Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, dsbh napisał:

Kto będzie gwiazdą wieczoru ? W zasadzie pod domem Jaruzelskiego zbierano się raz w roku. A w tym przypadku, można to zakwalifikować jako nękanie starszej osoby.

A niech mokną i marzną jeśli lubią taką rozrywkę. 

z12979049V,Jeden-z-popularniejszych-rowe

Opublikowano

Ludzie tu nadal myślą, że pieniądze ma się wtedy jak leżą zakopane w ogrodzie. Tesla to samochód jak jaki każdy może wyprodukować każdy plus cała internetowa i komputerowa otoczka. Głupi produkt jak ThermoMix robi wielu ale social media wygrywają

Opublikowano
8 godzin temu, racyl napisał:

to są tacy katolicy jak rydzyk ksiądz, kościół jest im potrzebny do osiągnięcia celu a to czy oni postepują po katolicku to już dla nich nie ma znaczenia

całkiem już odbija Pis i te dziennikarzynom z tvp i prawicy. 30lat już w wolnej polsce a oni grają teczkami ipn.

co jak co ale w twoich ustach te słowa nie powinny paść sranie setki postów wstecz a teraz ... złodziej złap złodzieja 😇

@hubertuss chodz normalnie to napisał 

50 minut temu, DTaras napisał:

Głupi produkt jak ThermoMix

zabawka na chwile a później leży 

Opublikowano

mnie Romek zastanawia dlaczego tyle lat rydzyk tyle jest bezkarny, robi co chcę  i jeszcze się cynicznie śmieje na oczach ministra sprawiedliwości

Mówią że w kościele jest hierarchia a z nim co ? wygląda tak jakby to co przedstawia ksiądz oko o lawendowej mafii miało pokłosie w rejonie rydzyka i on to wykorzystuje do rozgrywania. inaczej tego się nie da wytłumaczyć że szeregowy ksiądz,  zakonnik robi co chcę bez żadnego zwierzchnictwa

Pis rydzyk jest potrzebny bo ma za sobą część elektoratu którego nie zawahałby się nastawić przeciwko nim. Od czarownic nie zawachał się zwyzywać prezydentową to co stałoby mu na przeszkodzie.

O prof Piotrowskim mówił że to nie nasz kandydat

Do czego to doszło że ksiądz lansuje, mówi na kogo ludzie mają głosować

Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał:

mnie Romek zastanawia dlaczego tyle lat rydzyk tyle jest bezkarny, robi co chcę  i jeszcze się cynicznie śmieje na oczach ministra sprawiedliwości

ksiądz sędzia lekarz polityk  zawsze się dobrze ślizgali przed wymiarem sprawiedliwości 

dla wszystkich 

gif-wesolych-swiat-38.gif

to chyba tradycja ze ja zaczynam życzenia na forum i tak od 4 lat 

• Thanks 1
Opublikowano

zamosc to sie moze uczyc od krasnika 😂

rozwody po 45 latach malzenstwa pewnie ciezkie sa..

powinni przeczolgac solidnie brytoli zeby nikomu innemu takie pomysly nie przyszly do glowy.

szczegolnie wesolo bedzie na irlandzkiej wyspie.

Opublikowano

Angolom to mogą już teraz naskoczyć To jest pudrowanie nosa by zyskać czas ale jak to się powiada Mleko się rozlało teraz to mogą być tylko pstryczki w nos .

Tera zacznie się nowy ład świata nic już nie będzie jak było .

Opublikowano

Francja i Holandia bez Angoli nie może gospodarczo dobrze funkcjonować każdy o tym wie , umowa to tylko papier Polska się mało liczy w tym handlu bo nie mamy nic do wysłania do Anglii . 

Opublikowano

Ile wy żeście wypili na Wigilę że takie bzdury wypisujecie?  Poświętujcie zamiast jakies pokrzywione spekulacje i urojenia upowszechniać

Wesołych Świąt!

• Thanks 1
Opublikowano

Ja zupełnie na trzeźwo piszę . Na pasterce garstka ludzi wczoraj była,  w środę z 300km zrobiliśmy  to pod każdym  marketem kolejki jakby koniec świata zapowiadali . 

Opublikowano
31 minut temu, Ulman napisał:

Ile wy żeście wypili na Wigilę że takie bzdury wypisujecie?  Poświętujcie zamiast jakies pokrzywione spekulacje i urojenia upowszechniać

Wesołych Świąt!

Na razie jestem najedzony a trzeba miejsce na obiad zrobić :) 😋.

Opublikowano

Wszystkim użytkownikom AF i ich rodzinom życzę jak najlepiej, bo wszystkim Wam dobrze życzę. 

1 godzinę temu, galan99 napisał:

Angolom to mogą już teraz naskoczyć To jest pudrowanie nosa by zyskać czas ale jak to się powiada Mleko się rozlało teraz to mogą być tylko pstryczki w nos .

Tera zacznie się nowy ład świata nic już nie będzie jak było .

Te parę dni z ciężarówkami pokazało angielskiemu społeczeństwu, na co właściwie głosowali. Pokazało tez jak są wydolni pod względem zaopatrzenia, działania kryzysowego itp. Pokazało że żarcie i zaopatrzenie może skończyć się bardzo szybko. Najlepsze z tego to wysłanie naszych ludzi do robienia testów kierowcom. Pokaz bezprzykładnego rozkładu służb mocarstwa. Podejrzewam że część Brytyjczyków dopiero teraz dowiedziała się na co właściwie głosowała. Cała ekipa od brexitu została upokorzona i obnażona w ciągu dwu dni. Przyroda jest wielka.

Opublikowano
8 godzin temu, mirro napisał:

Wszystkim użytkownikom AF i ich rodzinom życzę jak najlepiej, bo wszystkim Wam dobrze życzę. 

Te parę dni z ciężarówkami pokazało angielskiemu społeczeństwu, na co właściwie głosowali. Pokazało tez jak są wydolni pod względem zaopatrzenia, działania kryzysowego itp. Pokazało że żarcie i zaopatrzenie może skończyć się bardzo szybko. Najlepsze z tego to wysłanie naszych ludzi do robienia testów kierowcom. Pokaz bezprzykładnego rozkładu służb mocarstwa. Podejrzewam że część Brytyjczyków dopiero teraz dowiedziała się na co właściwie głosowała. Cała ekipa od brexitu została upokorzona i obnażona w ciągu dwu dni. Przyroda jest wielka.

Brexit nie nastąpił 2 dni temu. jakby chcieli coś podobnego zrobić brytyjczykom  to podobnych akcji byłoby dużo więcej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v