Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Ciebie nie trawił za jeden wpis

Ja lubię Pafnucego  bo dobry pisowiec z niego 😂🤣😂🤣😂🤣

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
49 minut temu, witejus napisał:

nie podniecaj się ,tak było (PO,PSL)ostatnio,jest (PiS ),będzie(ktokolwiek będzie rządził)

tylko nigdy nie bylo to na taka skale- poszukaj  ktora zona-maz dziennikarza w tamtych czasach probowal robic taka kariere ?? ilu w tym miesiacu po tygodniu czy dwoch od ujawnienia przez wrogie niemieckie media polecialo ze swiezych stanowisk ??? a ilu jeszcze gdzies sie czai ?? 

moze sie okazac ze oni kradli ale nastepni kradna jeszcze wiecej- swiezo sprawa elektrowni ostroleka . 1,5 milarda poszlo w pis-du.

Opublikowano

– Paradoksalnie możemy powiedzieć, że ten kryzys, który mamy, pomoże Polsce szybciej dogonić średni poziom życia aniżeli to było w poprzednich latach, bo wtedy, kiedy odpowiadałem za politykę rozwojową naszego kraju, zakładaliśmy sobie, żeby się rozwijać przynajmniej o te 2-3 punkty procentowe szybciej niż średnia UE. Jeżeli patrzymy w tej chwili np. przez pryzmat II kwartału, gdzie mieliśmy potężne załamanie w gospodarce europejskiej – 14 proc. w UE, 15 proc. w strefie euro – w Polsce to było 8 proc., według Eurostatu 7,9 proc., według naszego GUS 8,2 proc. Proszę zobaczyć, jaka różnica. Co to oznacza? Że my szybciej będziemy zbliżali do tej średniej unijnej – ocenił Jerzy Kwieciński.   https://www.radiomaryja.pl/informacje/karpacz-drugi-dzien-forum-ekonomicznego-2020/

Opublikowano

do tej pory technologia pozwalała na przechowywanie danych  w postaci odcisków lini papilarnych poszło do przodu technologicznie i baza DNA  jest i bedzie w niej coraz wiecej osób i przed tym nie uciekniemy , chetnie oddajemy wymaz np . do przeczepu np . szpiku kostnego gdzie dane te znajdują sie w rejestrze miedzynarodowym .

Opublikowano
54 minuty temu, Denwer napisał:

Ja lubię Pafnucego  bo dobry pisowiec z niego 😂🤣😂🤣😂🤣

To akurat prawda.... Ja bardziej szanuje takich jak ty co jawnie się określają niż takich fnucych co udJa że są przeciw  a potem i tak głosują za dajom... 🤣

Opublikowano

no weź. ty mnie nie szanujesz? to straszne. sie rozbeczę chiba. 😭

Opublikowano (edytowane)

Chodzi o poglądy których ty nie masz bo jesteś nikt... 😋Zresztą jako rolnik znaczysz tyle samo.... 🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

tak jak i ty. z tym ze tobie sie wydaje ze coś znaczysz😄 

kilka kilometrów od twojego ego nikt cie nie zna, a za 50 lat nikt nie bedzie nawet pamiętał o płaczku z przerostem ego. 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Się zdenerwował... 😋... Prawda boli i tyle i nic tego nie zmieni.... Obibok i nierób filozofa zgrywa 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, witejus napisał:

pafnący!🧐O.o

nie zdenerwował. orzę i piszę😁 

ogarku zapewniam ciebie ze też nic nie znaczysz na tym świecie. 

jesteś zwykłym wrednym człowieczkiem. ot tyle

Edytowane przez Gość
Opublikowano
53 minuty temu, pafnucy napisał:

nie zdenerwował. orzę i piszę😁 

ogarku zapewniam ciebie ze też nic nie znaczysz na tym świecie. 

jesteś zwykłym wrednym człowieczkiem. ot tyl

Twoje zapewnienie jest tyle warte co ty sam.. Czyli nic i tyle.... 😋To jest twoja miara skrojona na siebie samego... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Ja ja🤦🤦🤦🤦

No tak 

Opublikowano
2 godziny temu, soltys48 napisał:

weź się za kopanie pyrów

Kartofle już wykopane 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v