Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Takiej yntylygyncji jak twoja ze swiecą szukać. Może nas oświecisz ?

Juz piszą w gazetach, że chciał pozbyć sie ziobry i jeśłi ten nie wróci do szeregu będą wcześniejsze wybory.

Teraz już nie powiesz że fantazjuję jak rano gdy to napisałem się pewnie nie jeden śmiał. Bo teraz już piszą o tym serwisy informacyjne.

Chyba że portale zerżnęły z AF moje teorie z rana..?

Opublikowano

co za różnica czy który był przeciw. zamordowano polskiego rolnika i to bez ogłuszania. nawet jakiego okresu przejściowego Jarosław nie przewidział. musiał mu się kot zadławić karmą z wołowiny, bo czemu by tak wrednie karakan postąpił? jaką miał kurdupel motywację?>

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

zamordowano polskiego rolnika

Jesteś  psychicznie  chory   czy tylko  takiego  niepełnosprawnego  umysłowo  udajesz

Opublikowano

zaczęli od hodowców trzody, teraz bydło i inne norki... ślimaki mam hodować... czy koty?

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, rolnik34 napisał:

pis wykancza rolnicto najgorsza partia jaka byla 

Eeee tam sekta i tak poprze nawet jakby mieli trawę żreć z biedy i w lepiankach mieszkac.

Wie ktoś czemu świnie i kurczaka mozna trzymac w klatce i zabić a futrzaka juz nie ?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

z czego @szmergiel cieszysz? nie prawda że pis najgorszy i rolników gorzej traktuje jak esbeków?

3 minuty temu, rolnik34 napisał:

pis wszystko zniszczy i zadziera z calym swiatem wstyd ze taka partia powstala

wstyd to że dzięki Nam rolnikom tacy idioci do władzy doszli. tfuuuu.

Opublikowano

tak patrząc jak śmigał po cmentarzach w czasie jak reszta narodu miała niemal areszt domowy...

Opublikowano
24 minuty temu, pafnucy napisał:

lekarze się zastanawiają.

a co?

Bo  widać  że  poważne problemy  z głową  masz

24 minuty temu, Ulman napisał:

Denverek , powiedzieli ci już czy popierasz tą ustawę czy nie?

Pisałem już  na ten temat   poszukaj  sobie 

Opublikowano
11 minut temu, Denwer napisał:

Bo  widać  że  poważne problemy  z głową  masz

sądzę że nie większy niż ty. ja w końcu zrozumiałem że to anty rolnicza partia. ciekawe kiedy ty załapiesz?

Opublikowano
12 minut temu, Ulman napisał:

A co już zapomniałeś? Oj głupka z siebie zrobiłeś kolejny raz . Swojego zdania za grosz........

Nie będę się powtarzał bo taki gamoń jak ty jest ślepy

Opublikowano
3 minuty temu, pafnucy napisał:

sądzę że nie większy niż ty. ja w końcu zrozumiałem że to anty rolnicza partia. ciekawe kiedy ty załapiesz?

A która jest rolnicza ??

Opublikowano (edytowane)

żadna. ale tak anty nawet za komuny nie było.

Denwer, za co rolnik może jeszcze pis popierać i szanować? jesteś rolnikiem? hodujesz coś?

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

żadna. ale tak anty nawet za komuny nie było.

Zwierzęta futerkowe to nie całe rolnictwo  tylko marginalna produkcja 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v