Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na wlasne oczy widzialem raz za dzieciaka jak takim jeden sk***iel co kupil od nas w domu cielaka zwiazal mu nogi i na zywca poderzmnal gardlo,do dzis pamietam jak to sie wilo stworzenie .teraz kiedy jestem dorosly taki delikwent by mial polamane rece w moment sk***iel jeden . dla jasnosci wiele razy bylem przy zabijaniu swiniaka i wiem jak tom robi fachowy rzeznik,pamietam jak mi gadal ze trzeba wiedziec jak mocno i gdzie uderzyc i uwierz widzialem jak fachowo dostaje swiniak w leb to fik na ziemie i lezy,jeb nozem dlugim w serducho i po robocie.zwykla fachowa robota. te bydlaki co na zywca podrzynaja gardla do powinni po d*pie za to dostac a nie jesze tego bronic. poziom ludzkich zachowan na poziomie szamba

1 minutę temu, pafnucy napisał:

za gwałcone krowy też powinni się zabrać. jak tak można?

nie wymagam od ciebie jakiegos wielkiego myslenia ale nawet 5 ltenie dziecko by cie wysmialo za taka durnote skoro dla ciebie zabijanie na zyeca jest rowne z jakims chorym swierdzeniem o dojeniu.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, szmergiel napisał:

na wlasne oczy widzialem raz za dzieciaka jak takim jeden sk***iel co kupil od nas w domu cielaka zwiazal mu nogi i na zywca poderzmnal gardlo,do dzis pamietam jak to sie wilo stworzenie .teraz kiedy jestem dorosly taki delikwent by mial polamane rece w moment sk***iel jeden . dla jasnosci wiele razy bylem przy zabijaniu swiniaka i wiem jak tom robi fachowy rzeznik,

No i widzisz   masz  rację  100%.

Tyle  że  uboju  rytualnego  też  dokonuje   fachowiec   i  zrobi  to  w taki sposób  aby  zwierze  nie było  męczone  ani 1 sekundy  bo  w przeciwnym razie  nie  będzie  to  mięsa   hallal  czy jak tam je  nazywają

Opublikowano

Oby się zabrali bo dzisiejsze mleko to prawdziwa truciznakrowy wypędzone do granic wytrzymałości

Opublikowano
Przed chwilą, Denwer napisał:

No i widzisz   masz  rację  100%.

Tyle  że  uboju  rytualnego  też  dokonuje   fachowiec   i  zrobi  to  w taki sposób  aby  zwierze  nie było  męczone  ani 1 sekundy  bo  w przeciwnym razie  nie  będzie  to  mięsa   hallal  czy jak tam je  nazywają

wiesz co piszesz? fachowiec wg ciebie? czlowieku  za niego jest taki fachowiec ze czyta jakies modly do allacha i tyle.pilnuje tylko zeby zwierza nie ogluszac.nie dorabiaj ideologi do barbarzynstwa.

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)

.

5 minut temu, szmergiel napisał:

na wlasne oczy widzialem raz za dzieciaka jak takim jeden sk***iel co kupil od nas w domu cielaka zwiazal mu nogi i na zywca poderzmnal gardlo,do dzis pamietam jak to sie wilo stworzenie .teraz kiedy jestem dorosly taki delikwent by mial polamane rece w moment sk***iel jeden . dla jasnosci wiele razy bylem przy zabijaniu swiniaka i wiem jak tom robi fachowy rzeznik,pamietam jak mi gadal ze trzeba wiedziec jak mocno i gdzie uderzyc i uwierz widzialem jak fachowo dostaje swiniak w leb to fik na ziemie i lezy,jeb nozem dlugim w serducho i po robocie.zwykla fachowa robota. te bydlaki co na zywca podrzynaja gardla do powinni po d*pie za to dostac a nie jesze tego bronic. poziom ludzkich zachowan na poziomie szamba

nie wymagam od ciebie jakiegos wielkiego myslenia ale nawet 5 ltenie dziecko by cie wysmialo za taka durnote skoro dla ciebie zabijanie na zyeca jest rowne z jakims chorym swierdzeniem o dojeniu.

weź Ty posłuchaj sam siebie. gość który by łamał ręce i nogi innym, lał wszystkich dookoła i wyzywał obrońcą niewinnych zwierzątek . zastanów się nad sobą.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

szmergiel robiłeś kiedy ubój gospodarczy? tak tylko z ciekawości pytam.

