Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, jarecki napisał:

bo to jest takie pojebane prawo ale w sumie chodzi o te 50 km \h    tak samo na autostradzie lub ekspresówce , i tu mam dowód bo znajomy chyba po wrocłwiu jechał traktorem  z przyczepką a na niej chyba koparka i jechał coś 55 km \h i go zatrzymali i puscili dalej traktor JCB  może  uznali żę to nie traktor ?

Bo nie wszędzie w mieście masz zakaz wjazdy ciągników. No i ciekawe co ma wpisane w dowodzie rejestracyjnym. Jeżeli nie ciągnik to i kategoria prawa jazdy pewnie C

Opublikowano
2 godziny temu, PRIMO napisał:

Nie gumowce tylko lakierki oborowe jakby co. 🤨

Z ludźmi mam do czynienia na co dzień nie tak jak ty tylko szkiełko i szkiełko. 

Ja mam zmądrzeć 🤔 ? Raczej ty powinieneś iść po rozum a nie wytyczne z centrali PISu.🙃

Wiesz że nadzieja matką głupich. 

Gdybyś  miał  do czynienia  z ludźmi  na co dzień   to  byś  nie pisał  takich  głupot.  Łatwo  tobą  manipulować    2 lata  temu  broniłeś  jak  lew  kołodziejczaka  który  potem  wyr*chał  was   bez  gumy  zapomniałeś  już  ??  🤣

1 godzinę temu, leszek1000 napisał:

Denwer jest jak ta orkiestra na Titanicu. Statek tonie, ale on dalej gra. Pytanie kiedy stwierdzi, że nie warto

Jak  na razie   PiS  nie  tonie.  A  to  że grupka  rolników  protestuje  cóż  ich  prawo  po forum  widać  że  najwięksi  krzykacze  nie  głosowali  na PiS   także  czym  się  przejmować  ??  😎

Opublikowano

Kto na socjalny PIS rękę podniesie temu ciemny ogłupiały lud tę rekę odrąbie. 

5 godzin temu, Denwer napisał:

Głupoty  to  opowiada  korwin  i  jego przydupasy  a stada  głupków  wierzą  w  takie  rzeczy  jak  głodzenie  więźniów  czy     obniżanie     podatków.

Dla lewaka to są rzeczy niewiarygodne bo jest nauczony że podatki wyłącznie rosna a państwu trzeba płacic coraz więcej i wtedy będzie dobrobyt. Lewak uważa że jak będzie miał mniej pieniędzy to będzie mu lepiej🤣

5 godzin temu, Denwer napisał:

Głupota   to  co  mówi  korwin  o obniżaniu podatków  bo  nie było  by  państwa  stać  na funkcjonowanie   dopłat  do  ZUS  czy  KRUS  utrzymania  wojska  policji  straży  granicznej  pożarnej   budowy  dróg  autostrad 

Gdzie tak mówi?

Opublikowano
49 minut temu, Denwer napisał:

Gdybyś  miał  do czynienia  z ludźmi  na co dzień   to  byś  nie pisał  takich  głupot.  Łatwo  tobą  manipulować    2 lata  temu  broniłeś  jak  lew  kołodziejczaka  który  potem  wyr*chał  was   bez  gumy  zapomniałeś  już  ??  🤣

Mam mam w przeciwieństwie do ciebie gamoniu. 😎

Tobą też manipulują a nawet tego nie jesteś świadomy. 🤨

Znajdz gdzie tak broniłem Kołodziejczyka bo wydaje mi się że bredzisz jak zwykle. 😱

Opublikowano

To już następny strajk rolnikow rozbity. Wyciągnęli koronaswirusa znowu i zakaz zgromadzeń i mandaty mają się sypać jak z rękawa. Nie na darmo w kagancach ostatnio występowali 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Dla lewaka to są rzeczy niewiarygodne bo jest nauczony że podatki wyłącznie rosna a państwu trzeba płacic coraz więcej i wtedy będzie dobrobyt. Lewak uważa że jak będzie miał mniej pieniędzy to będzie mu lepiej🤣

Gdyby   wszyscy  uczciwie  płacili  podatki  to  by  malały  nie  rosły.  A  że jest  cała  masa  złodziei którzy tylko  patrzą  jak wyłudzić  VAT  czy akcyzę czy  unikają płacenie dochodowego  itd.  to  niewinni  muszą  na to  płacić. 

