Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, Ulman napisał:

Oczywiście ze jest baba i chłop tylko ze czasem maja pociąg do tej samej płci. Jeśli ktoś tego nie wie to jest właśnie tym kim napisałeś wyżej. To zawsze było jest i bedzie chocbyś zaklinał rzeczywistość 

było. było, ale jakoś z tego powodu nie mieli szczególnych przywilejów. po co im teraz?

Opublikowano
15 minut temu, Andpol napisał:

Mają MINUSA ode mnie wielkiego za to. 11 letni siostrzeniec ma wręcz agresywną pasję do footballu i od kilku lat należy do klubu w Niderlandach. Miałam okazję być na treningu i  rozgrywce. Naprawdę super sprawa. Przed wakacjami startował do Sparta Rotterdam. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Andpol napisał:

47 minut temu, Ywa napisał:

Mają MINUSA ode mnie wielkiego za to. 11 letni siostrzeniec ma wręcz agresywną pasję do footballu i od kilku lat należy do klubu w Niderlandach. Miałam okazję być na treningu i  rozgrywce. Naprawdę super sprawa. Przed wakacjami startował do Sparta Rotterdam. 

to nic nie zmieni , tyle lat było ministerstwo , orliki budowane przez tuska a dopiero profesjonalne szkółki piłkarskie dają efekty w piłce nożnej , w ekstraklasie ostatnio dopiero wiecej polaków gra bo tak to 70 % to obcokrajowcy , lekkoatletyka tak samo bez pieniedzy nic nie bedzie , trzeba wyłapywać uzdolnionych sportowców już w podstawowce na zawodach miedzy szkolnych na różnych szczeblach  które ostatnio wracają do szkół kolegi syn niezle gra w piłke jezdzili po turniejach a to do austri , belgi , niemiec ,ale to kosztuje .kasa , kasa , kasa               choc likwidacja ministerstwa to kolejny błąd 

Opublikowano

Wieś na nich zagłosowała w trzech kolejnych wyborach, koryto mają więc  co ich obchodzą nastroje na wsi? Rok przed kolejnymi wyborami podniosą emerytury z krus i dadzą jakiś ochłap i dalej będą mieli poparcie.

2 godziny temu, pafnucy napisał:

było. było, ale jakoś z tego powodu nie mieli szczególnych przywilejów. po co im teraz?

Jak się ich pokazuje słucha ciągle o nich gada to się domagają i bedą coraz bardziej. Tylko PIS i lamentujące baby to nakręcają.

Opublikowano

przeciez te ponad 1,3 miliona rolnikow ktorzy biora doplaty gdzies musi mieszkac 😛,   gdzie masz takie wsie ?? na zadupiu 4 chalupy na krzyz, bo z 3 sie nie zrobii.....

prawda jest brutalna prezes was wsiowe pis-uary wyruchal w dupe bez wazeliny- ma w tym w koncu wieloletnie doswiadczenie😂

Opublikowano
51 minut temu, Ulman napisał:

Uwierz że są inne wsie.

w miastach reż są rolnicy. ba. mało tego. w miastach są też gospodarstwa rolne. tak że rolnicy są wszędzie.

Opublikowano (edytowane)

nie. tak tylko wtrąciłem. sam głosowałem i teraz szlag mnie trafia. no ale na kogo można było głosować? nie ma na kogo!

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Przed chwilą, debrzyna napisał:

Nic dziwnego że zagłosowałeś na pincet

hi hi literówka. :D

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, agromatik napisał:

@galan oficjalny przekaz przyszedł z Nowogrodzkiej?

Jakoś trzeba kretynizmy tłumaczyć więc zawsze jest to albo unia albo wina Tuska ewentualnie ruskich niemców, postkomuny itd

@galan99 ty masz aż tak ciasno pod deklem czy tylko udajesz?

Edytowane przez Ulman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v