Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
56 minut temu, marulekk napisał:

Podzielone grupy rolnikow były bo policja miała rozkaz aby razem niebyli, pisiurki boją się.

Morawiecki spierdolił przed spotkaniem delegacji rolniczej na kwarantannę, hahahaha

A w tvpinfo pier**lą non stop o sędzinie z Krakowa i koronie 🤮🤢🤯

@Denwer wrzuć jakiegoś mema że strajku. Zobaczymy co centrala wymyśliła

i jakie osiagniecia?  belweder zajety czy chociaz sejm?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Denwer napisał:

A ja  nie żałuję że  mnie tam  nie  ma    😎

No przciez wbrew jedynie słusznej partii i Jarosławowi zawsze dziewicy byś nie wystąpił.

4 godziny temu, szmergiel napisał:

masz info

https://www.money.pl/gospodarka/protest-rolnikow-w-warszawie-gotowi-sa-sparalizowac-cala-polske-6564143167818272a.html

czytalem i widzalem zdjecia z godzine temu to cyrk a nie protest. grupka ludzi moknie i tyle. tu jeden pisal pare dni temu ze zaleja wawe i z 50tys osob bedzie a pojechalo moze ze 200 na necie widzailem.

Ale tenrząd gówniany że mieknie pod naciskiem 200 rolników albo jednej zydowskiej ambasador😀

1 godzinę temu, akooo napisał:

Ardanowski coś mówił że ma powstać jakaś służba mająca kontrolować czy zwierzęta na gospodarstwach przebywają w dobrych warunkach,więc żadni samozwańczy obrońcy nie mieliby się tym zajmować. Nie wiem czy to weszło bo na necie nie mogę się doszukać.

Jak na lewaków i neokomunistów przystało będa mnożyć przepisy , biurokrację i wszelkie słuzby kontrolujące obywatela a ciemnota sie jeszcze bedzie z tego cieszyć bo ktoś ja pilnuje i niańczy.

1 godzinę temu, galan99 napisał:

Dla dobra rolnika to jest 5 Jarka .

I dlatego rząd juz wprowadza zmiany a rolnicy protestują.

49 minut temu, szmergiel napisał:

i jakie osiagniecia?  belweder zajety czy chociaz sejm?

Kalkstein i Morawetzki wystraszeni - na poczatek to wystarczy.

28 minut temu, 6465 napisał:

@szmergiel jakim trzeba być hipokrytą żeby żyć z rolnika,  a jak chłop walczy o swoje to takie podśmiehujki wypisywać?.

Zgodne z linią ukochanej i jedynie słusznej opcji Polskiej Zjednoczonej Prawicy Robotniczej

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
4 godziny temu, PRIMO napisał:

Bo żeś pusty dzban a nie rolnik. 

Gdzie info z mediów publicznych o proteście rolników?

U mnie  dzban  zawsze  pełen  😎

Nie wiem  nie  oglądam TVPkura

2 godziny temu, szmergiel napisał:

soltys zone na takie zimno ciagles na wycieczke,kobieta juz ma dosc😉 ulman to ci bedxzie zazdroscil takiej fotki z bosakiem bo domyslam sie ze to autoportret😉

To ty  nie  wiesz  że  sołtys  nie ma żony  tylko  żyje  na kocią  łapę  z konkubiną  u  teściowej.  W MOPS  zawsze  lepiej  wygląda  samotna  matka  z dzieckiem  mieszkająca kątem  u  matki,   niż  mężatka 

1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Słuchaj dalej tych lewackich ocenzurowanych mediów. 

Według policji było ponad 70 tysięcy i zostali podzieleni na sześć grup. 

Jeśli na necie to szukaj Wrealu 24 pl.

