Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Ulman, Ty zawsze żądasz dowodów, na poparcie, w Twoim przekonaniu, fałszywych tez. Ja poproszę Cię wobec tego, byś poparł linkami , tezę, jakoby to ludzie pis, odpowiedzialni byli za podsłuchiwanie opozycji. I nie chodzi mi o bełkotliwe artykuły, a o konkretne dowody, kto na ich podstawie został oskarżony(przez prokuraturę, nie media) i kto skazany. Wiem, że np Pan Tusk nic/niczego nie ukradł, bo nie został oskarżony i skazany. Chętnie dowiem się, kogo z pis skazali, lub mają, za podsłuchiwanie Jego ministrów. 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

czyli po prostu się sprzedali .To jest fakt

a ci co w pierwszej turze wyborów prezydenckich głosowali na Bosaka czyli de facto na Konfederację a w drugiej turze na Dudę czyli de facto PiS za co się sprzedali?

Opublikowano
7 minut temu, witejus napisał:

a ci co nie biorą 500+ ,nie biorą emerytury a głosowali na PiS za co się sprzedali

Tak, ponieważ kierowali się litością wobec swych krewnych zapewne.

Naprawdę da się przeżyć bez 500+ i zasiłku- mój przykład.

Opublikowano
13 minut temu, witejus napisał:

a ci co nie biorą 500+ ,nie biorą emerytury a głosowali na PiS za co się sprzedali

Ci to naprawdę mają przerąbane.😂

9 minut temu, witejus napisał:

a ci co w pierwszej turze wyborów prezydenckich głosowali na Bosaka czyli de facto na Konfederację a w drugiej turze na Dudę czyli de facto PiS za co się sprzedali?

A Ci będą smażyć się w piekle.🤣

Opublikowano

3 minuty temu, witejus napisał:

pierwszy raz słyszę takie bzdury🤬

Kiedy słyszę wypowiedź wyborcy, że głosował za Pis z powodu 500+ to myślę coż za ubóstwo umysłowe.

Opublikowano
8 minut temu, witejus napisał:

pierwszy raz słyszę takie bzdury🤬

Po to propaganda tłucze do głów od rana do wieczora że jest za***iście by lud w to uwierzył niezależnie czy korzysta czy tez nie . Duża część to sa lewicowcy którzy bardzo chcą się stać prawicowcami bo im się wydaje że  wtedy będą lepsi

Opublikowano (edytowane)

Sprzedali suwerenność za marne grosze. I będziesz teraz walczył dla interesu Amerykanów. Powołanie nie dostałeś jeszcze @witejus?

Edytowane przez Ywa
Opublikowano
20 minut temu, pafnucy napisał:

czyli jak by nie 500 to pis by przegrał?

Oczywiście . Tym zrobili różnice co można przeczytać na tym forum u Marecka, Romana, witejusa, jareckiego alamo itd.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

A 500+ to nie jest powód dla którego lud popiera lewacki PIS? To nie oni zorganizowali podsłuchy by potem na tym najwięcej skorzystać?  Możesz się oszukiwać że to Bronek podsłuchał Donka bo coś tam Schetyna itd ale czy ktoś  normalny w to uwierzy? 

Czysta psychoza maniakalna. ,,Zły PiS zły PiS,,

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

powołanie dostałem ,może za tydzień do zakonu wstąpię :ph34r:

W przyszłym roku na ćwiczenia będzie można powołać do 3000 żołnierzy Narodowych Sił Rezerwowych; do 5000 żołnierzy rezerwy i osób przeniesionych do rezerwy niebędących żołnierzami; do służby przygotowawczej do 4000 osób, a do służby okresowej (powołuje się do niej żołnierzy rezerwy w razie kryzysu lub na potrzeby misji zagranicznych) do 200 rezerwistów – podaje portalsamorządowy.pl. 
Więcej: https://www.planeta.pl/Wiadomosci/Polska/MON-szykuje-masowe-powolania-do-wojska-i-WOT-w-2021-roku

Opublikowano

Kużwa. przecież Oni mają za***iste zaległości nawet w kwestii szkolenia i nadawania przydziałów pielęgniarkom. Nic z tego nie będzie. Chyba że to jednodniówki, sprawdzą stawiennictwo, bo nawet nikt nie raczy powiadomić WKU o adresie za granicą.

WKU nie wykonują planów naboru do WOT, więc zacznie się wzywanie i nadzieja że jeszcze jakiś chętny się trafi,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v