Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Marecek jest na rozdrożu. Na jednych nie głosował bo chcieli wazeliny, a teraz się dowiedział, że ci na których głosował nawet wazeliny nie potrzebują. I jak tu żyć uratować?

Edytowane przez agromatik
Opublikowano (edytowane)

To za***rdalać teraz bronić korporacji i PSL dalej chce jebać rolnika dobre nawet mega dobre jak jebią rolnika sami swoi .

Mega gospodarstwa powstały do jebania rolnika .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
Dnia 18.10.2020 o 17:42, hubertuss napisał:

@Denwer bo każdy wydaje na co innego. Kaczyński nie wydawał na domy czy samochody ale na swoją partyjkę i swoją karierę.

Nie uważasz że to dość dziwne. Zamiast żyć dostatnio i w spokoju, to rozpieprzyć wszystko na jakąś partię i narazić się 1/3/ społeczeństwa swoimi działaniami.

• Like 1
Opublikowano

sugerujesz że powinniśmy przystać na pomysły starca bo covid? jemu to jakość nie przeszkadzało.

2 minuty temu, galan99 napisał:

Cały naród wykazuje walkę z COVIDEM tylko nie rolnik bo swymi protestami sam narobi se teraz wrogów .

Opublikowano

Koronka atakuje z ogromną siłą i wszyscy mamy kneble nakładane , a dziwnym trafem śmiertelność spada coraz bardziej .  Producenci pomników zaraz będą po kolei plajtować , bo ludzie przestali na tamten świat odchodzić . 

Opublikowano
6 minut temu, szmergiel napisał:

a co ci sie w bonie  niepodoba? branze hotelowa i turystyczna ktora prawie legla trzeba bylo udupic na maxa?

Dali socjal i towarzystwo zaczeło sie po kraju plątać  i zarażać jeden drugiego. Jak przystało na cocjalistów stworzyli problem który teraz z mozołem beda pokonywać.  Teraz bedzie z turystyką jeszcze gorzej więc pewnie znowu bon dać i niech sie szwendają jeszcze bardziej i Covid roznoszą. Takie cos tylko głupek i socjalista mógł wymysleć.. 

6 minut temu, galan99 napisał:

Cały naród wykazuje walkę z COVIDEM tylko nie rolnik bo swymi protestami sam narobi se teraz wrogów .

O czym ty kolego piszesz? 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Ulman napisał:

Dali socjal i towarzystwo zaczeło sie po kraju plątać  i zarażać jeden drugiego. Jak przystało na cocjalistów stworzyli problem który teraz z mozołem beda pokonywać.  Teraz bedzie z turystyką jeszcze gorzej więc pewnie znowu bon dać i niech sie szwendają jeszcze bardziej i Covid roznoszą. Takie cos tylko głupek i socjalista mógł wymysleć.. 

takie coś to genniusz wymyslił !!!!!           jesli chodzi o ekonomie i wpływy do budżętu normalnie mogłeś wyjechać wynająć pokój bez paragonu , bon sprawił że musisz to zrobić legalnie a hotel czy pensjonat musi to zaksiegować a za 500 zł to wiele nie skorzystasz , taki wyjazd wiążę się z dokładką minimum 1 tys ze strony rodzica czy opiekuna

Edytowane przez jarecki
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v