Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
52 minuty temu, Denwer napisał:

Bo to dobry  człowiek  jest   i  zależy  mu  na  dobru  tych  biednych  zwierząt

14445732662937.jpg

Opublikowano
50 minut temu, mirro napisał:

I to może się okazać proroczy wers. A następnie wyda na tej podstawie zaświadczenie kombatanckie. I tej sytuacji nawet bym się nie dziwił.🤣

Kombatant jak ta lala?

Przecież Morawiecki twierdzi, że w wieku 12 latek należał do "Solidarności Walczącej".1010654040_48364226_2477831412232675_7336359296155779072_n1.jpg.625f75ff102319d2f33aeac92ce9e133.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

Z tego co mi wiadomo to żadnego zakazu nie wprowadzono i nie wprowadzą 

Samą dyskusją o tym rozpieprzają rynek futrzarski, a co do innych założeń ustawy to mogą uderzyć w każdego hodowce nie tylko tych od zwierząt futerkowych.  

Opublikowano (edytowane)

zakaz chowu futrzaków sprawi że w polskim ekosystemie nie urodzi się żadna norka, królik, szynszyl i kilka innych gatunków które de facto znikną bo dzikie formy nie występują w środowisku Polski i co lepsze? ubój czy całkowita eksterminacja gatunków z danego terenu?
ja bym do futerkowców koty dopisał, ciekawe co na to prezes?
Oto jak PO kamieniami wytłukło dinozaury a pis przetrzebi ssaki zakazami.
Jedyne pocieszenie jest w tym że kożuchy bywają z owczej skóry i można by rozszerzyć zakaz na chów baranów. Skutecznie wyegzekwować zwłaszcza w polityce to może kiedyś powróci normalność

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Bo łatwiej zająć się norką, niż leczeniem obywateli własnego kraju albo gospodarką. Cały ten obóz władzy to stado porąbanych oszołomów. 

Zaliczyli już wielkie sukcesy w walce z ASF, retencja idzie dobrze to k**wa znaleźli se norkę i będą ją ratować. 

7 godzin temu, dysydent napisał:

może kiedyś powróci normalność

Nigdy. Społeczeństwo dziwaczeje, robi się miękkie, to i szuka problemów na miarę swojego poziomu. 

Edytowane przez mirro
Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Bo łatwiej zająć się norką, niż leczeniem obywateli własnego kraju albo gospodarką. Cały ten obóz władzy to stado porąbanych oszołomów. 

Łatwiej rzucając taki temat zająć gamoni którzy będą się tym jarać i odwrócić uwagę od innych spraw 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Opublikowano

Gamonie muszą mieć temat do dyskusji widać  jak wielu gamoni mamy tu na forum 🤣😂🤣😂🤣😂 którzy dają się już drugi raz  na to samo nabrać 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)

no jeżeli jedynym zajęciem władzy jest nabieranie i podpuszczanie podwładnych to marny los takiego układu

niepoważne; to jedynie określenie na takie rządy. w końcu określenie - "państwo z dykty, g..wna i styropianu" znikąd się nie wzięło bo na prawdę się obawiam że @Denwer ma rację

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
38 minut temu, Denwer napisał:

Gamonie muszą mieć temat do dyskusji widać  jak wielu gamoni mamy tu na forum 🤣😂🤣😂🤣😂 którzy dają się już drugi raz  na to samo nabrać 🤣🤣🤣🤣

I tu się z tobą zgadzam

Najlepszym przykładem jest Warszawska czajka

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, soltys48 napisał:

Najlepszym przykładem jest Warszawska czajka

Czajka  realnie  zatruwa  wisłe  i bałtyk. 

A zakaz  Uboju rytualnego  i  hodowli futrzaków  jest  tylko  na  papierze. Tak jak 3 lata  temu   nawet  mnie obrażałeś  jak  pisałem  że  zakazu  nie  wprowadzą  i  jak się  okazało  miałem racje   projekt  upadł.

119196591_3345484868807256_6304566050369

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Obrażałem? Czyli potwierdzasz wcześniejsze podejrzenia?

Tak jak czajka zatruwa środowisko tak futrzaki dają pracę

5 minut temu, Denwer napisał:

Czajka  realnie  zatruwa  wisłe  i bałtyk. 

A zakaz  Uboju rytualnego  i  hodowli futrzaków  jest  tylko  na  papierze. Tak jak 3 lata  temu   nawet  mnie obrażałeś  jak  pisałem  że  zakazu  nie  wprowadzą  i  jak się  okazało  miałem racje   projekt  upadł.

Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Obrażałem? Czyli potwierdzasz wcześniejsze podejrzenia?

Tak  obrażałeś  przypomnij sobie  co było 3 lata  temu.  Taka sama wrzutka  pisałem wtedy  że  to  upadnie  i  upadło.

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

Tak  obrażałeś  przypomnij sobie  co było 3 lata  temu.  Taka sama wrzutka  pisałem wtedy  że  to  upadnie  i  upadło.

Komu to pisałem to doskonałe pamiętam

Pamiętam również kto się wypierał że nie jest ta osobą 😁

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, witejus napisał:

żaden zakaz nie spowoduje zmniejszenia pogłowia baranów

no ale chociaż byłby to sygnał odwrócenia trendu bo obecnie do chowu baranów dopłacamy w dosłownym i przenośnym rozumieniu.

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, soltys48 napisał:

Komu to pisałem to doskonałe pamiętam 😁

No  a ty  się  zarzekałeś  wtedy  że  wprowadzą   i  nie  wprowadzili  :P 

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

najbardziej zmyliło mnie to że w poprzednim wcieleniu mnie nie trawił kompletnie, a teraz nawet rozmawia.

1 minutę temu, soltys48 napisał:

A co pisałem ?

Opublikowano
13 minut temu, Denwer napisał:

Taaaaa projekt sam się napisał i sam wziął się i upadł. Oczywiście nie stali za tym konkretni ludzie i ich konkretne interesy. Zajebiaszce tłumaczenie. Typowe dla miłościwie panujących. Tak jak projekt Pana Jakiego po konsultacjach z Mossadem.😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v