Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

I co najciekawsze najbardziej niechętnie płaci Państwo w swoich instytucjach. 😂 

i co ciekawsze wiele osób których znam po przygodach z prywatnymi firmami czy korporacjami zalicza powrót  do panstwowych firm gdzie raczej zarobki są troche nizsze .

Opublikowano
26 minut temu, Ulman napisał:

Jak na Pisowca przystało, promocja LGBT musi być. Trzeba o tym pisać by się tego bać i pisać jeszcze więcej 

To że ty się boisz takich dziwadeł to twoja sprawa 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Ulman napisał:

Dawaj następne memy straszące ciemny lud.

To ten mem cie straszy dobre 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Jak to Roman ma napisane  - lewacy ciągle są czymś zagrożeni - LGBT, Rosja, Niemcy Imigranci, Żydzi opozycja, sędziowie, lekarze, nauczyciele, tajne służby itd. TVPis straszy ciemnotę a ty poprzez powielanie to potęgujesz. Czym bardziej się boją tym w większe idiotyzmy uwierzą.

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

117444758_636985483915268_61692583991811

Słuchaj no " synu dzika i nornicy". To nie są dziewczyny żadnego Dudy.  Jeżeli stajesz w takim szeregu, zakładasz mundur z oznaczeniami i pobierasz broń, to jesteś żołnierzem Rzeczypospolitej. Nie obrażaj Pań z tego zdjęcia insynuując że są "czyimiś żołnierzami", poza swojego kraju. Nikomu innemu nie składamy przysięgi na wierność poza Ojczyzną. 

Przegiąłeś, być może nieświadomie ale przegiąłeś. 

Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał:

Jak to Roman ma napisane  - lewacy ciągle są czymś zagrożeni - LGBT, Rosja, Niemcy Imigranci, Żydzi opozycja, sędziowie, lekarze, nauczyciele, tajne służby itd. TVPis straszy ciemnotę a ty poprzez powielanie to potęgujesz. Czym bardziej się boją tym w większe idiotyzmy uwierzą.

Czego cię tam straszą w tym TVP coś mocno strachliwy jesteś. Jak narazie to TVN straszy stada gamoni którzy później kładą się na ulicy i tupią w barierki.

5 minut temu, mirro napisał:

Przegiąłeś, być może nieświadomie ale przegiąłeś. 

Za chwilę ty przegniesz stary ,,trepie,, i będziesz tego gorzko żałował 

Opublikowano
56 minut temu, Ulman napisał:

Jak na Pisowca przystało, promocja LGBT musi być. Trzeba o tym pisać by się tego bać i pisać jeszcze więcej 

@Ulman ja to jak czytam posty tu pewnego osobnika to nasuwa mi się stwierdzenie, że krowa która dużo ryczy mało mleka daje

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Państwo ma  niskie wymagania i dlatego niewiele z tego wynika. . Roman też woli fedrować na naszej kopalni zamiast kilka kilometrów za granicą zarobić 2x tyle. 

a to już nie jest proste podam przykład firma zakłada sobie cel sprzedaż towaru , cel zostaje zrobiony przez 2 lata to firma znowu podnosi cel srubując go do niemozliwego poziomu , z róznych powodów cel nie zostaje zrealizowany nie koniecznie z powodu  niezaangażowania pracowników i wtedy pracownicy nie otrzymują premi choć firma zwiekszyła dochody o kilka %

Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał:

z róznych powodów cel nie zostaje zrealizowany nie koniecznie z powodu  niezaangażowania pracowników i wtedy pracownicy nie otrzymują premi choć firma zwiekszyła dochody o kilka %

a dlaczego tak robią korpy ano by ludziom mniej zapłacić ,bo wiadomo że nie można w nieskończoność podnosić sprzedaży

Opublikowano
23 minuty temu, DTaras napisał:

No i mirro trzeba dzika i nornicę jakoś teraz obłaskawić... Dziewczyny stoją w mundurach. I tak patrząc na ich wzór to żadna duda a najwyżej d*pa.

