Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

Napisz poprawnie ! Nie Polskie , tylko Polskę .

a jak napisze poprawnie to Będziesz potrafił udzielić odpowiedzi ? 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Czy aby na pewno?

6 minut temu, hubertuss napisał:

Jeśli ta grupa to rząd a nasi jeżdżą na jej spotkania to współrządzą. Jak minister przychodzi na radę ministrów gdzie sa omawiana i głosowane różne decyzje to współrządzi. Nawet nie rozumiesz co piszesz.

Wg wiki grupa liczy 120-150 osób. Na świecie jest więcej państw. Obstawiam, że ani jarek, ani pinokio, ani nikt inny tam się nie łapie. Oni mają swoją grupę z m.in. san escobar. Stąd ten ból tylnej części pleców.

Opublikowano
Przed chwilą, jarecki napisał:

a jak napisze poprawnie to będziesz potrafił udzielić odpowiedzi ? 

A zapytałeś o coś ? Skoro Kaczyński , to właściwie nikt , to czemu wytyczne Duda od niego bierze ? 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Ale nie widzę takich na listach przebojów bo chociaż tam chciałbym uwolnić się od tego szamba jakim jest polityka 

Bo nie słuchasz Trójki od lat 80 tych. Czyli nie ogarniasz klimatu. ( oczywiście bez urazy)

Opublikowano (edytowane)

Pafnucy no to Udowodnij że wytyczne duda bierze od kaczynskiego . nominując kandydature dudy na prezydenta czy trzaskowskiego nominujący ma pewność  ze wrazie wygranej  nominowany bedzie reprezentował zgodnosc z poglądami nominującego  , po to partia wystawia kandydata bo kandydat indenfikuje sie z pogląądami parti .

Edytowane przez jarecki
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

A zapytałeś o coś ? Skoro Kaczyński , to właściwie nikt , to czemu wytyczne Duda od niego bierze ? 🤔

Jakieś  dowody  na to  masz  czy   pijaczki  pod sklepem  ci  powiedziały  jak  po perłe  byłeś  w sklepie 

Opublikowano
5 minut temu, Ursus932 napisał:

Pantypisiorze , słyszę co nagrał jako że ma do tego prawo więc ok ,Ale nie widzę takich na listach przebojów bo chociaż tam chciałbym uwolnić się od tego szamba jakim jest polityka 

I to jak najbardziej rozumiem i popieram. Ale te twoje posty co zacytowałem nie są zgodne, co pokazuje typowy  dla pisowca brak logicznego myślenia. Koniec.

Opublikowano

Po co się kłócić o pana Trzaskowskiego? Tak samo jak Andrzej będzie wysłannikiem władz partii na urząd prezydenta i tak samo  będzie realizował wolę polityczną. Zresztą kierując stolicą już to udowadnia. Co tu szukać haków? 

Według mnie na razie władek i hołownia to nadal propozycję ciekawsze niż wyżej przytoczony rafał. 

Opublikowano
9 minut temu, Denwer napisał:

Jakieś  dowody  na to  masz  czy   pijaczki  pod sklepem  ci  powiedziały  jak  po perłe  byłeś  w sklepie 

Opublikowano
15 minut temu, mirro napisał:

No i prawdopodobnie stało się.

Inwigilacja środków przekazu jest elementem totalnej walki z wolnością obywateli  - dąży do zagrożenia  naszych POdstawowych praw - zgłaszam osobisty sprzeciw. 

16830911_1845132622429496_2117093690497778371_n.jpg

Opublikowano (edytowane)

@Pafnucy Raczej  na szacunek  dla starszych 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

To że ciebie  tego  nie nauczono    to już  twój problem

Opublikowano
14 minut temu, jacek1296 napisał:

I to jak najbardziej rozumiem i popieram. Ale te twoje posty co zacytowałem nie są zgodne, co pokazuje typowy  dla pisowca brak logicznego myślenia. Koniec.

Te posty były humorystyczne ,już pisałem że nie głosowałem na Dude

Opublikowano
Przed chwilą, Denwer napisał:

To że ciebie  tego  nie nauczono    to już  twój problem

Eeeee . A twój szacunek do mnie gdzie ??

Opublikowano

A twój  szacunek  do  Prezesa  Kaczyńskiego  gdzie  ???

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v