Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wszystko o piątce Kaczyńskiego

Edytowane przez tomaszmab
Opublikowano
36 minut temu, dzarjan8111 napisał:

Rekompensaty w stylu ... oddaj mi swoją ziemie z której żyje twoja rodzina a zapłacę ci tyle ze będziesz pił pod sklepem przez tydzień!  Oni naprawdę myślą ze rolnik jest idiota i traktują nas jak meneli bo myślimy tylko „dej te dopłaty i cicho sza”??? Oderwane od rzeczywistości głąby. P.s ardanowski zdementował i powiedział ze nic się nie zmieniło , jak wchodzi 5 dla zwierząt , odchodzi z PiS. 

A najgorsze jest to, że spora część ludzi z takich pseudorekompensta będzie się cieszyć bo dla niektórych liczy się tu i teraz a przyszłość kiedyś będzie. 

Opublikowano (edytowane)
52 minuty temu, tomaszmab napisał:

Ależ to dzieci 🙃 które mają obecnie większe prawa więc z nich korzystają. Jednakże do końca nie zdają sobie sprawę ze sterowalności, bo stają się narzędziem w rękach konkurencji rynkowej, niszcząc własny wieloletni dorobek.

Nadchodzi nowe pokolenie!

Edytowane przez Ywa
Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, tomaszmab napisał:

A gdzie na końcu o upadaniu imperium rydzyka i numerem konta do wpłat

Ta nie dobra unia chcę pośrednio zamknięcia kopalń to źle a jak kaczyński sam z siebie, dosłownie z dnia na dzień chcę likwidacji gałęzi polskiego rolnictwa to jest dobrze i pro ekologicznie

Edytowane przez racyl
Opublikowano

@Denwer . Czy wiesz jaka jest różnica między zajęciem a zdobyciem ? W Przypadku Moskwy było więcej układania się polityki niż normalnej żołnierki. Problem w tym że to nie Polacy rozgrywali Rosjan tylko było odwrotnie, A najważniejszym z nich był kierownik cerkwi.

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

obaleniem komuny?

Komuny  nie  obalili  tylko  obrócili  o 180 stopni 

121200421_3435639406458468_6097009334480

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

Czyli coś podobnie jak z obaleniem komuny? 😁

No nie do końca, bo kierownik cerkwi dążył do osadzenia na tronie swojego potomka, co mu się dało. 😂

Opublikowano (edytowane)

@Denwer Dodaj jeszcze Jurka Owsiaka co to Pani Pawłowicz radził aby zakosztowała radosnego seksu.😂 Choć w tym wypadku chyba i takie panaceum by nic dało.

Edytowane przez mirro
  • Haha 2
Opublikowano

na obrazku brakuje jeszcze maciejowej i jej obecnego partnera -hieny cmentarnej[pozniej mlodego wilka]  tw maciej siedzi w areszcie a kobita dlugo nie moze byc sama , zaiskrzylo az w szpitalu wyladowala z przeseksienia-pardon przemeczenia😂

1 godzinę temu, mirro napisał:

No nie do końca, bo kierownik cerkwi dążył do osadzenia na tronie swojego potomka, co mu się dało. 😂

paryz wart byl mszy a moska niestety nie- to byl jeden z najwiekszych bledow w historii polski, poczatek konca I rzeczypospolitej.

Opublikowano
10 minut temu, soltys48 napisał:

O to to

ototo    wiesz już  jak podrożało bydło  od 2015  roku   ze względu  na  te  rozwojowe rynki  koszerne 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Oto z kąd biorą się najświeższe informacje.

I  pomyśleć  że  w  oglądalności  prześcignęli  TVN  ale  to  w wyniku  awarii  rury  przesyłowej   treści  TVN  pod wisłą   awaryjny  rurociąg  nie  daje  rady   tyle  informacji  przesłać  :ph34r: temu  TVPiS  wiedzie  prym 

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
27 minut temu, Denwer napisał:

I  pomyśleć  że  w  oglądalności  prześcignęli  TVN  ale  to  w wyniku  awarii  rury  przesyłowej   treści  TVN  pod wisłą   awaryjny  rurociąg  nie  daje  rady   tyle  informacji  przesłać  :ph34r: temu  TVPiS  wiedzie  prym 

Powiedziałbym że TVP i TVN rywalizują ze sobą o to która stacja przeleje więcej szamba. 

Opublikowano
24 minuty temu, jacus napisał:

mareczek jak zwykle klamie- ciekawe po co jesli to mozna sprawdzic w pare sekund ??

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ogladalnosc-kanaly-informacyjne-wrzesien-2020-tvn24-tvp-info

2,66 mln widzów
, z czego 2,04 mln w TVP1, a 620 tysięcy w TVP Info.
Fakty
miały natomiast łącznie
2,61 mln widzów
: 2,35 mln w TVN i 259 tys. w TVN BiS. Trzeci jest
Teleexpress
(2,23 mln), a kolejne
Wydarzenia
(1,77 mln) i Panorama (1,34 mln)
8 minut temu, PRIMO napisał:

Powiedziałbym że TVP i TVN

Nie  oglądam TVN  ani  TVP

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v