Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ilu ludzi się zastanawia na kogo głosować?zazwyczaj partja i 1 2 3 miejsce i już. Co tam poglądy jakieś osiągnięcia czy specjalizacja. Ot tam jakieś chwytne nazwisko lub charakterystyczna gęba i kolejna kadencja a to jak głosował i jak zdradzal wyborców to mało ważne grunt że w ulubionej partii 

Opublikowano
2 godziny temu, dysydent napisał:

U kilkuletnich dzieci nieraz dostrzegam bardziej spójne logicznie wnioski niż u niejednego starego dziada i to z profesorskimi tytułami w jakichś pokracznych logicznie profesjach.

A to i Parkinson daje takie efekty, choć przecież nikt Pana Profesora o tym nie poinformuje. Czasem jakieś sprawy udarowe, wylewowe i mamy efekty jak z panem Kaczyńskim.

Opublikowano
11 godzin temu, dysydent napisał:

U kilkuletnich dzieci nieraz dostrzegam bardziej spójne logicznie wnioski niż u niejednego starego dziada i to z profesorskimi tytułami w jakichś pokracznych logicznie profesjach.

o i przypomniał mi sie  starsz gosć  dr .hab który  całe swoje oszczednosci zainwestował w piramidy finansowe i to nie w jedną tylko w 3 ,  tą 3 była amber gold ale po pierwszej wpadce się nie nauczył 

• Haha 1
Opublikowano

Do tej pory skromny szeregowy poseł teraz trochę wyżej 😁tak ukochany przez naród że musi być non stop chroniony przez armię policjantów. Po hitlerze bunkry zostały niech tam się przeniesie i żyje w lochach. Sąsiedzi odpocząć też chcą 

Opublikowano
14 godzin temu, jacus napisał:

rzadowy program pks -wlasnie sie u nas zrealizowal -ostatnia prywatna linia konczy dzialalnosc po 30 latach istnienia....

A to zdecydowanie powinienieś donieść o tym sukcesie Premierowi. Toż to wyczekiwana wiadomość. Tak to jest z popieprzonymi pomysłami.

Opublikowano

Nie będzie prywaciarz się na ludziach dorabiał! Co prawda państwowy PKS z pewnością go nie zastąpi ale i tak bardzo dobrze że prywaciarza trafił szlag. Prywaciarz twój wróg!!!

Opublikowano (edytowane)

typowy pisior zaprzeczać, oszukiwać  za wszelką cenę. nawet jak wszyscy widzą że białe to białe to oni nawet przylapani powiedzą że to nie prawda 🤣

Edytowane przez racyl
Opublikowano
52 minuty temu, racyl napisał:

typowy pisior zaprzeczać, oszukiwać  za wszelką cenę

Tak to jest jak sie barana bez kompetencji a z nadania partyjnego wsadzi na stołek.  Prostak, zaprzaniec, ignorant i debil. Normalna partia powinna go po tym wywiadzie natychmiast wywalić na zbity pysk ale PIS tego nie zrobi bo naszość jest ponad wszystko. 

Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał:

typowy pisior zaprzeczać, oszukiwać  za wszelką cenę. nawet jak wszyscy widzą że białe to białe to oni nawet przylapani powiedzą że to nie prawda 🤣

ale co zrobisz zadzwoni między 8:15 a 20 i powie, że wszystko działa :D

Opublikowano (edytowane)

Aż z ciekawości sprawdziłem czy on oby jaiś nowy na tym stanowisku nie jest. Niestety gościu jest rzecznikiem praw dziecka od 2 lat ale jak widać jeszcze się nie połapał jak  instytucja pod jego kierownictwem działa. Po prostu miszcz👍

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Ten gościu się nie polapal że Mazurek to nie tvp i teleprombtera z wytycznymi też niema. To samo z Foglem zrobił.no i wciąż zaprasza Andrzeja na wywiad, to byłby prawdziwy hit 😆

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, thor1984 napisał:

ale co zrobisz zadzwoni między 8:15 a 20 i powie, że wszystko działa :D

koleś sobie sam stwarza problemy

Edytowane przez racyl
Opublikowano

Udowodnione że kompetencje i stanowiska nie idą w parze w tym rządzie. Dostałeś się na listę, korytka przydzielone i nie odrywa nawet ryjka żeby się rozejrzeć w jakim resorcie jest i poco tam jest .kierunek ewentualnie wyznaczyć może prezes 😁jak kto fika to won i następny.Ardanowski chciał się pokozaczyc i pyk złamany jak zapalka i do szeregu 

Opublikowano

w poprzedniej kadencji jakoś to składnie wyglądało ale już w drugiej to porażka. same takie gwiazdy się wyłaniają

wygląda na to że ziobrze skończyły się tabletki na uspokojenie🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v