Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to taki typ co uczepił się PISu jak rzep psiego ogona i nie wie czy się go puścić czy trzymać dalej. 😁

Opublikowano

„Minister

w #KPRM: Kwestia różnic pomiędzy bezpośrednim ubojem drobiu i bydła - rolnicy, którzy mają bydło mogą skorzystać z wielu innych dopłat. Wiele zmian zostało również podyktowane tym, że ubój w przypadku drobiu pozostaje dopuszczalny. „ i tak się    rozbija jedność rolników i minimalizuje strajk drogie dzieci...

• Like 2
Opublikowano

Mnie tam konfederaci cieszą w parlamencie. Faktycznie są dla bandy 4ga jak potężna drzazga w d*pie i ich mocno uwiera. A może i stan zapalny wywołać i amputuja duże części a jakieś nowe parje z nowymi głowami się dostaną. 

Opublikowano
18 godzin temu, Roman176 napisał:

JAKI JEST NAJGŁUPSZY NAROD NA ŚWIECIE KTÓRY ODDAŁ ZA DARMO I BEZ WALKI HANDEL, BANKI ,PRZEMYSŁ ,PRODUKCJE A TERAZ I USŁUGI ? NAWET W BANGLADESZU ŚMIEJĄ SIE Z POLSKI

Naród jest OK , ale jego przedstawiciele mają nierówno pod sufitem. A Pan Dworczyk zdaje się ma też sklerozę.😂

https://mobile.twitter.com/lkwarzecha/status/1315560412608331776?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1315560412608331776|twgr^share_3&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.gazeta.pl%2F

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, mirro napisał:

Naród jest OK

dokładnie 

4 godziny temu, mirro napisał:

ale w radiu tok też mają nie równo pod sufitem 

10 godzin temu, jacus napisał:

przy takim szumowskim to amatorzy....

ten narod rzeczywiscie jest bardzo glupi bo tylko gornictwa nie oddal za darmo-ba nawet powinien doplacic niemcom zeby tych darmozjadow wzieli z powrotem do rajchu

oj tam oj tam jesteś większy darmo zajadem krus i inne bajery a propo pomoc to jest jak komuś wiebie się wysokie podatki a później udaje ze się pomaga ?   

wystarczyło to pierwsze ... jak ostatnio pisałem mimo długów kopalnie są w pierwszej 10 największymi podatnikami Średnie obciążenie tony węgla przekracza 100 zł.🤣

ja podwójny nierób w twoich oczach ty według miastowego ty jesteś największym nierobem i tak w koło oto właśnie chodzi skłócony naród to bezbronny naród 

a jak tam akcje jsw 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano

kamień, który ruszy lawinę został rzucony; obecne, bardzo duże liczby nowych zarażeń to dopiero preludium, modele epidemiologiczne bazujące na grypie i innych koronawirusach pokazują, że za dwa, trzy tygodnie będziemy mieli pełne wszystkie szpitale w polsce (do końca października 15000 nowych zarażonych dziennie) a także w innych państwach (czesi, izrael, już mają stan krytyczny); wszystkie rządy mówią, że nie będzie lokdałnu - będzie szybciej niż o nim pomyślą i będzie dużo dłuższy niż wiosną; 

australia dobrzedziała:

Wiele wskazuje na to, że granice Australii pozostaną zamknięte dla turystów do końca przyszłego roku. W przemówieniu wygłoszonym w National Press Club, minister finansów Australii Josh Frydenberg zapowiedział, że rząd zakłada, że podróże międzynarodowe, w tym turystyczne oraz wjazd studentów zagranicznych do Australii nie będzie możliwy do końca 2021 roku.

-----------------------------------------------------

Senacka komisja rolnictwa odrzuciła nowelizację ustawy w całości. W komisji zasiada dziesięciu senatorów, w tym siedmiu z Prawa i Sprawiedliwości.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

jeszcze dodaj

A ty  na  pikietę  do  warszawy  nie  jedziesz  🤔

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

rower mie sie zapsuł. 😢

To  zetora  bierz  i na  pikietę  jedź    przeciw  kaczce 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Denwer napisał:

121253955_685890765691406_17480927315486

Temat LGBT się wypalił i teraz centrala Smoleńskiem proletariat zajmie. Trzeba lud w stanie zagrożenia utrzymywać bo zastraszony łyknie każda bzdurę a iporulny i posuszny będzie 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Denwer który rok u władzy i żadnego dowodu oprócz rachunków komisji smoleńskiej na grube miliony. 

Bandę 4ga oderwać od koryta Polska będzie syta 

Opublikowano
2 godziny temu, Denwer napisał:

121253955_685890765691406_17480927315486

Zdjęcie sugeruje wybuch w środkowej części centropłata samolotu podchodzącego do lądowania. Część ludzi może to przyjąć za pewnik i z uporem maniaka będzie to powtarzać dzieciom. No i sugestia że Tusk a raczej PO im to załatwiło dopełnia kretyństwa tej grafiki. Nawet jak na Ciebie Denwer, to chyba ten poziom z pogłębiarką już nie jest go osiągnięcia😂

Opublikowano

Zaraz mu centrala podeślę zdjęcia z prześladowań prezesa i zdjęcia z więzienia, i dokumenty jak to sam obalił komunę 🤫🤓

Opublikowano
2 godziny temu, Denwer napisał:

To  zetora  bierz  i na  pikietę  jedź    przeciw  kaczce 

Denwer pikieta gdzie miałobyć kilkaset osób. 

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, jarecki napisał:

Dziś rano przy tankowaniu zauważyłam że olej napędowy o 0,60 gr staniała u mnie. Dlaczego?

Edytowane przez Ywa
Opublikowano (edytowane)

żeby rolnicy mogli tabniej na protest pojechać ?   bo od pazdziernika w hurcie drożeje , w niemczech wchodzi nowy podatek w paliwa około 40-60 gr za litr  chyba od nowego roku 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
40 minut temu, PRIMO napisał:

Denwer pikieta gdzie miałobyć kilkaset osób. 

A ty  nie  na pikiecie.  No  i  masz  rację  poco  moknąć  jak  baran  na  hali 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v