Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Aaaaa . Kidawa pewno tyż . :D

Po za tym , jak słyszę głos Beaty , to mam wrażenie że ona zmęczona to się urodziła . :D

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał:

Zarzut absurdalny. Na tej samej zasadzie można zarzucić Lechowi Kaczyńskiemu, ze za jego kadencji te ścieki lały się do Wisły non stop.

Dla jednego nie ma lepszych dla innego są.  W senacie już się większość lepszych z poza pisu znalazła. Może znaleźć się i w sejmie. Za te 3 lata z kawąłkiem.

Niech szukają , jeśli nawet zmieni się władza to zwykły szary obywatel i tak lepiej miał nie będzie 

1 godzinę temu, dsbh napisał:

Konfederacja, Hołownia czy Jakubiak na przykład. 

Żartujesz prawda?? Gdzie do Jakubiak niema nic nawet spoko gość ,tylko niema przebicia a reszta to egzotyka 

Opublikowano
21 minut temu, Pafnucy napisał:

No co gadasz . Wyjebano ją z premierowania a wsadzono Morawieckiego . To po dżentelmeńsku ? Jedna banda !

Panie Pafnucy no przecież jest równouprawnienie więc o co chodzi ,

A Tak na marginesie jak żona idzie z zakupami i targa tobie piwsko  to po dżentelmeńsku pomagasz jej dźwigać siatki 

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Panie Pafnucy no przecież jest równouprawnienie więc o co chodzi ,

A Tak na marginesie jak żona idzie z zakupami i targa tobie piwsko  to po dżentelmeńsku pomagasz jej dźwigać siatki 

Mnie to loto . Zwróciłem tylko uwagę że tu taka sama sytuacja jak ta którą marecek opisał .

A co do zakupów , to autem se jeżdżą , to co tu pomagać ?

Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał:

Zarzut absurdalny. Na tej samej zasadzie można zarzucić Lechowi Kaczyńskiemu, ze za jego kadencji te ścieki lały się do Wisły non stop.

masz na to potwierdzenie ?? 

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

masz na to potwierdzenie ?? 

Przecież to są fakty. Za Kaszyńskiego ścieki lały się do Wisły non stop. To jest fakt oczywisty. Kolektor zbudowano dopiero za czasów Walcowej. Więc jakich potwierdzeń chcesz?

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)

Człowieku nie rozumiesz co się do ciebie pisze czy udajesz, ze nie rozumiesz bo argumentów ci brak? Poszukaj sobie kiedy zbudowano kolektor który odprowadza ścieki do oczyszczalni a którego nie było za prezydentury w Wawie L Kaczyńskiego.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
7 minut temu, Roman176 napisał:

Memy komorowski / komorowski memy (#komorowski) - Memy.pl

Pierwsza dama jak się patrzy 🧐

Opublikowano (edytowane)

Odpowiedź na miarę człowieka, który zaczyna dyskusję i od razu brakuje mu argumentów. Więc zaczyna zamieszczać głupoty.

Tak tak pośmiej się chciał bym zobaczyć twoja żonę, siostrę czy matkę. Coś tam o katolicyzmie nie tak dawno pisałeś.

Opublikowano

Przynajmniej nazwisko polskie nosi .

1 minutę temu, Denwer napisał:

Pierwsza dama jak się patrzy 🧐

Opublikowano
18 minut temu, hubertuss napisał:

Przecież to są fakty. Za Kaszyńskiego ścieki lały się do Wisły non stop. To jest fakt oczywisty. Kolektor zbudowano dopiero za czasów Walcowej. Więc jakich potwierdzeń chcesz?

No dobra to nawet jak się lały ,antypisku to nie znaczy że Trzaskowsiego usprawiedliwisz . to równie dobrze mogę olać dyrektywe azotanową i lać gnojowice ile chce kiedy mi się podoba 9_9 bo k**wa kilka do tyłu tak było ,no śmiech na sali

Opublikowano
3 minuty temu, sumek666 napisał:

Bardzo proszę o to, że jak na siebie kapujecie to piszcie dlaczego. Nie będę dochodził tego co zgłaszający miał na myśli.

Cytowanie poprzedniego posta hiba

Opublikowano (edytowane)

Ale ja go nie usprawiedliwiam. Tylko piszę, ze wyciągacie absurdalne zarzuty wobec niego. Jego wina, ze nawalił kolektor zbudowany przez poprzedniczkę, która notabene też nie mogła nadzorować budowy bo zdaje się inżynierem od kolektorów nie była.

Przy okazji widać jak nad wami pracuje wasza propaganda. Ledwo zaczęto wymieniać Trzaskowskiego jako potencjalnego kandydata to wy już po nim jedziecie.

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

Przynajmniej nazwisko polskie nosi .

Nosi ale rodzinę niezbyt ciekawą ma  i w dodatku w Izraelu

Opublikowano

@hubertussNie absurdalne bo jak jest zrobione To ma działać ,A nie kiedyś się lały to teraz też mogły. To jest dopiero absurd 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v