Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

Ty starej daty , a taki nowoczesny ?

Jak będziesz miał prawie sto lat to będziesz zdziwiony jak to jest byc starym Okazuje sie że tylko ciało sie starzeje a umysł jakby coraz lepszy w miarę przeżytych lat i doświadczeń ,dlatego w mojej jaskini z lustra została tylko rama  Wole nie patrzeć na dziada 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

do póki nie wyłazi z tego łóżka i paraduje po ulicach twierdząc że to normalne 

No to mnie razi właśnie . Taki Biedroń całkiem fajny... człowiek .

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, debrzyna napisał:

Jak będziesz miał prawie sto lat to będziesz zdziwiony jak to jest byc starym

Już bliżej mi niż dalej . Strach pomyśleć co by było jak w ramie mnie . moje odbicie byś zobaczył . :D

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
6 minut temu, debrzyna napisał:

@galan99A mnie sie wydaje że kto nie głosuje na PO jest idiota lub dosiębiorcą 

no pewnie ,lepiej było jak platfusy sobie nabijały kiesę a dla narodu były teksty " kryzys", "piniędzy nie ma i nie będzie" , "za 6 tys pracuje tylko idiota albo złodziej" , "10 tys dla sędziego wystarczy ale tylko na prowincji "itp itd.

• Like 3
Opublikowano

i to jest tłumaczenie jeśli jesteś brzydki i głupi  żadna kobieta za tobą się nie ogląda  .. co więcej gdy cie poznaje to sp***dala  .. w pracy cie nie lubią ? sąsiedzi nie na widzą 

jest rozwiązanie zostań gejem prawa nabyte .. gdy kobieta sp***doli podasz ją o dyskryminacje

gdy kolega prawdę ci powie podasz go ze jest homofobem 

Opublikowano
3 godziny temu, staszek131415 napisał:

Widać Platformersom nerwy puszczaj ą bo dziś jeden wyrwał trąbkę protestującemu jak ich guru przemawiał jak to mówią nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka 🤪

Tylko że nikt nie potrafił temu człowiekowi pomóc z opozycji bo oni walczą o pieniądze a nie o człowieka podobnie robi Owsiak wciągając w to chore dzieci

Poziom fanatyzmu szeregowych wyznawców pisuaru jest nieosiągalny dla żadnego zwolennika po.  Zwolennicy po, czy poko( jak zwał tak zwał ) potrafią przypieprzyć platformersom. Pokaż mi post, w którym ty, ursusik albo marecek ( roman to inna bajka, damian już uciekł ) krytykujecie kogokolwiek z pisu.

4 minuty temu, rocknrollnik1 napisał:

no pewnie ,lepiej było jak platfusy sobie nabijały kiesę a dla narodu były teksty " kryzys", "piniędzy nie ma i nie będzie" , "za 6 tys pracuje tylko idiota albo złodziej" , "10 tys dla sędziego wystarczy ale tylko na prowincji "itp itd.

A jak szumowski z rodzinką nabija kabzę to jest w porządku? I robi z ciebie i tobie podobnych idiotów i debili? Sorry, nie robi, tak już jest.

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, Roman176 napisał:

i tam to powinno zostać a nie debatować publicznie 

Najwięcej mówi o tym PISowska propaganda i zwolennicy tejże co widać w TVPIS jak i tu na forum.

7 minut temu, Ursus932 napisał:

I co według Ciebie To jest ok , miałem takie dwa samce gołębi z braku samic też się sparowali nawet gniazdo założyli, bzykali też się 😎 Ale raz dwa zapadła decyzja I jeden łepek ukręcony 

Drugi dostał samiczke i się wyleczył raz dwa 😏

Czy ok czy nie to tylko twoje widzimisię. Tak po prostu jest , było i będzie.

2 minuty temu, Roman176 napisał:

i to jest tłumaczenie jeśli jesteś brzydki i głupi  żadna kobieta za tobą się nie ogląda  .. co więcej gdy cie poznaje to sp***dala  .. w pracy cie nie lubią ? sąsiedzi nie na widzą 

jest rozwiązanie zostań gejem prawa nabyte .. gdy kobieta sp***doli podasz ją o dyskryminacje

Uroda nie ma tu nic do rzeczy. Wielu super przystojnych facetów i atrakcyjnych kobiet jest homo.

Opublikowano
6 minut temu, jacek1296 napisał:

A jak szumowski z rodzinką nabija kabzę to jest w porządku? I robi z ciebie i tobie podobnych idiotów i debili? Sorry, nie robi, tak już jest.

Dlaczego prokuratura tym się nie zajmuje ?

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

dlatego lesbijki to w większości brzydkie  ,wulgarne,obleśne baby (widać na tych paradach),których żaden normalny facet nawet patykiem nie chciałby dotknąć.W swej rozpaczy jednoczą się w grupy i w imię zemsty na facetach i otaczającym je świecie walczą o uwagę pozostałej części społeczeństwa.

7 minut temu, jacek1296 napisał:

Poziom fanatyzmu szeregowych wyznawców pisuaru jest nieosiągalny dla żadnego zwolennika po.  Zwolennicy po, czy poko( jak zwał tak zwał ) potrafią przypieprzyć platformersom. Pokaż mi post, w którym ty, ursusik albo marecek ( roman to inna bajka, damian już uciekł ) krytykujecie kogokolwiek z pisu.

Możesz podać chociaż jeden przykład braku fanatyzmu po stronie zwolenników PO? Komu tak przypieprzyli bo jakoś nie słyszałem.

9 minut temu, jacek1296 napisał:

Z ciebie platforma  już dawno zrobiła więc tego nie zauważasz.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, rocknrollnik1 napisał:

dlatego lesbijki to w większości brzydkie  ,wulgarne,obleśne baby (widać na tych paradach),których żaden normalny facet nawet patykiem nie chciałby dotknąć

i tu masz racje bo nie spotkałem na dyskotece ładnej lesby 

Opublikowano
4 minuty temu, rocknrollnik1 napisał:

Możesz podać chociaż jeden przykład braku fanatyzmu po stronie zwolenników PO? Komu tak przypieprzyli bo jakoś nie słyszałem.

przypomniałem sobie jeden przykład posełka Leszczyna mówiła coś o rzucaniu pereł przed wieprze

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

i tu masz racje bo nie spotkałem na dyskotece ładnej lesby 

A szukałeś ?

Opublikowano
17 godzin temu, dysydent napisał:

Niejaki Lem napisał projekt maszyny

Nie jaki Lem przewidział jak będzie wyglądać XXI wiek. Opowieści o pilocie pirxie czytałem szybciej niż sapkowskiego. 

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

nie 

No to skąd wiesz że są brzydkie ? Byś poszukał, to i ładną byś znalazł . 

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Podchodziłeś do każdej i pytałeś?

a 2 chłopacy tulącyy się to rodzina + ? 

2 minuty temu, Pafnucy napisał:

No to skąd wiesz że są brzydkie ? Byś poszukał, to i ładną byś znalazł . 

znalazłem na roksie 400zł 

Opublikowano

A mi jaskółki zrobiły gniazdo na chałupie i co ???😳

Roman, o czym ty PISzesz? O jakiej rodzinie? Mowa jest o twojej selekcji lesbijek na dyskotekach. Jak je  rozpoznawałeś? Pytałeś? Może maja jakies znaki szczególne? A może tak ci się głupio napisało? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v