Opublikowano
11 godzin temu, jacus napisał:

co najlepsze many nigdy nie widzial na oczy prawdziwego zyda🤣. u nas pierwszy raz w historii kilka lat mieszkali zydzi-kupili dom ,ale niedawno sie rozwiedli i wyprowadzili.

reszta zydow istnieje tylko w jego chorym umysle..

Nieprawda - w ubiegłym roku spotkałem toto w chałacie i z pejsami na rynku w Łukowie. Od razu splunąłem coby mnie nic nie urzekło i zaczęła się ożywiona rozmowa z sąsiadami też handlującymi. Okazało się, że koczują na przedmieściu - szkoda dla mnie to daleko bo może bym się zaprzyjaźnił?

Opublikowano

Zwierzęta hoduje się po to żeby je zjadać ale jak chcesz go zjeść to pierdolnij w łeb aby było szybko i skutecznie a takie podrzynanie tętnic żeby się wykrwawiał powoli bo mięso musi byś halal albo koszerne jest w obecnych czasach chore i pokazuje tylko jakimi pojebami są ludzie którzy wyznają takie poglądy a dziwnym trafem należą do nich muziole i żydzi.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Ja osobiście znam tylko jedną osobę co miała i przeszła wraz z żona i dziećmi, które też miały łagodnie.

Ja osobiście nie znam nikogo takiego, ale moi znajomi i rodzina mieli takie przypadki w rodzinie, sąsiedztwie oraz pracy.

Po za jedną osobą nikt nie umarł. Nikt nie miał objawów (nawet ten co umarł nie miał objawów) a zmarł na zawał i trafiając do szpitala w stanie ciężkim z zawałem zrobili mu testa wyszło że mia covid, więc w karcie zgonu wpisali powód - covid19. Pozostałe osoby nie zaraziły domowników, przeszły bezobjawowo i same do końca nie wierzą że to miały. A u jednej test przeprowadzano 3 razy i na przemian wychodziło ma - nie ma - ma.

Opublikowano

mikand wreszcie ktos swiatly na tym forum

3 minuty temu, pafnucy napisał:

ale sam. przywalił byś świniakowi w łeb i nóż w tętnicę?

juz ci odpowiem .gdybym nie mial masarza i musial zrobic to sam to zrobilbym dokladnie tak jak wiele razy bylem swiadkiem czyli ogluszenie i szybko w serce dlugi noz.

Opublikowano

oj czlowieku .moze u ciebie cie podrzyna. ile razy bylem przy tym to zawsze podstawa dlugi noz i wbijal 2 razy i po robocie. to ze ty inaczej to nie znaczy ze wszyscy maja tak robic. wg mnie tak jak bylem swiadkiem duzo razy bylo robione szybko i fachowo i zdania nie zmienie

Opublikowano (edytowane)

gdzie serce, a gdzie nóż wbijał? pomyśl. tętnicę trzeba trafić. w klatkę piersiową wbijał tam u was? wątpię.

raz się wbija. dwa to partacz jakiś.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

ciezko u swini nazwac szyje ale powiedzmy na dole w szyje w kierunku tylu zawsze takim dlugin z 30cm nozem. tyle wiem ,tyle widzialem i zawsze bylo to moment jak swinia fikla na ziemie po uderzenu w leb i jak dostala nozem 2 razy to chwila i przestawala sie ruszac . wg mnie takie zabijanie jest normalne.nie wyobrazam sobie na zywca swinie za ryja trzymac na lince i podrzynac gardzlo.poprostu nie wyobrazam i zdania nie zmienie

Opublikowano

Kogo tam obchodzi co takie szmergle piszą... Toć to widać że ma gdzieś zwierzaki i tylko bije pianę bo ma problemy psychiczne.. 😋

Opublikowano

Raz bym ci liznął i byś odrazu przepraszał... 🤣

Takie krzykacze to odrazu uginJa się na nogach i chodu,,, 😋

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v