Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sabuliga - czyli tak samo steruje jak i Ty swoją. Co Ty uprawiasz to mało istotne. Pytanie było z gatunku retorycznych. Ważne jest to, że w temacie istotna jest para. Dlaczego zatem konsekwencjami obarczasz jedynie babki?

Opublikowano

Ale się czepiacie.  Jak byście nie zauważyli to co najmniej dwa tuzy tego tematu wyraziły swoje zdanie na temat zasądzonego wyroku jak i sam debrzyna poparł to zdanie .

Teraz to już prowokacja do eskalacji konfliktu😁

Opublikowano
4 minuty temu, DTaras napisał:

Tuzy?

No tak. Jakaś hierarhia tutaj jest😉

Opublikowano
14 minut temu, ogarek napisał:

C

Twoje tchorzliwe wypociny czytalo pół forum.. Wiec się nie produkuj... 🤣🤣🤣🤣🤣

czlowieku takiego drugiego bezczelnego to na forum nie znsjdzie6.mnie nazywasz tchórzem co się za monitorem nie chowam w przeciwieństwie to ciebie.malutkiego frustrata pyskatego. tyle potrafisz mały człowieku

Opublikowano (edytowane)

Ale ja żem nie przepraszał nikogo i nikogo o nic nie prosił i nie blagaL jak ty z za ekranu .....🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

A twoje przechwalki to śmiech na sali 😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

Osobiście mnie przepraszał... A najpierw prosił o pomoc kozak z koziej wolki.... Się posrał za ekranem... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

i co jeszcze pajacu napiszesz?

już ci pisałem mały człowieku że jesteś nikim grożąc czyjejś rodzinie i uciekając za komputer. od każdego byś dostał po ryju jakbyś się nie chowal śmieciu oborowy

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano (edytowane)

Synu nie ta liga i waga... 😋... Postrasz swoją stara albo dzieci w przedszkolu... 

3 minuty temu, szmergiel napisał:

i co jeszcze pajacu napiszesz?

już ci pisałem mały człowieku że jesteś nikim grożąc czyjejś rodzinie i uciekając za komputer. od każdego byś dostał po ryju jakbyś się nie chowal.

A gdzie ten pozew skoro tak było i ten taniec co obiecLes... Ponoć masz adres? Kiedy będziesz? Jutro? 🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

Widzę że się nie znasz... Bo samo się wywala 🤣

A napisz nam co tak śmierdzi u ciebie w traktorze... Czyżby szczury już zamieszkały? 

Edytowane przez ogarek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v