Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spokojnie jeszcze chwila i nie będzie anty- pisu bo ta bolszewia sama się zaora... 😋

Opublikowano
16 minut temu, jacus napisał:

nastepny unika odpowiedzi....

wedlug redaktorow kurwizji -teraz mizeria z ogorkow o tym mowila- wyborcy pis-u to idioci,jak mozna im nie wierzyc ???

adrian ma pecha do ulaskawien-pamieta ktos jeszcze ulaskawienie kumpla w biznesie ziecia-teraz bylego- prezydenta kaczynskiego ??? dokumentacja zaginela, papiery zniknely , dwie osoby mogly je zniszczyc , zaraz poszukam dokaldnego opisu sprawy.

https://www.newsweek.pl/polska/tajemnicze-ulaskawienie-cien-na-biografii-dudy/mqe3v7l

Jacuś co Ty będziesz szukał. Pomogę Ci. Wystarczy wpisać w przeglądarkę i pierwsze lepsze.

https://www.tvp.info/32193405/kogo-i-ile-razy-ulaskawili-prezydenci-rp

i jeszcze jedno.

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/andrzej-duda-i-ulaskawienia-porownanie-komorowski-kaczynski-kwasniewski-i-walesa/t1wjtl4

Opublikowano

Mógłbyś wyłuskać z tego jakiego zwyrodniałego pedofila który od 7 roku zna al się nad swoją  córka bo ja leniwy jestem i mam nadzieję że mi podsuniesz, pod nos taka sprawę... To ochoczo zrugam tego co go ułaskawił 😜

Opublikowano
13 minut temu, Ursus932 napisał:

Do was antypisiory , tylko się zastanawiam czy to nie za delikatnie🤔

Ty zaraz będziesz w fazie nastrojów tego pana od zrywania plakatów i palenia domów czyli prawie jak dzihad

Opublikowano
6 minut temu, ogarek napisał:

Mógłbyś wyłuskać z tego jakiego zwyrodniałego pedofila który od 7 roku zna al się nad swoją  córka bo ja leniwy jestem i mam nadzieję że mi podsuniesz, pod nos taka sprawę... To ochoczo zrugam tego co go ułaskawił 😜

Nie chce mi się :). Wałęsa miał ponad 3 tys ułaskawień a Duda nie całe 100 chyba. Nie czytałem dokładnie.

Pomogłem Jacusiowi :).

Opublikowano

Ale ilu pedofilów było.... Podpowiem ci ze ponoć nowa tradycje nasz długopis stworzył... No spróbuj choć zgadnąć... 😋

Opublikowano

niby w czym ??? 

ja nie pytam o ulaskawienie pedofila czy ilu ulaskawili- tylko o to dlaczego z kancelarii prezydenckiej zginely dokumenty ulaskawienia wspolnika ziecia prezydenta kaczynskiego i co z ty ma wspolnego adrian?? trudne pytanie..

drugie pytanie-moze ty masz tyle odwagi i odpowiedz -czemu redaktorzy kurwizji uwazaja was za idotow na zadanym przykladzie.... tu odpowiedz moze byc trudniejsza i bolesna.

Opublikowano
39 minut temu, jacus napisał:

nastepny unika odpowiedzi....

Następny? A kto pierwszym był, bo dopatrzeć się nie mogę?

i dlaczego „unika”? Co Ci z tej odpowiedzi, skoro Ty najprawdziwszą z prawd już dawno poznałeś i wiesz, że najlepij wiesz

Opublikowano
34 minuty temu, Ulman napisał:

Czy wzorując się na tej logice  nie należy mówić o pedofilii wśród księży  bo ucierpią ich ofiary? 

Co zrobisz jak wygra Trzaskowski ? Okaleczysz się samobiczowanie a może obywatelskie samospalenie?

To mokre sny impotentów..

Gorliwa służba wysadzonym z siodła elitom III RP zmieniła kodomitów w groteskowych, histeryzujących hahsztagów.Obóz III RP to dziś już tylko prymitywna agresja,atrofia programowa..jedna wielka aberracja.., infekująca nasze życie.

