Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Denwer napisał:

Lepiej głosować na długopisa  jak na szambiarza    w warszawie  szambo  wybiło  co  poniektórym  w domu   w nagrodę  za  popieranie   szambiarza 

Pedofile już się cieszą że tyłu zwolenników długopisa!

Edytowane przez piotreku1
Opublikowano

Osobiście nie mam wątpliwości, że TVN, TOK FM i tym podobne tuby z pod znaku Ringer-Axel Szfindel są narzędziem polityki "bujania" polską łodzią, manipulacją emocjami,ich przekaz nie ma nic wspólnego z dziennikarstwem ani publicystyką, jest czystą propagandą, obliczoną na wprawienie poddanych praniu mózgu @ogarekwidzów w histerię i skłonienie do określonych zachowań.. Produkowanie fejk-niusów, dobór komentatorów, a także późniejsze manipulowanie kontentem w internecie nie pozostawia co do tego wątpliwości. Gdyby Władimir Putin wezwał do siebie generałów FSB i powiedział im: wymyślcie coś, żeby Polacy bez przerwy się żarli..nienawidzili, niszczyli swoje państwo i siebie nawzajem, i żeby ta wojna domowa nie wygasała, póki sytuacja nie stanie się dla nas korzystniejsza - to owi generałowie nie mogliby carowi podpowiedzieć nic lepszego niż telewizja TVN, jej kanał informacyjno-publicystyczny i jej "Fakty".I jeszcze żeby najlepiej ta szujnia należała formalnie do spółki zarejestrowanej w innym kraju

• Like 1
  • Thanks 2
Opublikowano
9 minut temu, piotreku1 napisał:

Masz na myśli    Polańskiego  którego  PO  broniła  ???

Opublikowano
3 minuty temu, piotreku1 napisał:

Opozycja totalna-to znaczy w tym wypadku "totalnie bezmózga"

Bronisław Komorowski, prezydent Polski w latach 2010-2015, podczas swojej kadencji zawetował łącznie cztery ustawy, w tym trzy wnioskowane przez przedstawicieli swojej partii – Platformy Obywatelskiej. Natomiast obecnie urzędujący prezydent Andrzej Duda od 2015 roku zawetował w sumie dziewięć ustaw, w tym pięć autorstwa przedstawicieli jego macierzystego ugrupowania.

• Thanks 1
Opublikowano
10 minut temu, Alamo napisał:

Osobiście nie mam wątpliwości, że TVN, TOK FM i tym podobne tuby z pod znaku Ringer-Axel Szfindel są narzędziem polityki "bujania" polską łodzią, manipulacją emocjami,ich przekaz nie ma nic wspólnego z dziennikarstwem ani publicystyką, jest czystą propagandą, obliczoną na wprawienie poddanych praniu mózgu @ogarekwidzów w histerię i skłonienie do określonych zachowań.. Produkowanie fejk-niusów, dobór komentatorów, a także późniejsze manipulowanie kontentem w internecie nie pozostawia co do tego wątpliwości. Gdyby Władimir Putin wezwał do siebie generałów FSB i powiedział im: wymyślcie coś, żeby Polacy bez przerwy się żarli..nienawidzili, niszczyli swoje państwo i siebie nawzajem, i żeby ta wojna domowa nie wygasała, póki sytuacja nie stanie się dla nas korzystniejsza - to owi generałowie nie mogliby carowi podpowiedzieć nic lepszego niż telewizja TVN, jej kanał informacyjno-publicystyczny i jej "Fakty".I jeszcze żeby najlepiej ta szujnia należała formalnie do spółki zarejestrowanej w innym kraju

Jak zamienisz TVN na TVP to będzie taka sama prawda.