A  co tu obłaskawiać. Pieprzenie o obowiązku, honorze, patriotyzmie i nagle wstawka że to dziewczyny Dudy.  Tym bardziej że to raczej wystąpienie zwartym pododdziałem i stopień sierżanta widać. 

wk***ia mnie takie stawianie sprawy. Służysz Krajowi a nie LGBT albo heteroseksualnym. Skoro można obrazić uczucia religijne włażąc na pomnik, to można też obrazić moje poczucie wartości wklejając takie debilne memy.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, mirro napisał:

moje poczucie wartości

ty nie reprezentujesz  sobą  żadnej wartości 

117931687_3269922163030194_6464951161738

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
1 godzinę temu, thor1984 napisał:

@Ulman ja to jak czytam posty tu pewnego osobnika to nasuwa mi się stwierdzenie, że krowa która dużo ryczy mało mleka daje

Nie czepiaj się Damiana..

33 minuty temu, jarecki napisał:

a to już nie jest proste podam przykład firma zakłada sobie cel sprzedaż towaru , cel zostaje zrobiony przez 2 lata to firma znowu podnosi cel srubując go do niemozliwego poziomu , z róznych powodów cel nie zostaje zrealizowany nie koniecznie z powodu  niezaangażowania pracowników i wtedy pracownicy nie otrzymują premi choć firma zwiekszyła dochody o kilka %

A co dziwnego że chcą się rozwijać i podnoszą plany. To jest normalne i oczywiste. Jedynie w państwowych firmach lewackie związki pilnują by się nikt nie przepracował no a jak będą na minusie to państwo dołoży. 

Jeśli firma zwiększyła dochody jest mało ważne. Liczy się zysk.  Nie wiem czemu się dziwisz ze tak jest. W sporcie każdy ma w d*pie zaangażowanie tylko wynik. Kto przebiegnie szybciej, skoczy dalej  ten się liczy nie ważne jakim nakładem sił to osiągnął. 

28 minut temu, witejus napisał:

a dlaczego tak robią korpy ano by ludziom mniej zapłacić ,bo wiadomo że nie można w nieskończoność podnosić sprzedaży

Jak się nie podoba , niech zmienia pracę. Proste.

5 minut temu, Denwer napisał:

118356621_3289266601095750_5358703825133

118189822_4247025868705200_6905968991574

Pisowski poziom intelektu. Prostactwem nazwać to byłby komplement

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Ulman napisał:

Pisowski poziom intelektu. Prostactwem nazwać to byłby komplement

Ta  jasne prawda do ciebie nie dociera .

Dla ciebie poziom intelektu to leżenie na ulicy i tupanie w barierki myśląc że w ten sposób obalicie  rząd. 

Przestań  zrzędzić tylko pakuj się do wolnościowych Chin 🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

jakieś wybory się zbliżają że tak się obrzucacie błotem i nie tylko błotem?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Denwer napisał:

Ta  jasne prawda do ciebie nie dociera .

Dla ciebie poziom intelektu to leżenie na ulicy i tupanie w barierki myśląc że w ten sposób obalicie  rząd. 

Przestań  zrzędzić tylko pakuj się do wolnościowych Chin 🤣🤣🤣🤣

Jako zindoktrynowany prostak  uważasz że jak ktoś uważa PIS za debili i hołotę to musi  leżeć na ulicy i tupać. No cóż..... te miliardy na TVPis nie ida na marne 

@pafnucy to nie wybory. Dotknąłem drażliwego tematu intelektu PISowca. Pojecie samo w sobie jest sprzeczne wiec się denerwują.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
31 minut temu, Denwer napisał:

118356621_3289266601095750_5358703825133

118189822_4247025868705200_6905968991574

Chyba żal ci jest (jego jej) albo zazdrościsz popularności. 

23 minuty temu, Denwer napisał:

ty nie reprezentujesz  sobą  żadnej wartości 

117931687_3269922163030194_6464951161738

A to co miał zrobić, złapać flagę i machać nią i udawać prawdziwego patriote jak większość Polaków a potem do zagramanicznego marketu kupować zagramaniczne artykuły?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v