Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zamachu nie ma to po co się przejmować procedurami i historią?

Opublikowano
14 godzin temu, Ulman napisał:

Pewnie dlatego że drze łacha z  pisu. Zgaduję że najlepsze zagrał Zelnik a najlepszy kabaret robił Pietrzak

@Ulman ty to musiałeś się urodzić brzydki ,Jego matka to go z procy karmila bo tak go sie brzydzila a zeby pies mial rozrywke to mu peta kielbasy na szyi wieszala.Dlatego jak wyrosl to taki wredny i .....

1 minutę temu, pafnucy napisał:

o którym Sławku piszesz?

ten co budował u nas a później na Ukrainie ...   u nas firmy upadły to chodził w złotych zegarkach  

Opublikowano

To jakieś grepsy wioskowej młodzieży po podstawówce Jak kiedyś coś inteligentnego i dowcipnego jednocześnie napiszesz to będę szczerze zaskoczony.

58 minut temu, jacus napisał:

historia jest wazna tylko w jednym przypadku-jesli czegos uczy i wyciaga sie z niej wnioski.. co w polsce jest rzadkie..jesli nic sie z niej nie wynosi i nie wyciaga zadnych wnioskow na dzis i jutro to jest tyle warta co nic.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/zaskakujace-kulisy-lotu-prezydenta-andrzeja-dudy/4x4hhke,79cfc278

10 lat temu też rumakowali i musiał być zamach bo inaczej musieli by przyznać że to przez głupotę 

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

To jakieś grepsy wioskowej młodzieży po podstawówce Jak kiedyś coś inteligentnego i dowcipnego jednocześnie napiszesz to będę szczerze zaskoczony.

wiem trafiłem w sedno 

Opublikowano

romus przeciez pochodzi ze slaskiego wachocka ,ich za glupote z miasta wywalili  i wrocili na wies, dziwnym trafem stalo sie to jak roman poszedl do szkoly 😛.

a tw maciej-maz znanej dziennikarki kurwizji ze slaska tez juz pewnie spi, bidny sam bez ogorka przy boku..

Opublikowano

Pewnie niezwykłą fortunę na poziomie 10-20 tys. Pieniądze śmieszne ale dla gołodupców jest nośny temat. W tym kraju nie można palić cygar jeść ośmiorniczek, mieć złotego zegarka czy porządnego domu bo proletariat się od razu z pode łba  patrzy

Opublikowano
9 minut temu, Ulman napisał:

mieć złotego zegarka czy porządnego domu bo proletariat się od razu z pode łba  patrzy

można. tylko czemu ciężko wytłumaczy skąd się wzięło tak nagle? 🤔

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Roman176 napisał:

tak tak stokłosa też się dorobił tysięcy ha na polityce  wszyscy się dorabiają .. jak miruś aferze hazardowej ... 

Dla nierobów , leni i gamoni każdy kto osiągnął więcej od nich jest podejrzany. Czmu PIS tych aferzystów nie zamyka ? Napisz im kogo zamknąć bo chyba nie wiedzą

@pafnucy wytłumaczyć się udało tylko w oświadczeniu majątkowym go nie było.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Ulman napisał:

Dla nierobów , leni i gamoni każdy kto osiągnął więcej od nich jest podejrzany. Czmu PIS tych aferzystów nie zamyka ? Napisz im kogo zamknąć bo chyba nie wiedzą

tak tak latami go sądzili to on i słynie L4 który nie mógł iść na rozprawę 

spiskowy spisku nie widzi no jasna cholera 😏

pszenica mi poległa wina tego Żoliborza 

6 minut temu, Ulman napisał:

@pafnucy wytłumaczyć się udało tylko w oświadczeniu majątkowym go nie było.

🤭

A Sikorski nie zostawia suchej nitki na tym, jak zachował się jego kolega z rządu. Przypomnijmy – Nowak twierdził, że w 2011 r. żona Monika kupiła mu zegarek Ulysses Nardin. Choć miał kosztować 17 tys. zł – żona zbierała ponoć pieniądze po rodzinie przez dwa lata – polityk nie wpisał go do oświadczenia majątkowego. – Musiał być jakoś bardzo mocno zmotywowany, żeby tego nie wpisać. Wiesz, jego historia się nie trzyma kupy w żadnym aspekcie – komentował na taśmach Sikorski. Nowak twierdził, że żona dała mu pieniądze, a on przekazał je swojemu koledze Piotrowi Wawrzynowiczowi.

Edytowane przez Roman176
  • Like 1
Opublikowano

i wielce sprawny i sprawiedliwy PIS dalej od 5 lat może mu naskoczyć. No ale historyjka dla ludu jest i czymś się na chwilę zajmą. Po cholerę głosowałeś na Rafała skoro to kumpel partyjny więc z pewnością złodziej i oszust? 

Roman - o ja pitole,  3 złote zegarkiO.o Pewnie za całe 50 tys czyli jak za VW Polo z salonu albo 3 tiry pszenicy. O kuźwa jaki niebywały majatek!!!!

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

i wielce sprawny i sprawiedliwy PIS dalej od 5 lat może mu naskoczyć. No ale historyjka dla ludu jest i czymś się na chwilę zajmą. Po cholerę głosowałeś na Rafała skoro to kumpel partyjny więc z pewnością złodziej i oszust? 

nie no Rafał to świeżość jak ryba prosto z morza nad Bałtykiem 

3 minuty temu, Ulman napisał:

Roman - o ja pitole,  3 złote zegarkiO.o Pewnie za całe 50 tys czyli jak za VW Polo z salonu albo 3 tiry pszenicy. O kuźwa jaki niebywały majatek!!!!

Jego wartość to ok. 60 tys. zł, jednego 

Opublikowano

naprawę ??

W rozmowie podsłuchanej w lutym 2014 r. ówczesny prezes PKN Orlen Jacek Krawiec (50 l.) przyznał Radosławowi Sikorskiemu (54 l.), że to jego zegarek był inspiracją dla Nowaka. Krawiec miał złoty, kupiony kilka lat wcześniej. Jego wartość to ok. 60 tys. zł

A Sikorski nie zostawia suchej nitki na tym, jak zachował się jego kolega z rządu. Przypomnijmy – Nowak twierdził, że w 2011 r. żona Monika kupiła mu zegarek Ulysses Nardin. Choć miał kosztować 17 tys. zł – żona zbierała ponoć pieniądze po rodzinie przez dwa lata – polityk nie wpisał go do oświadczenia

widzisz jaki jesteś głupi a taki spiskowiec 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v