Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może Pan Sasin kolekcjonuje porażki? Stwierdził że płacą mu od porażki, nie od sukcesu, to przecież sam się pieniążków pozbawić nie chce.:lol:

Taki ma sposób zarabiania na życie i nikt mu nic nie zrobi.

Opublikowano

Był już taki jeden co Pana Narutowicza wyeliminował skutecznie, wiedziony ideologią.  Problem w tym że tamten został zindoktrynowany i osobiście dokonał zamachu, Jednak czasy nowe pokazują że immamowie wszelkiej maści wolą sami indoktrynować, albo mamić delikwenta misją, niż samemu rączki pobrudzić. Co nie zmienia faktu iż raz na jakiś czas może się immam egzekutor pojawić. 
Sprawa ABW jak w mordę strzelił.

Opublikowano

Powinni zdelegalizować PO bo jak widać  ich ideologia już raz do tragedii doprowadziła  a teraz widać następni zaślepieni 

Opublikowano

kto sieje wiatr-zbiera burze...

tylko mam jedna watpliwosc kto to jest ten "kaczy chujek" ??? kogo on z imienia i nazwiska chce eliminowac ??? zarzut o nawolywanie o eliminacje kogo bedzie mozna postawic ??? 

cos marecek ma krotka pamiec-zapomnial juz o mordercy prezydenta gdanska ????????

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

tylko mam jedna watpliwosc kto to jest ten "kaczy chujek" ??? kogo on z imienia i nazwiska chce eliminowac ???

Najprościej by było że policja zapytała Pana Prezesa czy to nie jeden z jego pseudonimów ( np internetowych). Oczywiście powinno to być na piśmie i odpowiedź również. Chętnie zobaczyłbym taka wymianę korespondencji.:lol:

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał:

kto sieje wiatr-zbiera burze...

tylko mam jedna watpliwosc kto to jest ten "kaczy chujek" ??? kogo on z imienia i nazwiska chce eliminowac ??? zarzut o nawolywanie o eliminacje kogo bedzie mozna postawic ??? 

cos marecek ma krotka pamiec-zapomnial juz o mordercy prezydenta gdanska ????????

Przecież on żyje 

Opublikowano
14 minut temu, mirro napisał:

To zdelegalizujmy też PiS bo ich nieudolność do 800 zgonów na Covid już doprowadziła. A fanatyzm w niedziałaniu od nich aż bije.

Wliczyłeś te 96 z przed 10 lat? Bo obaj Kaczyńscy się do tego istotnie przyczynili.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, hubertb napisał:

Nadal biją, w Niemczech zaangażowano więcej środków więcej personelu w ogóle więcej i efekt jest taki sobie. Żaden kraj nie radzi sobie dobrze z wirusem. 

Eee tam Niemcy sobie radzą i jeszcze Francji pomagają😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣

Edytowane przez Gość
Opublikowano

10 minut temu, hubertb napisał:

Nadal biją, w Niemczech zaangażowano więcej środków więcej personelu w ogóle więcej i efekt jest taki sobie. Żaden kraj nie radzi sobie dobrze z wirusem. 

Tal sobie to wmawiaj.. W Wielu krajach liczba zachorowań maleje. W innych już nie występuje wcale. A ty sobie tłumacz, ze inni mają gorzej. Dzisiaj nie jaki Andrzej Sośnierz poseł pis powiedział w tv wyraźnie, ze polski rząd wybrał z trzech wariantów najgorszy do walki z wirusem.

Opublikowano

U Niemca 7500 zgonów na koronawirus. Widać radzą sobie świetnie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v