Jakoś  nie widać  żebyś  ubolewał  nad  tymi  setkami  miliardów  które wykradają  złodzieje  tylko  kuje  cie  w oczy  kilka  set  złoty  dla  jakiego  patola  ciekawe  czemu  🤔🤔

42 minuty temu, PRIMO napisał:

Mam mam w przeciwieństwie do ciebie gamoniu. 😎

Tobą też manipulują a nawet tego nie jesteś świadomy. 🤨

Znajdz gdzie tak broniłem Kołodziejczyka bo wydaje mi się że bredzisz jak zwykle. 😱

Masz  kontakt  z  krowami  jak    jakaś  mućka  do  ciebie   zaryczy  jak  ją za mocno  za  wymię  pociągniesz  :D    Poszukaj  sobie  jak  broniłeś  kołodziejczaka  i  tego  Agro  powstania  wielkiego  z którego  wyszło  wielkie   G😂   ci  sami  co  teraz  wieszczą  wielkie  ruszenie  wtedy   tak  samo  pisali   oj  łatwo  wami  sterować  łatwo   🤣

Opublikowano (edytowane)

po co płacić? żeby patrzeć jak w nierobów pompują? sam se płać, a nie tylko rękę wyciągasz.

widzisz Ty chłopak co z covidem się dzieje? burdel się zaczyna. ten durny pokurcz z niczym już sobie nie radzi.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, debrzyna napisał:

az ci sie na mózg rzuciło 

Przynajmniej go  mam  w przeciwieństwie  do  ciebie  😎

ps.  nie  miałeś  mnie  ignorować  ???

Opublikowano
9 minut temu, pafnucy napisał:

po co płacić? żeby patrzeć jak w nierobów pompują? sam se płać, a nie tylko rękę wyciągasz.

widzisz Ty chłopak co z covidem się dzieje? burdel się zaczyna. ten durny pokurcz z niczym już sobie nie radzi.

co sie dzieje? wszedzie to samo w innych krajach ,co glupoty pleciesz. gawiedz sie jednakowo wszedzie boi

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

Przynajmniej go  mam  w przeciwieństwie  do  ciebie

nie żartuj tak. wszyscy cię już znają i wiedzą że masz tam nie za wiele.

Opublikowano
1 minutę temu, szmergiel napisał:

co sie dzieje? wszedzie to samo w innych krajach ,co glupoty pleciesz. gawiedz sie jednakowo wszedzie boi

taka prośba. nie pisz i nie cytuj moich postów. nie mam ochoty pisać z kimś kto potrafi używa tylko języka rynsztoku. z muszlą klozetową rozmawiaj.

Opublikowano
2 minuty temu, pafnucy napisał:

wszyscy cię już znają i wiedzą że masz tam nie za wiele.

Nie  znają.  Mam  tam  więcej  od  ciebie   😎

Opublikowano
3 minuty temu, pafnucy napisał:

taka prośba. nie pisz i nie cytuj moich postów. nie mam ochoty pisać z kimś kto potrafi używa tylko języka rynsztoku. z muszlą klozetową rozmawiaj.

za glupi jestes ,zero argumentu.obora i tyle

Opublikowano

tak se tłumacz...

Przed chwilą, szmergiel napisał:

za glupi jestes ,zero argumentu.obora i tyle

właśnie o tym mówię. dyskusja przedszkolaka. bardzo mnie dziwi że moderatorzy pozwalają takiemu czemuś na obrażanie wszystkich dookoła.

Opublikowano
26 minut temu, Denwer napisał:

Gdyby   wszyscy  uczciwie  płacili  podatki  to  by  malały  nie  rosły.  A  że jest  cała  masa  złodziei którzy tylko  patrzą  jak wyłudzić  VAT  czy akcyzę czy  unikają płacenie dochodowego  itd.  to  niewinni  muszą  na to  płacić. 

Jakoś  nie widać  żebyś  ubolewał  nad  tymi  setkami  miliardów  które wykradają  złodzieje  tylko  kuje  cie  w oczy  kilka  set  złoty  dla  jakiego  patola  ciekawe  czemu  🤔🤔

No przeciez PIS poprawił ściagalność a podatki i tak podnosza zamiast obniżać. Jak zwykle cie okłamali 😄

Jesli podatki będa rosły to coraz więcej będzie szarej strefy i jak piszesz  - niewinni (frajerzy) musza płacić. I bardzo dobrze, niech płacą - barany trzeba strzyc.

Czemu tych złodziei za te setki miliardów vat  nie pozamykali do paki? Zrobili jakąś śmieszna komisje śledczą i co z tego wynikło? Teatrzyk dla ciemnoty jedynie urządzili i tyle co sobie lud popluje i wyżali ze bide klepią bo ktos ich ukradł. Każdy gamoń woli wirzyć ze dziaduje przez kogoś a nie dlatego że jest jełopem.

1 minutę temu, Denwer napisał:

Nie  znają.  Mam  tam  więcej  od  ciebie   😎

Może i więcej co z tego jak nówka sztuka nie używana.

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Każdy gamoń woli wirzyć ze dziaduje przez kogoś a nie dlatego że jest jełopem.

Bardzo  trafnie  siebie  podsumowałeś   trafiłeś  w sedno. Widać  to  idealnie  po  tobie  jak  patrzysz   na social  patoli i temu  dziadujesz 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v