• Like 1
Opublikowano
33 minuty temu, ogarek napisał:

Spokojnie jeszcze chwila i nie będzie anty- pisu bo ta bolszewia sama się zaora... 😋

Ile to już czasu krzyczeli kodziarze że PiS się kończy 😅 i nic nadal mocny ✌

Opublikowano
10 minut temu, jacus napisał:

niby w czym ??? 

ja nie pytam o ulaskawienie pedofila czy ilu ulaskawili- tylko o to dlaczego z kancelarii prezydenckiej zginely dokumenty ulaskawienia wspolnika ziecia prezydenta kaczynskiego i co z ty ma wspolnego adrian?? trudne pytanie..

A Biedronia akta gdzie zginęły ?

https://www.rp.pl/W-sadzie-i-urzedzie/304249911-W-sadach-gina-akta-Nie-tylko-Biedronia.html

12 minut temu, jacus napisał:

drugie pytanie-moze ty masz tyle odwagi i odpowiedz -czemu redaktorzy kurwizji uwazaja was za idotow na zadanym przykladzie.... tu odpowiedz moze byc trudniejsza i bolesna.

Teraz głosowałem na Bosaka i Konfederację, wcześniej na Kukiza, TVP Info dawno nie oglądałem, ostatnio Fakty i dziś Polsat z Bosakiem. W skrócie nie pomogę, ale jak się będziesz bardzo upierał to się wymyśli teorię.

• Thanks 1
Opublikowano
30 minut temu, Ulman napisał:

Ty zaraz będziesz w fazie nastrojów tego pana od zrywania plakatów i palenia domów czyli prawie jak dzihad

Jakie plakaty ?? Bo nie jestem w temacie 

Ulmanek co Ty do mnie pijesz ? 

Opublikowano
28 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Wy się tu nie śmiejcie

Sprawa jest bardzo poważna albo polska będzie polska albo będxie republiką germańską

13955624646492003027.jpeg

Rysiek ale to tym będą latać w Berlinie ? To nie widzę sukcesów.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Ursus932 napisał:

Jakie plakaty ?? Bo nie jestem w temacie 

Ulmanek co Ty do mnie pijesz ? 

taki prawdziwy PISowski patriota któemu wmówiono ze wstał z kolan i może więcej Dzihad PIS

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,143907,26094684,dzieci-bedziesz-pedalila-to-sie-spali-k-two-trzaskowski.html

@galan99 jak to pozostali kandydaci? Toż to 2 tura i jest tylko dwóch. Coś cie musiało ominąć...…..

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Widac skany od ziemowita pomylił... 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

Teraz wygrywa Jędruś Trzaska się nie liczy .

Pozostali  kandydaci razem z Trzaską niech przez 5 lat uczą się będą mieli swoje 5 minut bo Jędruś już nie będzie startował .

Opublikowano
18 minut temu, dsbh napisał:

Teraz głosowałem na Bosaka i Konfederację, wcześniej na Kukiza, TVP Info dawno nie oglądałem, ostatnio Fakty i dziś Polsat z Bosakiem. W skrócie nie pomogę, ale jak się będziesz bardzo upierał to się wymyśli teorię.

A teraz, w drugiej turze, na kogo będziesz głosował? Będziesz głosował? 

Ja 5 lat temu też głosowałam na Kukiza. I przed drugą turą nie wiedziałam czy w ogóle głosować. Ostatecznie zagłosowałam na Dudę. A raczej przeciwko Komorowskiemu. Zdenerwował mnie swoim aroganckim zachowaniem. Zachowywał się jakby już wygrał. Nie było z jego strony żadnego szacunku, ani do kontrkandydata ani do wyborców.

A teraz... nie wiem. Patrząc ze strony rolnika i wsi, to jednak Duda. Trzaskowski gdyby nie był politykiem i w środowisku politycznym się nie obracał, to nawet by nie wiedział jak świnie i osły wyglądają. Patrząc pod wszystkimi innymi względami, to czym oni się różnią? Nazwą partii, której polecenia będą wykonywać po wygranej? 

• Like 1
Opublikowano
38 minut temu, ogarek napisał:

Ale ilu pedofilów było.... Podpowiem ci ze ponoć nowa tradycje nasz długopis stworzył... No spróbuj choć zgadnąć... 😋

-BronisławKomorowski zawetował 4 ustawy

Andrzej Duda 9 

Po stronie „wysadzonych z siodła” nie ma już prawdy,to po prostu wojna informacyjna,liczy się tylko propagandowa skuteczność.Co to jest? Nazwałbym to „skaczącą histerią"

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v