Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, nie napisał:

zakaz zgromadzeń powyżej 2 osób nie dotyczy zgromadzeń organizowanych przez władze publiczne a nakaz zachowania odległości został wprowadzony przez ministra zdrowia, czyli władzę wykonawczą i nie obowiązuje władzy ustawodawczej, czyli posłów i senatorów

Obowiązuje wszystkich obywateli RP, chyba że zostają wyłaczeni odrębnymi przepisami. Bycie w jakiejkolwiek władzy z niczego nie zwalnia. A już szczególnie z myślenia.

Będąc na ich miejscu w przypadku pandemii nie dałbym się wyłaczyć, tak dla własnego bezpieczeństwa.

Opublikowano

jak u nich fanatyzm smoleński jest silniejszy niż u księży katolicyzm

Opublikowano

Ksieżęta😜 to tera mają ciśnienie bo nima kogo pomacać żeby z "krzyza" upuścić... 😋

Opublikowano
1 godzinę temu, ogarek napisał:

Za po /psl można było przechodzić na wcześniejsze emerytury a za Pis d*pa maryny i tyle.. I pisowskie trole tego nie przetłumaczą skoro chłop ma w plecy 5 lat ... 😋

Jest na to rada jak masz wypłacone lata składkowe powiedzmy 30 lat a masz lat 60 to o dać w dzierżawę na 10 lat i do biura pracy na ubezpieczenie chorobowe i w polu robisz składek nie płacisz lata są składasz na emeryturę .

Opublikowano

A tak właściwie to czemu wpuściliśmy na nasze lotnisko ten komunistyczny sowiecki samolot? Toż to chluba i duma ZSRR  Może ten cały ładunek jest wirusem zakażony bo nas chcą podstępnie wykończyć? 

Opublikowano (edytowane)
Cytat

A tak właściwie to czemu wpuściliśmy na nasze lotnisko ten komunistyczny sowiecki samolot? Toż to chluba i duma ZSRR  Może ten cały ładunek jest wirusem zakażony bo nas chcą podstępnie wykończyć? 

i takie mądrości co dziennie od 5 lat

Edytowane przez nie
Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał:

żebyś pamiętał kto dotuje teraz szpitale ... kopalnie 😁

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Sam zacząłeś o sponsorowaniu szpitali przez kopalnie. Zakładam ze wiesz co chciałeś przekazac?

no zakładam a znaczy zastanawiam się a pastwo gdzie ma many ??  ładnie to tak wyrywać państwowym spółka kasę 

Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał:

no zakładam a znaczy zastanawiam się a pastwo gdzie ma many ??  ładnie to tak wyrywać państwowym spółka kasę 

Roman , zawołaj tego kogoś kto poprzednie posty pisał bo jakiś sens miały. Kto wyrywa?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v