Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 godzin temu, mirro napisał:

Na razie to miłościwie panujący stawiają na kropkę. 😂 Podejrzewam że pójdą  kierunku energii "punktu zero".😂 A ponieważ w generowaniu energii z niczego są mistrzami to pewnie szybko wyrośniemy na potęgę energetyczną.

mistrzem importu w tym jesteśmy naj 

7 godzin temu, galan99 napisał:

Ale u nas nie będą smrodzić będą szkopy u nas na zielonej wyspie siedzieć i od dychać świeżym powietrzem .

jak byś widział ile Niemców wykupuje domki letniskowe tysiące,  siedzi w górach w noclegowniach domkach turystycznych bo jak rozmieni eur to dużo Niemców tu siedzi na emeryturze  

17 godzin temu, racyl napisał:

No i widzisz kolego moda się zmieniła i trzeba od 26 lat homoseksualistów szanować

a morze ty pokarz jaka z ciebie modnisia wypnij się jakiemuś pedałowi ?? przecież trzeba iść z duchem czasu ... 

Opublikowano
10 godzin temu, racyl napisał:

moi znajomi z innych miast czekają na te obiecaną sieć warzywniaków😂

Poco   nam sieć  warzywniaków  jak  jest  ryneczek  lidla  ???

Gdzieś  ty  był  jak  cie  nie było  ???

Opublikowano
garek napisał:

przyznać się kto głosował na PIsowców :)   i przyczynił się do totalnej demolki w rolnictwie

ja głosowałem na pis bo na kogo miałem głosować, dalej bym może na nich głosował jakby nie ta ostatnia ustawa bo wszystko rozumiem ale tak zdradzić polska wieś kolebke Polski i dodatkowo własny elektorat... miarka się przebrała, Konfederacja wydaje się sensowna ale od niej mnie Korwin skutecznie odstraszył .

Opublikowano
44 minuty temu, Denwer napisał:

Poco   nam sieć  warzywniaków  jak  jest  ryneczek  lidla  ???

Gdzieś  ty  był  jak  cie  nie było  ???

Po wygranej Dudy wpadł w depreche 🤣

Opublikowano

Ulman - każdy sposób jest dobry aby w rezultacie kogoś wydoić. A skąd biorą? Taki model. Biernacki na nim jedzie to dlaczego nie rząd? Z tym, że w akcjonariat próbuje się wbić wprost producentów - ot tak dla uproszczenia...

A propos przekopu - trzeba ustanowić tor wodny na zalewie czyli go również przekopać. Dojdą do kanału i co dalej? Ktoś wie? Przekażą gminom jak inne wielkie projekty?

Opublikowano
1 godzinę temu, akooo napisał:

ja głosowałem na pis bo na kogo miałem głosować, dalej bym może na nich głosował jakby nie ta ostatnia ustawa bo wszystko rozumiem ale tak zdradzić polska wieś kolebke Polski i dodatkowo własny elektorat... miarka się przebrała, Konfederacja wydaje się sensowna ale od niej mnie Korwin skutecznie odstraszył .

Jeden człowiek Cię zniechęcił, do tego emeryt ? Specjalnie głosowałem na Konfederację aby była różnorodność w tym .... Sejmie.

Opublikowano

Oni myślą że podczas tego ptzekopu znajdą złoty pociąg i będzie część i chwała bohaterom 😄

Opublikowano
HF86 napisał:

Oni myślą że podczas tego ptzekopu znajdą złoty pociąg i będzie część i chwała bohaterom 😄

Gdyby znaleźli to pewnie,, właściciele,, by się po to szybko zgłosili.

Opublikowano
23 minuty temu, HF86 napisał:

@leszek1000

A  wy  nie na strajku   tylko   dumnie  w domciu   ???

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Protest

bardziej  pikieta    garstka  ludzi 

Opublikowano
3 minuty temu, leszek1000 napisał:

Jak będzie protest bliżej mnie

Do warszawy  mamusia  nie  puściła  ?? :D

Opublikowano
1 minutę temu, leszek1000 napisał:

Nie muszę za***rdalać, żeby utrzymywać takich leniwców jak ty. 

Ta  mamusia  nie puściła   i tyle.  Mnie  na pewno  nie utrzymujesz  :D  i  z pod  żnina  daleko  do  wawy  nie  jest 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v