Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, daron64 napisał:

Tak mówisz, że natury nie oszukasz? Nie wiem jak ty, ale ja parę osób znam, w przypadku których matka natura ewidentnie chybiła dając dana płeć.

A w ogóle skąd wiesz, że po 20 latach sobie ubzdura? Dlaczego zakładasz, że to jakiś kaprys? Rozmawiałeś kiedyś z kimś kto zmienił płeć? Bo ja nie, nawet nie znam nikogo kto by zmienił płeć. I do głowy by mi nie przyszło wypowiadać się o pobudkach jakie taka osoba kierują.

Skąd  wiesz  że  natura  chybiła  co  do  przydziału  płci   danej  osobie    po czym  to  poznajesz  bo nie rozumiem  tego  i  nie znam  nikogo  takiego 

Tak  tylko  napisałem  że po 20  latach  może  nawet  i po 12  latach  sobie  ubzdura.  Na  szczęście  nie rozmawiałem  z takim  dziwadłem   i  nie chce  nawet  widzieć  na własne  oczy    wystarczy   zobaczyć  w TV  czy  internecie  jak  sie  zachowują  na tych  paradach   sodomy i  gomory

104403893_3116446855069285_4796521334783

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Czyli  nie znasz nikogo takiego, nie rozmawiałeś z taka osobą tylko coś tam widziałeś w TVPIS i wydaje ci się że wszystko wiesz. Właśnie takich wyborców PIS potrzebuje - bezmyślnych, sterowalnych i bezwolnych.. 

Opublikowano

Czyli ty  nikogo takiego nie  znasz nie widziałeś  a uważasz  że  są  normalni   takiego  bezmyślnego  wyborcy  Konfidenci  i  POgarda  obywatelska  potrzebują 

104451169_1222705137915757_2902806854797

Opublikowano
17 minut temu, Denwer napisał:

Czyli ty  nikogo takiego nie  znasz nie widziałeś  a uważasz  że  są  normalni   takiego  bezmyślnego  wyborcy  Konfidenci  i  POgarda  obywatelska  potrzebują 

Znam i nie raz widziałem. To ludzie jak my tyle że mają inne popędy. Byli w starożytności , średniowieczu, epoce oświecenia podczas obydwu wojen swiatowych  sa i teraz i zapewniam cie że będą. Z pewnością sa teraz bardzo szczęśliwi bo PIS promuje ich srodowisko jak tyko się da. Pokazują ich działaczy, marsze, spedy i wszelkie imprezy . To najwieksza darmowa reklama jaka mogli sobie wyobrazić.

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Pokazują ich działaczy, marsze, spedy i wszelkie imprezy . To najwieksza darmowa reklama jaka mogli sobie wyobrazić.

Bo każdy lewak z PiS tak ma, O!;)

Opublikowano
11 minut temu, Ulman napisał:

Znam i nie raz widziałem. To ludzie jak my tyle że mają inne popędy. 

To nie tacy ludzie jak ja. Bo ja nie latam na golasa po ulicach pomalowany jak nienormalny. Może ty tak robisz ale większość ludzi  i nawet jkm uważa to całe środowisko LGBT za nienormalne w sumie dziś w RMF nieźle sobie pani redaktor połamała język na tym słowie 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂 LGBT 

Opublikowano
30 minut temu, Ulman napisał:

Znam i nie raz widziałem. To ludzie jak my tyle że mają inne popędy. Byli w starożytności , średniowieczu, epoce oświecenia podczas obydwu wojen swiatowych  sa i teraz i zapewniam cie że będą. Z pewnością sa teraz bardzo szczęśliwi bo PIS promuje ich srodowisko jak tyko się da. Pokazują ich działaczy, marsze, spedy i wszelkie imprezy . To najwieksza darmowa reklama jaka mogli sobie wyobrazić.

Człowieku A co to za promocja , to jest kółko zainteresowań czy jak że można się do niego zapisać bo podobno trzeba się urodzić takim innym więc przez promocje się liczebność zadowolony z czyjegoś "bolca" itp nie zwiększy 

Opublikowano

Koledzy od ostatniego mojego wpisu z soboty widzę 11 stron , antypis napisał coś sensownego ?? Gdyż nie zamierzam czytać bo pewnie trafie na posty buraczków 

Opublikowano

@Ulmanek a co daje ta promocja ??? Temu środowisku ,będzie ich więcej wtedy ?? Masz proste pytania

Opublikowano

Rozgłos służy. Ursus. Gdy kto na Ciebie na cały świat zawoła żeś osioł a Ty pójdziesz w biednego żuczka mniejszości to zostaniesz wyeksponowany. Ekspozycję wykorzystasz zgodnie z własną wolą na rzecz promocyjnego wskazania winnego Twej niedoli.

Opublikowano

Będzie ich tyle samo ale poprzez histerie PISowskich paranoików jest ono fantastycznie propagowane i tworzy się wrażenie że jest bardzo liczne ważne I wpływowe. Jakiś pajac wyjdzie w lateksach na ulice i już ma zapewnione że pokążą go w kilku wydaniach  wiadomości i w dziesiątkach tysięcy odsłon w necie. PIS promuje to środowisko jak nikt dotąd.

Opublikowano
19 minut temu, Ulman napisał:

Co rozumiesz pod pojęciem "środowisko LGBT"?

Lesbijki geje biseksualiści  transeksualisci  propagujący swoje  chore odchyły pod patronatem takich ludzi jak Trzaskowski Adamowicz itp 

Opublikowano
11 minut temu, DTaras napisał:

To już jacuś wyjaśnił są normalni i pierdolnięci. Nie dociera...

Tylko jak jacusa sklasyfikować ? 🤔

Opublikowano (edytowane)

Nie  Trzaskowski łazi na ich parady patronuje im i daje im przywileje.

@Pafnucy do kiedy masz tą cenzurę ?? 

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v