Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

marecek-odpowiedz nieprawidlowa -probuj dalej..

gorale i dudki co ty nie powiesz -naprawde 😂

ojczyzne dojna racz nam dac panie- w tych rejonach zjednoczona kurwica ma zawsze bardzo wysokie notowania ...

Opublikowano
45 minut temu, Ursus932 napisał:

Takie mistyfikacje to już jest k**estwo

Jak wyszło że Trzaskowski  nie dał synowi iść do Pierwszej Komunii świętej , to i błotem trzeba kogoś obrzucić  by samamu nie być tylko uje..ym .  Tylko że o Trzaskowskim  to akurat  fakt prawdziwy  a na Kaczora to trzeba nawymyślać by fanatycy mieli pożywkę .

Opublikowano

5 minut temu, gienio007 napisał:

Jak wyszło że Trzaskowski  nie dał synowi iść do Pierwszej Komunii świętej , to i błotem trzeba kogoś obrzucić  by samamu nie być tylko uje..ym .

Czy Ty sam siebie słyszysz, kiedy czytasz co napisałeś?😂 To poczekaj może któryś następny Prezydent będzie chciał bar micvę synowi urządzić, wtedy pewnie będzie git sprawa.🤣

• Like 1
Opublikowano

to te wiadomosci byly wymyslone ??? ale sie dalem nabrac, az wstyd ,,ojjoj, jestem w szoku, nie wiem kiedy dojde do siebie ,a ja myslalem ze to prawdziwa holecka, a to ufo-k...

Opublikowano

Chyba nie ten temat 😏 

26 minut temu, Roman176 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/ursus-c-3130-wersja-comfort-ciagnik-rolniczy-CID757-IDF0edo.html#414bcec438

amortyzowana oś 

amortyzowane siedzenie pneumatyczne 

skrzynia automat ...

silnik DF

słyszał ktoś o tym ursusie ? czy kolejna nieudana premiera ?? 

3 minuty temu, piotreku1 napisał:

To się nazwa wolność ,nawet syn prezesa porozumienie może wypowiedzieć swoje niezadowolenie

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał:

słyszał ktoś o tym ursusie ? czy kolejna nieudana premiera ?? 

Roman to nie premiera, tylko "final edition" Ursusa".😂 Weź se d*py nie zawracaj.

Opublikowano
5 godzin temu, mirro napisał:

A to masz kolejną rzecz do spodobania się.:lol:

Co się ten Szczerba dziwi. Skoro była Wielkanoc, to sprzedawała bazie. Ciekawe czy fakturę otrzymała ze straganu :).

2 godziny temu, mirro napisał:

To nie Holecka, to "lesne ruchadlo", przebrane za Holecką.😂

Za mocno według mnie.

2 godziny temu, staszek131415 napisał:

Koła ostatnio nie pomagał zmieniać ?

No i mam dylemat, bo Biedroń będzie tablety dzieciom rozdawał jak wygra. Ale moja emerytura ważniejsza. Dzieci niech sobie same kupią :).

Opublikowano
3 minuty temu, dsbh napisał:

Za mocno według mnie.

W tym wypadku skojarzenie prezenterki telewizji koreańskiej z nałożoną twarzą Pani Holeckiej spełnia wszelkie kryteria "lesnego ruchadła", bo jest równie nieokreślone i budzące wesołość. Tyle i tylko tyle. Odnosiłem się do filmu nie do osoby. 

Opublikowano
15 minut temu, Pafnucy napisał:

Jak można taką mistyfikację. To zwykłe....

Zapomniałeś  już  z jakiej partii  był  jurny  stefan

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v