Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten choć czytał... Co tam chłopacy grillujecie?

Ale i taktyka. Zrobić z pieniądza papier toaletowy. Był już taki co zaciężną armią wojował a następnie brał ją dożywotnio na utrzymanie. Wymyślił w ten sposób emeryturę.

Opublikowano
6 minut temu, gienio007 napisał:

Ponoć nie tylko się poryczał chłopczyk , ale jeszcze posikał .Ale błazenada na tej opozycji , aż smutno się na to wszystko patrzy .

Widziałem tego mema w internetach  z Pawlakiem i holownia ale nie sądziłem że on naprawdę bekse walnął 🤣😂🤣😂🤣😂

Opublikowano

To już Kidawa mimo że dzień w dzień kiksy odstawie , to i tak odważnie sama wychodzi i nie ryczy . Dżentelmeny  z PO  ociekli daleko  od pani Błońskiej a ona na własnych barkach dźwiga cały ciężar walki i w pieluchę  nie  sika . BRAWO KIDAWA !!!

Opublikowano
4 minuty temu, gienio007 napisał:

To już Kidawa mimo że dzień w dzień kiksy odstawie , to i tak odważnie sama wychodzi i nie ryczy . Dżentelmeny  z PO  ociekli daleko  od pani Błońskiej a ona na własnych barkach dźwiga cały ciężar walki i w pieluchę  nie  sika . BRAWO KIDAWA !!!

Ale prezenter TVN   poszedł po bandzie  codziennie czyta konstytucję.🤣😂🤣😂🤣😂 Ciekawe czy już umie  ją na pamięć  wyrecytować 🤣😂🤣😂🤣😂 na debacie w TVP powinni go odpytać 😂😂

Opublikowano

Lepiej z kartki niż pieprzyć głupoty tak jak Biedroń pamiętacie że to właśnie on chce zamykać elektrownie ? O odstrzale dzików i opryskach też można będzie zapomnieć. Ma być czysto, ma pachnieć i ma być kolorowo. 

Opublikowano

Jedyna różnica w patroszeniu teraz nie wolno patroszyć w lesie, więc to dodatkowo odstrasza łowców. Tyle że Biedroń kiedyś mówił o całkowitym zakazie;) takie to on ma pojęcie o przyrodzie;) 

Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

Lepiej z kartki niż pieprzyć głupoty tak jak Biedroń pamiętacie że to właśnie on chce zamykać elektrownie ? O odstrzale dzików i opryskach też można będzie zapomnieć. Ma być czysto, ma pachnieć i ma być kolorowo. 

Biedronka nie ma szans  w 2020 roku na wygraną. Ale za 10-15 lat jak świat nie zawróci że złej drogi to kto wie.  Patrząc na produkcję Netflixa to powoli tłoczą do głów ludzia tą ,,tęczową zarazę,,

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

Jedyna różnica w patroszeniu teraz nie wolno patroszyć w lesie, więc to dodatkowo odstrasza łowców. Tyle że Biedroń kiedyś mówił o całkowitym zakazie;) takie to on ma pojęcie o przyrodzie;) 

A ja mówiłem że trzeba wykopać dół koparką i wszystko upolowane wpieprzyć do dołu zasypując wapnem. Nic nie patroszyć, bo to odstrzał mający zatrzymać zarazę a nie pozyskać mięcho na grila.

Całość i sens tej akcji miał się opierać na dużych polowaniach.

Opublikowano
6 minut temu, many12 napisał:

Sami swoi.

Opanuj się trochę bo jak cię mosad dopadnie to  ....

No nie mogę no nie zasnę dziś 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂 ona musi codziennie robić kabaret ???

Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

Jakbyś myśliwych nie znał. 

Myśliwy ma pociągnąć za spust i trafić bydlaka. Tu powinna się kończyć jego rola w tym odstrzale. A nie wszyscy łażą, potem oglądają, patroszą i jeszcze ładują do chłodni. 

Ale jaki rząd, taka akcja.

Opublikowano (edytowane)

Kadencja Prezydenta 4 lata 

Wybory trwają 5 lat 

🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Czyli nie da się zrobić nic i tym optymistycznym akcentem możemy zakończyć walkę z ASF. Państwo z dykty i paździerza zostało zaorane przez PZŁ zanim wstało z kolan.

Opublikowano

Państwem z dykty i paździerza będziemy do póki sami nie przestaniemy kraść, przytoczony tu myśliwy jednego dzika odstrzeli i odwiezie na skup a drugiego po cichaczu do domu badanie zrobi znajomy z koła za "mięsko" i tak się kręci. Żeby to tylko był jeden przykład. 

Opublikowano

Ciekawe jakich argumentów używałby Hołownia  w rozmowie z Putinem , albo Melkel ??? Jak przed Polakami beczy i w pieluchy robi , to przed nimi co by mógł wyczyniać ????

Opublikowano
1 godzinę temu, many12 napisał:

Osobiście kibicuję Narodowcom ale tym jeszcze z przed  wojny ojczyźnianej jak ruskie POwiadają - tak Narodowcom Romualda Dmowskiego - jeszcze  wtedy  Stronnictwo Narodowe było nasze Polskie walczące o polskość dnia jutrzejszego o naszą tożsamość nawet na zachodnich salunach czego przykładem były zmagania Dmowskiego o nasze granice na konferencji w Wersalu. ..........Dzisiaj każda kolejna banda włącznie ze swoim ducze przesiąknieta jest żmijowatą nacją.  - wiem o   rodzinie Bosaka, Korwina- Mikiego  wszystkich tych łachmanów i łapki mi opadają jak do tego doszło. Jak to się stało, że na szczycie władzy nie mamy żadnego Polaka tylko te POdróby o zmienionych przez Gomułkową nazwiskach na ładne słowiańskie znaczy się polskie? 

romuald dmowski😂😂😂, w domu wszyscy zdrowi ??? klepki w parkiecie ci nie brakuje ???

slyszeliscie o fascynujacej historii p.o. prezesa sadu najwyzszego ??😂 kolejny waginosceptyk  na czele najwyzszych wladz panstwowych. przypomniala mi sie historia pewnego posla ktoremu cos dosypano do cukru.

https://natemat.pl/307577,kamil-zaradkiewicz-i-jego-przeszlosc-gw-o-partnerze-zaradkiewicza

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v