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Alamo napisał:

No cóż, @ogarek i jemu podobni, nie zdają sobie nawet sprawy z tego, że są tylko narzędziem do siania propagandy i nienawiści, co obrazują choćby ogarkowiczów zachowania, odnośnie ułaskawienia prezydenckiego. Są cholernie zbulwersowani, zatroskani losami Ofiary, a zapewne pytania sobie nawet nie zadali, co ta Dziewczyna, teraz, dzięki poczynaniom kanalii którym ogarki wtórują, przechodzi. Śmiem twierdzić, że ogarek i jemu podobni, nie są zdolni nawet do takiej refleksji, bo raz, że niezdolni, dwa, bo liczy się co? Liczy się, by Dudę uj***ć. I wystarczy popatrzeć na kolejne, po tych „zatroskanych” o losy ofiary wpisy. Jeśli oni są tą lepszą, bardziej wykształconą częścią naszego społeczeństwa, która przeciw pisowi głosuje, to ja dumny z tego jestem, żem gorszy. 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, bezbarwny napisał:

No cóż, @ogarek i jemu podobni, nie zdają sobie nawet sprawy z tego, że są tylko narzędziem do siania propagandy i nienawiści, co obrazują choćby ogarkowiczów zachowania, odnośnie ułaskawienia prezydenckiego. Są cholernie zbulwersowani, zatroskani losami Ofiary, a zapewne pytania sobie nawet nie zadali, co ta Dziewczyna, teraz, dzięki poczynaniom kanalii którym ogarki wtórują, przechodzi. Śmiem twierdzić, że ogarek i jemu podobni, nie są zdolni nawet do takiej refleksji, bo raz, że niezdolni, dwa, bo liczy się co? Liczy się, by Dudę uj***ć. I wystarczy popatrzeć na kolejne, po tych „zatroskanych” o losy ofiary wpisy. Jeśli oni są tą lepszą, bardziej wykształconą częścią naszego społeczeństwa, która przeciw pisowi głosuje, to ja dumny z tego jestem, żem gorszy. 

Jak to łatwo zwyrodniałego  pedofila ułaskawić i mu wybaczyc który wiele lat znęcał się nad rodzina.... a na wiecach krzyczeć na niewinnych ludzi co w zaciuszu swego domku po tyłkach swych  se smyraja... 🤣🤣🤣🤣

Gdzie tu jest logika i prawdziwe zagrożenie dla tej polskiej rodziny ? Czy homo gwlaci dzieci których nie ma ? Lesby moze je gwalca ?.... Ponoć tak zagrażają tradycyjnej polskiej rodzinie ? .... A tu masz babo placek jaka tradycja nowa powstała pedofilów się ułaskawia ... Fiu fiu... 🤮

Opublikowano (edytowane)

ta szczujnia zarejestrowana w innym kraju-

https://pl.wikipedia.org/wiki/Fratria_(przedsiębiorstwo)

ogladacie tvp-info ? przed chwila byl najlepszy dowod na totalna glupote wyborcow pis-u, tego dowodu juz nic nigdy nie przebije😂😛😂

otoz przed chwila redaktor prowadzacy forum tlumaczyl wyborcom pis-u ze to co pisza w internecie jest nieprawda-

jakim trzeba byc glupkiem zeby uwierzyc w to, ze jesli w I turze zaglosowalo sie na adriana to w II juz nie trzeba glosowac 🤣 sprawe takich wpisow zgloszono do prokuratury-ciekawe pod jaki paragraf podchodzi ???

ja cierpiedole -wy naprawde jestescie tacy glupi czy tylko oni robia z was debili ????

wyborcy pis-u naprawde sa takimi bezmozgami ?? czy tylko kurski tak o was mysli ???

moze ktorys szczerze odpowie ??? 

to ulaskawienie bylo w marcu !!!! ale dopiero teraz wyplynelo-zyczliwy sie znalazl,,,,,,zawsze sie znajdzie bo skad dziennikarze mieliby takie informacja.

Edytowane przez jacus
Opublikowano (edytowane)

Na szczęście nie ma takiego obowiązku... 😋

O panie jest nowa tradycja tera się ułaskawia ofiary.... 🙉

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Czyli jednak na szkodę pisu działa TVP.. No to tu mnie pocieszyłeś 😋

Opublikowano

@jacus, nie widziałem, bo nie oglądam, a i w warsztacie jeszcze, przyczepkę spawam. 
co do tego co tam w tym info...wiesz, na „wnuczka” też kasę od starszych wyciągają, więc pewnie i ktoś, na genialny skądinąd, pomysł wpadł, żeby ogłosić, że głosy z pierwszej tury, w drugiej ważne. Jak koło 70tki będziesz, to i Tobie ciężko być może, takie fejkniusy zweryfikować będzie. 