Podaj  jakiś  link  do  tych  info  Policji    bo  begerowa  co  innego  mówiła 

Wrealu24  to  szczujnia  konfidencka  jest.   Wspierałem  tą  stację  wpłatami  do  puki  nie  zeszli  na  konfidencką  drogę 

1 godzinę temu, marulekk napisał:

A w tvpinfo pier**lą non stop o sędzinie z Krakowa i koronie 🤮🤢🤯

@Denwer wrzuć jakiegoś mema że strajku. Zobaczymy co centrala wymyśliła

Wyłącz TVP  włącz  myślenie 

meme_cmRJl8JIBxog5OENw8CfpWsUz.jpeg

Opublikowano

O rzeczach niewygodnych się milczy by tłuszcza która niczego innego nie ogląda wierzyła że nic sie nie dzieje. Za to od 3 dni niezwykle wazna sprawa sędziny z telefonem. 

Ciemnym masom trzeba dać chleba i igrzysk - to działa od wieków.

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Rolnik1973 napisał:

A w telexpresie ani słowa o strajku🙆🏻‍♂️

😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Kurła nie na taką dobrą zmianę ja głosował.

😭😭😭😭😭😭😭

e  tam  ryszard  nie nerwuj  nie  pokazali  żeby   ludzi  w  mieście  nie  drażnić  bo chłopy  tyle dopłat  bierą  i  jeszcze  strajkują   więc  dobrze  że  nie pokazują   w RMF  też    tam nic  wielkiego  nie  mówili  o strajku 

Opublikowano
21 minut temu, Denwer napisał:

U mnie  dzban  zawsze  pełen  😎

Nie wiem  nie  oglądam TVPkura

meme_cmRJl8JIBxog5OENw8CfpWsUz.jpeg

Chyba pomyj i śmieci. 😂🤣

16 minut temu, Ulman napisał:

Twierdzisz że TVP kłamie i manipuluje  bezmyślną ciemnotą?

A to coś nowego. 😮🤔

13 minut temu, Rolnik1973 napisał:

😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

😭😭😭😭😭😭😭

Chciałeś dobrej zmiany to teraz nie becz. 🤨

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

e  tam  ryszard  nie nerwuj  nie  pokazali  żeby   ludzi  w  mieście  nie  drażnić  bo chłopy  tyle dopłat  bierą  i  jeszcze  strajkują   więc  dobrze  że  nie pokazują   w RMF  też    tam nic  wielkiego  nie  mówili  o strajku 

Ta tylko nawet miastowi popierali rolników tylko trzeba było się wysilić i poczytać komentarze ale dla Ciebie bez obrazków to już za trudne. 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, PRIMO napisał:

Chyba pomyj i śmieci. 😂🤣

Może  u ciebie  tak.  U mnie  pełen Pepsicoli   z Dino  no  i  pyszna  wołowinka  z Lydla 😎

To jak  masz jakiś  link  do tych  danych  Policji  że  70  tyś  na pikiecie  było 

3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Wszystko pokazane i tam gdzie powinna być to była ta reporterka, nie wymiękła do końca

Tylko  niezbyt  rozgarnięta  była  pomyliła  izdebskiego  z  Szmulewiczem  i  nie bardzo  wiedziała  o co  pytać 

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Zagraniczne pepsi i wołowina o niemca? A gdzie twój patriotyzm gospodarczy?

Toć  Pepsico  mam w Polsce  rozlewnie   co  ty pier*olisz.  Nawet  od  Niemca  mam wiązary  na  wiatę  kupione  bo  lepsze 

Opublikowano
10 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ja byłem z nimi na strajku

Od 1 do ostatniej minuty na żywo.

Wszystko pokazane i tam gdzie powinna być to była ta reporterka, nie wymiękła do końca.

https://youtu.be/-h3M9X51Mnc

Rysiu a ja też był na proteście na żywo 😁

Opublikowano

@Denwer skoro Ty za Ardanem, to czemu starasz się robić wszystko co w twojej niemocy, aby strajk rolników wyśmiać i zrobić nic nie znaczącym?

Opublikowano
45 minut temu, Rolnik1973 napisał:

😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

😭😭😭😭😭😭😭

Zagłosujesz w najbliższych wyborach na opozycję z tą myślą o lepszym jutrze ale to lepsze nie nadejdzie od strony opozycji .

Opublikowano
40 minut temu, Denwer napisał:

pisowski glupek...........

prawda czasu-prawda ekranu, prl powraca..kurna jak za urbana-garstka warcholow oplacana przez niemcow.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v