Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 godzin temu, Ulman napisał:

miasto które potem jeszcze sami z mozołem odbudowaliśmy. 

ty odbudowałeś  ??   chyba górnicy 

1 godzinę temu, Ulman napisał:

Takie rzeczy tam gdzie PIS ma 70% poparcia? To musi być kłamstwo i prowokacja

lekarz potrzebny !!!pilnie 

1 godzinę temu, dsbh napisał:

@Ulman napisz że to wina Pisu. Wyrok na pewno.

taka moda wina pisu słaby plony wina pisu 

Opublikowano

No dzisiaj organizacja powstania mogłaby wyglądać inaczej, faktycznie.

Już widzę wydarzenie na FB pt. "Powstanie Warszawskie" i te odnośniki typu bierze udział, jest zainteresowany, obserwuje i prowadzi bezpośrednią relację.

7 godzin temu, Roman176 napisał:

Przejechali mi kota. Wina PiS.

Opublikowano
9 godzin temu, dsbh napisał:

@Ulman napisz że to wina Pisu. Wyrok na pewno.

Nikt normalny nie uwierzy że to wina PISu ale dążę tu do pewnej analogii. Jeśli na podkarpaciu rządzonym i najbardziej popierającym PIS dzieją się patologie to nie jest wina PISu , natomiast gdy w Warszawie zaleje ulicę , chodzą pedały po ulicach to TVPis podaje że to wina opozycji i Trzaskowskiego. Mają widzów za idiotów?

7 godzin temu, Roman176 napisał:

ty odbudowałeś  ??   chyba górnicy 

lekarz potrzebny !!!pilnie 

Górnicy siłom narodu!!! a zwłaszcza ci popierający Trzaskowskiego co zabierze cały socjal i wszystko sprzeda niemcom

Ta Mazurek to taki tłumok czy napisała ten wpis by dopasować się do elektoratu? Reakcja jak w sekcie, argumentacja nie godna nawet wiejskiego radnego a ona reprezentuje nas w Brukseli. https://www.wprost.pl/polityka/10349883/beata-mazurek-nazywa-janusza-gajosa-prostakiem-przekonujaco-zagral-role-zdegenerowanego-prokuratura.html

Opublikowano (edytowane)

c. ze będzie bronić sekty kosztem ośmieszania się 

d. ze jest idiotką

e. ze elektorat ma za niedorozwojów intelektualnych

PrzyPISywanie aktorowi cech charakteru ról które grał jest na poziomie dziecka  do lat ośmiu. 

Mam przeczucie ze Staszek. Marecek  będzie się z Mazurek zgadzał 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, mirro napisał:

Już widzę wydarzenie na FB pt. "Powstanie Warszawskie" i te odnośniki typu bierze udział, jest zainteresowany, obserwuje i prowadzi bezpośrednią relację.

ale to już było ... z 5 lat temu inaczej ,, pucz ''                   najgorsze role to grał chyba Jerzy Stuhr , z ról w jakie on sie wcielał można by rzec że głupi a tymczasem to dobry aktor , tez miał negatywny stosunek to kaczynskiego .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
2 godziny temu, DTaras napisał:

No i challenge... W Beirucie się porobiło. Najlepsze jest to, że to raczej przypadek.

Nie! tak w Iranie jak Libanie.

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, jarecki napisał:

napisałem ze dobry aktor , zresztą jego syn też jest dobrym aktorem ten młody stuhr , 

Tylko wszedłem na forum a tu takie bzdury -  żenada  - nie piszę dalej,?

14720468_608567422661131_5123927038206953813_n.jpg

Edytowane przez many12
  • Haha 1
Opublikowano
15 godzin temu, DTaras napisał:

many - dziadki wymierają. Odpowiedz sobie na pytanie kim był Lenin i dlaczego pod ruską okupacją żydzi mogli mieć lepiej. Tak. Takie rzeczy się zdarzały. W imię mamony choćby, jak tam w Jedwabnem. Znam to z opowieści starszych ludzi. Wojna bracie. Wystarczy drobna inspiracja...

Kim był Wołodia Ilicz Lenin to ja charaszo znaju - niemiecki żydek wysłany przez zachodnich PLObratymców do Rosyji  celem zadymy rewolucyjnej i osłabienie morale żołnierza na froncie rosyjsko -niemieckim. Pytanie brzmi  kto w tych czasach u Szwabów był  ministrem spraw zagranicznych który determinował Meksyk do zajęcia stanowiska  w tej światowej rewolcie. OdPOwiedz da ci rozwiązanie dlaczego USA wyPOwioedziało wojnę Szwabom w grudniu 1917 roku. A inspiracją do I Wojny był li tylko zamowanie przez Serbskich separatystów księcia austriackiego.  Za Serbią prawosławną ujęły się Ruskie a za Austrią Szwaby i już mamy zadymę na światową skalę. Capito - życie ale na troszeczkę  większą skalę no i horyzonty  myślowe dla tych o 80 % nie do ogarnięcia - wiecie kogo mam na myśli tych PIS-doskich  przygłupów.

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, many12 napisał:

Pytanie brzmi  kto w tych czasach u Szwabów był  ministrem spraw zagranicznych który determinował Meksyk do zajęcia stanowiska  w tej światowej rewolcie.

Już widzę jak Pancho Villa i Chucho Morales w sombrero na konikach pomykają na frontach Pierwszej Wojny Światowej.😂

Opublikowano

tak układy tajnowojenne    Niemców z Meksykiem doprowadziły do obudzenia się Stanów Zjednoczonych i interwencji na froncie zachodnim -   ale jakiej nacji był ten kunktator? - wiadomo, jeżeli docieka taki gościu z moimi POglądami.

• Like 1
Opublikowano

many - jak dla mnie zimmermann to niemieckie nazwisko. Niewiem co Ty tam wygrzebałeś...

Poza tym Mirro słusznie zauważył, że Niemcy wówczas USA nie zagrażały i takie knucie ze Spidi Gonzalesem to raczej w ramach drugiego dna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v