Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Toć czytałeś że oni na tym szczeblu mają chu... do gadania, Berlin rządzi. 

Pamietaj jak wladza się  zmieni ,, to wsztscy bedą siedziec" 😬 ja bym maski na grilu nie zdejmował.

Coś tam mają do gadania, bo wasz mistrzu Wojciechowski jest bardzo kontent z przyjętych założeń, nie widzisz tego, czy nie chcesz widzieć? ;)

Co do sadzania poprzedników - przecież "wasi" mieli zrobić porządek, jakoś do tej pory nic się nie ruszyło, więzienia nie wydają sie przepełnione 😂

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, mirro napisał:

Ty masz łatwiej, bo ponoć masz sąsiada co z upodobaniem ciąga pługi po drogach.😂

A miałem o nim wspomnieć, teraz już biznesmen pełną gębą w kaloszach i obraża się jak powiesz do niego " chłopie", sympatyk PO, a pierwszy dojazd im utrudnia😆😂😂

Po wiela czarne złoto płacisz?

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał:

Uważaj tylko z kim się fotografujesz.

Na takich imprezach nikt zdjęć nie robi.

5 minut temu, GRZES1545 napisał:

Pamietaj jak wladza się  zmieni ,, to wsztscy bedą siedziec" 😬 ja bym maski na grilu nie zdejmował.

Nie wypada w masce.  Jakoś się nie boje bo nic  nielegalnego nie robię 

Opublikowano
1 minutę temu, lukasz222 napisał:

Coś tam mają do gadania, bo wasz mistrzu Wojciechowski jest bardzo kontent z przyjętych założeń, nie widzisz tego, czy nie chcesz widzieć? ;)

Co do sadzania poprzedników - przecież "wasi" mieli zrobić porządek, jakoś do tej pory nic się nie ruszyło, więzienia nie wydają sie przepełnione 😂

Zgadzam się z Tobą, mnie też to denerwuje, niektóre działania rządzących są beznadziejne albo się coś  robi albo nie rzuca słów  na wiatr. 👍

Z Wojciechowskim zobaczymy co zdziała, nie oceniam przed czasem nikogo.

Opublikowano

@GRZES1545 

Zgadzam się z Tobą, mnie też to denerwuje, niektóre działania rządzących są beznadziejne albo się coś  robi albo nie rzuca słów  na wiatr. 👍

Z Wojciechowskim zobaczymy co zdziała, nie oceniam przed czasem nikogo.

Nowe rozdanie zostało już dawno zaplanowane i dla kogo w nowym rozdaniu przypadnie a ten cyrk co jest teraz to taka zabawa w Brukseli ze niby tak pracują nic dobrego nie przypadnie dla krajów z dawnego bloku wschodniego .

Opublikowano

Atypisior  mi  też dał jak jego faworyt w wyborach nic nie zdziałał

Opublikowano (edytowane)

trzeba byc im "cierniem w d*pie"  i walic prawde choc tak boli to niektorych

ps.co cwanszy to bedzie odwracal kota ogone ze tak pisac nie wolno bo to .bo tamto ale jak napisalem temu pajacowi juz raz ze niech mi napisze gdzie sklamalem lub powiedzialem nieprawde to zamknol jadaczke i fige argumentu tylko ze na forum tak nie wolno.BO CO? przedszkole tu jest???? tu glupi zawsze jest chroniony .taka prawda.

Edytowane przez szmergiel
  • Like 1
Opublikowano

W domu nim żądzom  to chociaż w internecie trochę władzy zazna 

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

żądzom  

🙉🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
8 minut temu, szmergiel napisał:

trzeba byc im "cierniem w d*pie"  i walic prawde choc tak boli to niektorych

ps.co cwanszy to bedzie odwracal kota ogone ze tak pisac nie wolno bo to .bo tamto ale jak napisalem temu pajacowi juz raz ze niech mi napisze gdzie sklamalem lub powiedzialem nieprawde to zamknol jadaczke i fige argumentu tylko ze na forum tak nie wolno.BO CO? przedszkole tu jest???? tu glupi zawsze jest chroniony .taka prawda.

PIS ma taką metodę bo wtedy najłatwiej duży elektorat zebrać.

7 minut temu, Denwer napisał:

W domu nim żądzom  to chociaż w internecie trochę władzy zazna 

widać kto PIS popiera

Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

òczciwi 

🙉🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

PIS ma taką metodę bo wtedy najłatwiej duży elektorat zebrać.

widać kto PIS popiera

widac i bardzo dobrze.juz ci nie raz pisalem ze wstydzilbys sie niemiec nawet troszke honoru. widac tez kto popiera druga strone.byle zakrzyczec,zaklamac,nawet na godzine jadaczki nie zamknoles po wyborach tylko caly czas pieprzysz durnoty .zero honoru pajacu co bialej goraczki dostaje o glupie 500 zl dla dzieci

1 minutę temu, ogarek napisał:

🙉🤣🤣🤣🤣🤣🤣

wiesz pajacu co to sarkazm???????  czy tylko widelki w glowie

• Like 1
Opublikowano

A niby czemu mam zamknąć  i może ty będziesz o tym decydował? Bbuuuchaachaaaaa!!!  Kto ci powiedział że popieram drugą stronę? Tak cie propaganda zaprogramowała i wytresowała? Co do jednego się zgadzam - 500 pln na dzieci jest głupie 

Opublikowano

Jesteś wielki bohater w necie a jak przyjdzie co do czego to przepraszasz jak zwykły tchórz.... 😋😋

5 minut temu, szmergiel napisał:

wiesz pajacu co to sarkazm???????  czy tylko widelki w glowie

Opublikowano (edytowane)

szkoda czasu na frustrata

2 minuty temu, ogarek napisał:

Jesteś wielki bohater w necie a jak przyjdzie co do czego to przepraszasz jak zwykły tchórz.... 😋😋

teraz kiedy  psl-owski pajacu kozulek bys grozil mojej rodzinie jak wtedy to po 24h mialbys najzd na ten krowiarski domek na podlasiu i zobaczylibysmy kto jest lepszy.

jak teraz odwazny to napisz to jeszcze raz smieciu z podlasia i zobaczymy sie jutro

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano (edytowane)

A najazd na szefa kiedy zrobisz 🤣🤣🤣🤣🤣

Matko ale mnie wysraszyles... ZaRa będę przepraszał.. 😋 Twoje szczekanie jest tyle warte co nic jak ty sam.... 😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
3 minuty temu, pafnucy napisał:

denwer Ty z romusiem to rodzina/

Nie a ty to chyba podrabiany Pafnucy że błędów nie poprawiasz  🤔🤔🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v