Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał:

ta jasne i co jeszcze ? może cieżarną zakonnice przejechałem na pasach

nie podobno ciebie Tusk potracił na białym koniu dostałeś ośnianie ?

Romek pochwal się ile wsparłeś rydzyk a w tym roku

Powiedz co pisowskiemu rządowi żeby miał umiar

ciebie przeszkadza rydzyk bo ktoś oddaje mu kasę ...   nie którym przeszkadza mój zawód bo podobno zbieram kokosy ...   niektórym przeszkadza ze kupuje bardzo drogie %%     a wiesz komu to wszystko przeszkadza ? ci co nie mają i nie chce się robić  ...   do kogo ty się zaliczasz ??

Opublikowano

Co tak  późno  ???   do ostatniej chwili  nie  był  jasny  przekaz  czy  może  jaka  hiena  się  do środka  nie dostała  by  fotek  napstrykać 

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

czy dziadek w wermahcie to wstyd ??? trzeba romana zapytac-choc obawiam sie ze ten temat to nie byl szeroko dyskutowany na slasku, pomorzu czy wielkopolsce, jesli chlopak mial do wyboru wczasy na stepach rosyjskich lub w malopolskim kurorcie o nazwie oswiecim-zdroj czy sztutowo-w wypadku tuska seniora- i to first minut dla siebie i rodziny to jaki to byl wybor ?????

jacuś ta twoja wiedza jak wiedza o komunie na wsi ?? gierek był i pocałował ci rękę opowiadał ci ze tak wszystkich pouczasz ?

to jest twoja wiedza lisy odlewnik za komuny dbały o propagandę  widziałeś sędzi co krzyczą demokracja zoll i+ reszta bandy do dzisiaj trzyma władzę 

o

1 godzinę temu, jacus napisał:

czy dziadek w wermahcie to wstyd ??? trzeba romana zapytac-choc obawiam sie ze ten temat to nie byl szeroko dyskutowany na slasku, pomorzu czy wielkopolsce, jesli chlopak mial do wyboru wczasy na stepach rosyjskich lub w malopolskim kurorcie o nazwie oswiecim-zdroj czy sztutowo-w wypadku tuska seniora- i to first minut dla siebie i rodziny to jaki to byl wybor ?????

jacuś ta twoja wiedza jak wiedza o komunie na wsi ?? gierek był i pocałował ci rękę opowiadał ci ze tak wszystkich pouczasz ?

to jest twoja wiedza lisy odlewnik za komuny dbały o propagandę  widziałeś sędzi co krzyczą demokracja zoll i+ reszta bandy do dzisiaj trzyma władzę 

o

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał:

ciebie przeszkadza rydzyk bo ktoś oddaje mu kasę ...   nie którym przeszkadza mój zawód bo podobno zbieram kokosy ...   niektórym przeszkadza ze kupuje bardzo drogie %%     a wiesz komu to wszystko przeszkadza ? ci co nie mają i nie chce się robić  ...   do kogo ty się zaliczasz ??

Romuś to tak nisko upadłeś żeby sie porównywać do zwykłego oszusta i naciągacza 😄

Opublikowano
38 minut temu, nie napisał:

LANDSCAPE_1280

LANDSCAPE_1280dzisiejsze zgromadzenie w warszawie nie przeszkadza ? gdzie wyrazy oburzenia? 

@racyl jak    przestrzegają  zasad   ci  na foto 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Generał napisał:

Co tak  późno  ???   do ostatniej chwili  nie  był  jasny  przekaz  czy  może  jaka  hiena  się  do środka  nie dostała  by  fotek  napstrykać 

chłopczyku to Ty się pojawiłeś ponad miesiąc temu kiedy zaczęło się to swiństwo aby ludziom mózgi prać i wzmocnić kampanie dudy kiedy już nie może wozić d*py po kraju 😄

@racyl jak    przestrzegają  zasad   ci  na foto 

Ty faktycznie zapatrzyli się na pisowców w wielki piątek 🤣

Jak to mówisz przekaz poszedł z góry 🤣

Edytowane przez racyl
Opublikowano
8 godzin temu, ogarek napisał:

Uprawiamy to 3 rok w tym roku ja obsialem ostatni rok część swego pola ... Za rok to ja będę miał  35ha a syn 55 ha... Potem zobaczymy.... 

Załóżmy, że masz prawie stówę za dopłaty bezpośrednie, a gdybyś przy tej ilości hektarów wdrożył program rolnośrodowiskowy pięcioletni to środki finansowe POdwojone. W 2007 - 2013 w pakiecie za łąki od hektara było 880 zł. Póżniej bolszewicy zmniejszyli na 400 i dałem se spokój.

• Like 1
Opublikowano
5 godzin temu, ogarek napisał:

Na nikogo.... 🤣🤣🤣🤣🤣

Od turbonosza nawet nie odbiorę tej propagandy wyborczo-nakazowej - "Adresat odmówił przyjęcia przesyłki" - tak każę napisać na kopercie.

5 godzin temu, racyl napisał:

EVeSrOEWAAAlbmZ?format=jpg&name=small

My są Pany  to wszystko POtrafimy obiecać.

24993218_1548423178580605_3706581403429684274_n.jpg

5 godzin temu, jacus napisał:

Kliknij i zobacz więcej!

43555438_2256304294588856_2694327061744451584_n.jpg

Opublikowano
6 godzin temu, Pafnucy napisał:

łudzisz się ogarek , że sam trwały ślad zostawisz ? Wydaje ci się tylko chłopczyku . Oj tylko wydaje .

ależ zostawi ,tabliczkę na cmentarzu i wpis w księdze parafialnej

Opublikowano

@Roman176

Ojciec braci Kaczyńskich był moim kolegą z "Baszty". Jak Leszek Kaczyński został prezydentem Warszawy i mu gratulowaliśmy, jego ojciec powiedział: "Moim dzieciom nie wolno dawać władzy. Zniszczą każdego, kto jest od nich lepszy, bo są złośliwi" – opowiadała  sanitariuszka "Hanka", Hanna Stadnik

Opublikowano

https://caritas.pl/blog/2020/04/16/caritas-dla-polskich-szpitali-100-respiratorow-i-10-tys-kombinezonow-ochronnych/

te respiratory beda za miesiac a nie wiem kiedy "lunijne" ?? do tego owsiak im pomogl w zakupie-oj nie wiem czy to dobrze czy beda trefne jak wosp ???

unia nie ma swoich pieniedzy -tylko te ktore zbierze ze skladek i podatkow i z zasady nie moze miec deficytu- wiec zeby komus dac to musi komus zabrac a to w takim urzedniczym moloch trwa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v