Opublikowano

Czyli do wyborów wałkujemy Duda, Trzaskowski, LGBT ?

To gdyby zezwolić na małżeństwa gejom i lesbijkom, po jakim czasie starali by się o rozwód ?

Opublikowano

W szczytowym okresie tuskizmu i kopaczyzmu,podobnie jak w PRL-u, wszystkie media mówiły jednym wspólnym słusznym głosem. Jak widać niektórzy nie mogą się pogodzić z tym że się to zmieniło.. A ja mam nadzieję, że na zawsze

• Thanks 1
Opublikowano

jesli ktos potrafi internety obslugiwac to chyba to taki ciemny nie jest- zreszta wybory prezydenckie to juz od 91 r sie odbywaja a i w 89 byly II tury wyborow parlamentarnych...

dlaczego nie odpowiedzieliscie na proste pytanie ktore wam zadalem ?? sami przed soba sie wstydzicie czy co ???  trudno ocenic to w jaki sposob traktuja was wasi idole ??? ktorych przekaz od rana dajecie ??

Opublikowano
1 godzinę temu, piotreku1 napisał:

Oj zabolało więc coś prawdy musi być!  Oj z takimi to powinno się to robić co z prosiakami jak sie urodzą 😄

Ciekawe co mnie miało zaboleć ? ,Typowy antyPISior , chamstwo i agresja .

IDIOTOM MÓWIĘ STANOWCZE NIE 

Opublikowano (edytowane)

A to otym mówisz co te plakaty zrywał.. No faktycznie cham i agresor... 😜

A to czesto musisz do siebie mówić jak tak.. 🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

nastepny unika odpowiedzi....

wedlug redaktorow kurwizji -teraz mizeria z ogorkow o tym mowila- wyborcy pis-u to idioci,jak mozna im nie wierzyc ???

adrian ma pecha do ulaskawien-pamieta ktos jeszcze ulaskawienie kumpla w biznesie ziecia-teraz bylego- prezydenta kaczynskiego ??? dokumentacja zaginela, papiery zniknely , dwie osoby mogly je zniszczyc , zaraz poszukam dokaldnego opisu sprawy.

https://www.newsweek.pl/polska/tajemnicze-ulaskawienie-cien-na-biografii-dudy/mqe3v7l

Opublikowano
1 godzinę temu, bezbarwny napisał:

Czy wzorując się na tej logice  nie należy mówić o pedofilii wśród księży  bo ucierpią ich ofiary? 

17 minut temu, Alamo napisał:

W szczytowym okresie tuskizmu i kopaczyzmu,podobnie jak w PRL-u, wszystkie media mówiły jednym wspólnym słusznym głosem. Jak widać niektórzy nie mogą się pogodzić z tym że się to zmieniło.. A ja mam nadzieję, że na zawsze

Co zrobisz jak wygra Trzaskowski ? Okaleczysz się samobiczowanie a może obywatelskie samospalenie?

Opublikowano

@Ulman, raz, że zagrywka z ułaskawieniem, jest ukierunkowana li tylko politycznie, dwa, ofiary pedofilii w kościele, świadomie zadośćuczynienia od oprawców dochodzą i gdy już to osiągną, bezsprzecznie w cień odejść zapragną. Podobnie jak ofiary ułaskawionego, w spokoju życie prowadzić by chciały. I już. 

Opublikowano
15 minut temu, ogarek napisał:

A to otym mówisz co te plakaty zrywał.. No faktycznie cham i agresor... 😜

A to czesto musisz do siebie mówić jak tak.. 🤣🤣🤣🤣

Do was antypisiory , tylko się zastanawiam czy to nie za delikatnie🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v