzieje jest śmieszne i w roli bawidamka jesteś lepszy 😋

Opublikowano

przyjmowanie księdza po kolędzie i plucie na niego na forum też zbyt poważne nie jest.

Opublikowano

Księża którzy gwałcili dzieci po dożywali późnych lat często robiąc karierę i gdzie ta kara po latach. Często żyli po gwałcie po kilkadziesiąt lat robiąc kariery w dostatku i zdrowiu.

Przed chwilą, pafnucy napisał:

przyjmowanie księdza po kolędzie i plucie na niego na forum też zbyt poważne nie jest.

Ja nie przyjmuję. Poza tym nikt nie mówi, ze wszyscy ale bardzo dużo jest takich zakłąmanych.

Opublikowano (edytowane)

Zawsze daje na  ksiedzowskie  dzieci.. To też jest zle.. 🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
4 minuty temu, ogarek napisał:

Sean porywanie się na kaznodzieje jest śmieszne i w roli bawidamka jesteś lepszy 😋

Ogarek, może Ty potrzebujesz kaznodziei żebyś się w końcu opamiętał  :P  Ciekawe kto czyni więcej szkody, ja mówiąc co złe? czy Ty podpuszczając do nienawiści?

Opublikowano (edytowane)

Ty mówisz co złe.... Ah o tych gwalconych jedynie żeś zapomniał 

Jesteś hipokryto i krętaczem bez kręgosłupa i tyle... Lawirujesz jak nedzny  szczur.. 😋

Typowy pisowski nikt.... 🤮

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, witejus napisał:

nie jesteś ateistą bo niema ateistów ,każdy w coś wierzy,twoją wiarą jest mamona

Gdy rozum śpi , budzą się  demony

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
15 minut temu, hubertuss napisał:

Budynek kościoła to nie Bóg. Nie jestem za wandalizmem. Ale jeśli chodzi o kary to jakoś nie bardzo pokarało pedofili w kościele czy księży tych pedofili broniących i tuszujących ich afery. A przecież pedofile kościelni w sutannach krzywdzili dzieci. Żywe istoty a nie budynki. A tak mi się wydaje, ze los dziecka Bogu bliższy niż los budynku.

Dopuki jest najświętszy sakrament to nie jest tylko budynek. 

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał:

Księża którzy gwałcili dzieci po dożywali późnych lat często robiąc karierę i gdzie ta kara po latach. Często żyli po gwałcie po kilkadziesiąt lat robiąc kariery w dostatku i zdrowiu.

No i na tym się skończyło pewnie, zapamiętaj chłopcze że 1000 lat w oczach Bożych jest jak jeden dzień, ty tego nie wiesz i pier**lisz farmazony o raju na ziemi.  xD

Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał:

Ja nie przyjmuję. Poza tym nikt nie mówi, ze wszyscy ale bardzo dużo jest takich zakłąmanych.

bardziej o innym koledze pomyślałem

Opublikowano
2 minuty temu, ogarek napisał:

Ty mówisz co złe.... Ah o tych gwalconych jedynie żeś zapomniał 

Jesteś hipokryto i krętaczem bez kręgosłupa i tyle... Lawirujesz jak nedzny  szczur.. 😋

Typowy pisowski nikt.... 🤮

Weź mnie nie obrażaj, bo ja tego nie robię, wiesz o takich gwałcicielach to zgłoś to, jestem za.

Opublikowano (edytowane)

Nie obrażam tylko taKie mam zdanie o takim zachowaniu i tyle... Jesteś ostatnia osoba tu na forum która powina takie morały prawic i tyle... Czatowales jak szczur latami żeby jaka głupia otumanić a tera kaznodzieje wielkiego odwalasz... Czleku kogo chcesz oszukać i ośmieszyć..katolik od siedmiu boleści.. 😋

Zawsze mam ubaw jak klech się rzuca na 150 zeta.. I nigdy naWet nie miałknie jak mówię że to na ksiedzowskie dzieci bo wie że go znam i to na jego 🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Jesteś śmieszny przyjmując księdza w takim razie, za grosz nie masz honoru, Trzymaj się swoich zasad bo sam dojdziesz do wniosku że jesteś zerem.   

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Ulman napisał:

Jaka sekta taki diabel

Wiara katolicka to nie sekta ale pomyślałem że tutaj jest wielu wyznawców sekt.

Edytowane przez Dariowola
Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał:

mówisz dokładnie jak w średniowieczu i starożytności kiedy to nie widziano związku stosunku z urodzeniem dziecka kidy nikt nie kojarzył że po 9 miesiącach od stosunku rodziło się dziecko .Tak ty oczekujesz by piorun trzasł w księdza pedofila natychmiast lub umarł w mękach po tygodniu. Jezus powiedział wyraźnie ,,myśli moje nie są myślami waszymi"

9 minut temu, Ulman napisał:

budzą się  demony

dość wcześnie wstałeś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v