Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

jesli powstanie kosciol homo-katolicki to i sluby homo-katolickie beda,stare sie uniewazni a nowe bedzie udzielal ks haramsa prosto z watykanu...

nie wiem czy wiesz ale gazeta wprost niedawno padla- za tuska bylo im zle a teraz nie ma ich wcale,tylko w internecie pisza.

ogladam wlasnie wiadomosci zeby wiedzie co za chwile wstawia kundle eunucha...

Edytowane przez jacus
Opublikowano

to western city to juz wiele razy sie przewijalo-schetino tam podobno bywal i co z tego ?? jakies sledztwo ???  na podkarpaciu w tych agencja co lotnik bywal to co slychac ???

racylku nie klam- pan dzieba zaraz powyjsciu ze szpitala psychiatrycznego, zostal pozwany o znieslawienie i wycofal sie ze swoich oskarzen

https://polskatimes.pl/powazne-oskarzenia-pod-adresem-rafala-trzaskowskiego-prokuratura-bada-kulisy-kampanii-prezydenta-warszawy/ar/c1-14285141

oj, za chwile klawiatura pani ambasador sie rozgrzeje, jak jej tylko przetlumacza insynuacje kurwizji na temat dicovery chanel , newsweek i roszczen zydowskich beda znowu na kolanach przepraszac....

zakowski sie pomylil adriian nie jest zerem -zero jest tylko jedno... on to mniej niz zero.

Opublikowano
12 minut temu, racyl napisał:

EaApMRVWkAE_VnI?format=jpg&name=900x900

Jestem rocznik '85, więc ubek odpada, z rodziny nikt nie był w ub, SB,ZOMO,ORMO,PZPR, nawet w PZPN nikogo nie miałem, mam narzeczona, córkę, to jak to możliwe, że nie popieram PiS?

Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał:

nie miał taśmy do sklejania to co mógł zrobić 😂

dać 20 groszy

1 godzinę temu, racyl napisał:

nie miał taśmy do sklejania to co mógł zrobić 😂

dać 20 groszy

Opublikowano

tak samo jak ty i miliony polakow 😂.

a dzieci kaczynskiej i dubienieckiego to do jakiej grupy zaliczysz, a w sumie jak jej  moglo nie przeszkadzac ze ojcie i dziadek jej kochanka  a potem meza byli aktywnymi dzialaczami rezimu komunistycznego ??? jej nie przeszkadzalo a wam przeszkadza ???

a mogl powiedziec -sp***rzaj dziadu...............

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

a dzieci kaczynskiej i dubienieckiego to do jakiej grupy zaliczysz, a w sumie jak jej  moglo nie przeszkadzac ze ojcie i dziadek jej kochanka  a potem meza byli aktywnymi dzialaczami rezimu komunistycznego ??

No jak do jakiej? To są prawnuki tych, co zostali przywiezieni na pancerzach ruskich czołgów.:lol:

Opublikowano
33 minuty temu, daron64 napisał:

Jestem rocznik '85, więc ubek odpada, z rodziny nikt nie był w ub, SB,ZOMO,ORMO,PZPR, nawet w PZPN nikogo nie miałem, mam narzeczona, córkę, to jak to możliwe, że nie popieram PiS?

Z pewnością wszyscy którzy byli w PZPR, UB, SB się tym przechwalali. Jak masz z  narzeczoną  córke to nie możesz popierać PIS boś grzesznik.

Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

Z pewnością wszyscy którzy byli w PZPR, UB, SB się tym przechwalali. Jak masz z  narzeczoną  córke to nie możesz popierać PIS boś grzesznik.

Ano tak, związek nie zalegalizowany. Ajajaj wyjaśniło sie. Żyje w grzechu, więc normalne, że nie popieram PiS.

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Mirro, obstawiam że to była celowa zagrywka pod najbardziej zatwardziały i zacofany elektorat.

Chyba ktoś tam podzwonił po kumplach i okazało się że od dwu dni brną w stronę która raczej popularności im nie daje.  A to świadczy tylko o tym że jednak wybraliśmy najgłupszych.

Opublikowano (edytowane)

To był ciąg zdarzeń a Pan Czarnek od jakiegoś czasu silnie parł w tą stronę. Grał silnego, bezkompromisowego co trochę mi nie pasowało. Ale instynkt go zawiódł. Popełnił był falstart. Chciał być ojcem sukcesu wyborczego.

Edytowane przez mirro
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v