Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
42 minuty temu, DTaras napisał:

Metody .. Mirro - ja myślę, że jak już się sytuacja unormuje wyborami zajmie się Polski Związek Psów Rasowych...

To może lepiej Polski Związek Hodowców Gołębi Pocztowych.😂

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał:

dług publiczny wyliczany jest chyba w dolarach  ,a to w ciągu 2-3 tygodni wzrosło o 30 gr , to i dług powinien wzrosnąć o minimum 5-7 %

EV0vTpmXkAAMN7Z?format=jpg&name=900x900

Opublikowano

racyl ja bym w ten wykres do końca nie wierzył, wykształcenie nie ma tu żadnego znaczenia. Jestem w stanie się założyć że jeśli staniemy przed gmachem uczelni może kilku studentów odpowie prawidłowo na pytanie "Czym jest dług publiczny". 

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, racyl napisał:

EV0vTpmXkAAMN7Z?format=jpg&name=900x900

racyl twoje wklejanie moze zostać zakwalifikowane pod pararaf karny , nie wklejaj czegoś czego nie rozumiesz przynajmiej wiem ze nie jesteś trolem a zwykłym durniem ,bo nawet od troli wymaga sie wyobrazni , wielokrotnie na tym forum był wklejane linki kto głosuje na którą partie i wyniki elektoratu zbytnio sie nie rózniły . jak nie rozumiesz jak wyliczany jest dług to sobie poczytaj , bo raz na jakiś czas jest on modyfikowany o wartość dolara , a paragraf o którym wspomniałem na początku to  ,, sabotaż ''                  bo pewno wykształcenie pełne  podstawowe ma z 98 % społeczenstwa 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)

Sabotaż to robi Sasin drukując karty bez podstawy prawnej... Zresztą tak samo orgaizowal lot smoleński łamiac wszystkie zasady... skutek wiadomy. 😋 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

"Puki " co to się piszez Ó panie" mądry" co od durniów innych wyzywasz .... Jakie to  trza mieć wykształcenie żeby robić takie byki? 😋

4 minuty temu, jarecki napisał:

puki co 

Opublikowano
10 minut temu, ogarek napisał:

Sabotaż to robi Sasin drukując karty bez podstawy prawnej... Zresztą tak samo orgaizowal lot smoleński łamiac wszystkie zasady... skutek wiadomy. 😋 

A kto odwołał wybory 10 maja ??? 

Słuchasz tych  inteligentów z łopozycji  i potem bzdury piszesz😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣

Opublikowano

Niepełne podstawowe się kłania... 😋 Pisowskie elity na forum 🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

Podaj ustawę która pozwala na wybory prowadzone przez Pocztę Polską .

Opublikowano

Na jakiej to podstawie konstytucyjnej taki nikt jak sasin co wpakował na rozkaż wodza elity na jeden lot organizuje wybory w tym kraju? 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Pafnucy napisał:

Podaj ustawę która pozwala na wybory prowadzone przez Pocztę Polską .

chodziło o drukowanie kart wyborczych , wybory nie zostały odwołanea wiec najwyzszy czas drukować karty , podaj ustawe która wybory odwołała . tak samo . aj jak nie mozesz podać to wytłomacz mi na jakiej podstawie przygotowanie do wyborów ma zostać przerwane , tu nikt nic nie możę powiedzieć słownie , ma być ustawa prawna , a takiej o odwołaniu wyborów nie ma

Edytowane przez jarecki
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

A to państwowa komisja wyborcza dała te rozkazy? 

Co mają wspólnego z demokracja wybory organizowane przez aparatczyka jednej parti... gdzie jest kontrola przez opozycję tych poczynań? 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał:

chodziło o drukowanie kart wyborczych , wybory nie zostały odwołanea wiec najwyzszy czas drukować karty , podaj ustawe która wybory odwołała . tak samo . aj jak nie mozesz podać to wytłomacz mi na jakiej podstawie przygotowanie do wyborów ma zostać przerwane ,

nie ma szans na normalne wybory , to po co karty ?

Opublikowano

ja rozumiem i sie zgadzam żę  szans nie ma na normalne wybory , ale one nie zostały odwołane , i co dalej wybory nie zostały odwołane , kart do głosowania nie bedzie , czyli nie wydrukujemy kart , to wybory samse z siebie sie nie odbedą  ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v