Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał:

ktoś  kto publikuje dane osobowe zapewne miał na celu żeby barany co ich ideologie popierają poszli pod dom i ukamieniowali policjanta a sami rączek nie pobrudzą ,

Ja pierdzielę. Ujawnienie danych ma spowodować że zabiją policjanta? A to niech zabiorą ochronę Zielińskiemu i dadzą zagrożonemu policjantowi. Doszło do tego że policję trzeba bronić przed kobietami. Może niech go ochraniają panie w mundurach? Szybciej dogadają się z tymi co mają napadać.

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

Zweryfikuj

zajęło mi to sekundę :)  

2 minuty temu, hubertuss napisał:

winę trzeba udowodnić.

inteligentny człowiek potrafi udowodnić swoje tezy gdy podaje konkretne przykłady a nie mówi ogólnie

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

Wysłać te durne baby na sybir niech ich Niedźwiedź ganiają .

A jak dogoni, obejrzy i dostanie ataku paniki? Chcesz mieć miśka na sumieniu?

• Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał:

Ja pierdzielę. Ujawnienie danych ma spowodować że zabiją policjanta? A to niech zabiorą ochronę Zielińskiemu i dadzą zagrożonemu policjantowi. Doszło do tego że policję trzeba bronić przed kobietami. Może niech go ochraniają panie w mundurach? Szybciej dogadają się z tymi co mają napadać.

w usa policjantowi dom spalili co  tłumił protesty afroamerykanów we francji policjanci i ich rodziny dostają pogróżki i zapewne w polsce o takie zachowanie również zainteresowanym chodzi .

Opublikowano

A to już ryzyko zawodowe. No i sprawa kolejna to nie samo ujawnienie, tylko podjęcie działań przeciw policjantowi ma być tak obwarowane aby odstraszało. 

O. a tu duchownego diablice opadły w szpitalu. A że wody święconej pod ręką nie miał, to katusze straszliwy przeżywać musiał.

https://wiadomosci.wp.pl/kapelan-narodowcow-ks-roman-kneblewski-po-wizycie-w-szpitalu-jak-diablice-6578437524024096a

"Strajk Kobiet to nie tylko manifestacje, ale również plakaty na samochodach czy symbole protestu na ubrania. - Widziałem pielęgniarki w czarnych maseczkach z czerwonymi błyskawicami, jakieś diablice mnie otaczają - mówi ks. Roman Kneblewski na swoim blogu, twierdząc, że to wrażenia ze szpitala."

Ciekawe jak odbierał wrażenia z akcji 11 listopada. Pewnie zdawało mu się że właśnie wrota piekieł się otwarły. Ale jak na duchownego to jakieś takie pospolite te jego wizje.

Opublikowano

Mógł się wypisać na własne żądanie. Do Romana jeszcze. Ten Szczecin nie łoi Polskiego węgla a i pobklejsnie dachów fotowoltaiką rzeźbi system na Zachodzie albowiem to są raptem trzy elektrownie z czego główna w trójkącie Zgorzeleckim. Gaz potrzebny. Jeżeli obecnemu operatorowi się to nie podoba mógł wybudować co obiecał a do czego potrzebny był terminal. Wolało się doić co jest to Niemcy w spółce zrobią po swojemu.

Opublikowano
3 minuty temu, DTaras napisał:

Gaz potrzebny. Jeżeli obecnemu operatorowi się to nie podoba mógł wybudować co obiecał a do czego potrzebny był terminal. Wolało się doić co jest to Niemcy w spółce zrobią po swojemu.

Z tego wynika że PGE to idioci i to jeszcze gotowi wmawiać  że robią to dla naszego dobra. Chyba i tak wmawiają.

Opublikowano

Jeżeli idzie o szczepienia to rozumiem Galana i Romana. Sam się zaszczepię po doptrowadzeniu siłą ale córy nie dam. Trudno, zrobię co będzie trzeba. Jeżeli jakiś łeb zdecyduje jednak o szczepieniu ludności poniżej dowodu osobistego. Poza tym jadę oddawać krew. Zawsze ciekło w piach a tym razem do flaszki - to się może nie zmarnuje. Zbadają. Może wyjdzie żem już po...

PGE idzie po linii Partii...

Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał:

Trudno, zrobię co będzie trzeba. Jeżeli jakiś łeb zdecyduje jednak o szczepieniu ludności poniżej dowodu osobistego

Czekam na bezpośrednią transmisję na żywo jak szczepić się będą premier i ministrowie. Zakładam że antidotum dostaną za drugą kotarą?

Opublikowano

Tak w sprawie Policji zapytam: nie będzie już dzielnicowych?

Galan - Ty sobie o Glinie przeczytaj wszystko a nie tylko to co fundują Ci ruchy antyszczepionkowe. Przestałbyś pić piwo?

Opublikowano (edytowane)

Glina Milicja , Policja ORMO ,  to ma pałować jakoś za komuny za darmo nikomu nie naleli i po piwku można było jechać i się dogadać .

Te baby trzeba lać co są na ulicy i tyle w tym temacie .

dziś minister Rolnictwa powiadał że trzeba zakładać spółdzielnie rolnicze ? .

Przecie byli to po jaki czort po likwidowali .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Glina to ma pałować jakoś za komuny za darmo nikomu nie naleli i po piwku można było jechać i się dogadać

Glin, taki pierwiastek. 

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

dziś minister Rolnictwa powiadał że trzeba zakładać spółdzielnie rolnicze ? .

Pewnie wziął notes Ardanowskiego i przeczytał.

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Z pewnością nie Jarkowi bo on ma inne upodobania 

Dlatego potrzebny jest pośrednik.:gent:

18 minut temu, galan99 napisał:

Szczepic z dodatkiem aluminium .

Aluminium  nie nadaje się na amunicję,

Opublikowano
35 minut temu, Ulman napisał:

Z pewnością nie Jarkowi bo on ma inne upodobania 

Nie tylko Jarek , tu też takie  nieużyteczne samce są 

Dość sporo grubasek gada o rolnictwie i gospodarce i to naprawdę mądrze . Dopiero trochę wysłuchałem , ale prawdę chłopina gada i to miastowy.

Opublikowano
12 minut temu, gienio007 napisał:

Nie tylko Jarek , tu też takie  nieużyteczne samce są 

"Jarek- nieużyteczny samiec alfa". Nooooo tego się nie spodziewałem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v