Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Mnie nic nie ruszy. Nie mam zerowego pitu, trzynastki, a że 500 plus... sąsiad ma 2000 i chu mnie obchodzi, że ma czwórkę dzieci😋

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano (edytowane)

Najgorsi są glupi i pracowici a jak do tego ideowiec to już dramat zupelny

Nie doniesiesz a dasz sygnał? Szmaciarstwo jak za komuny. Wtedy to był obywatelski obowiązek. Tfuuuu padalce!!! 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
8 godzin temu, Alamo napisał:

Duda ma 40% żelaznego elektoratu,elektorat Bosaka zagłosuje na niego,bo na Niemca oddać głos to dla nich hańba,natomiast Hołowni podzieli na pół,Kosiniaka na pół i kilka procent niezdecydowanych.

Widziałem gdzieś sondaż, że nawet od Bosaka większość elektoratu przejmuje Trzaskowski. Nie taką większość jak od Hołowini ale większość. Zwolennicy Bosaka to liberałowie gospodarczy. Oni nie lubią socjalizmu i na Dudę mało który zagłosuje. Mój kolega powiedział, że nie pójdzie.

8 godzin temu, ramzes10 napisał:

Jak dla mnie PiS jako jedyny dzieli się pieniędzmi z Polakami z ich własnych podatków wprowadzając politykę socjalną podobną jaka już jest dawno w innych krajach takich jak np Anglia, 

Fajnie, że przynajmniej wiesz, ze pis to lewica i socjalizm. Niestety reszta to już ściema. Pis nie dzieli się pieniędzmi z Polakami. Pis rzuca im ochłapy. Które zaraz zabiera. Tak na dwoje dzieci dostaniesz 1 tys. Ale jak np masz działalność to ci zaraz prawie 500 zabiorą.. Bo o tyle zus podrożał za czasów pis. Za drugie dziecko ci zabiorą w postaci podwyżek wszystkiego dookoła. Podczas gdy wielu posłów pisu nie dość, że w sejmie zarabia to jeszcze jakaś posadka w spółce. O wyczynach Szumowskiego i jego brata to już nie ma co pisać. Tak więc jest walka o koryto i złodziejstwo.

7 godzin temu, Roman176 napisał:

wiecie na co liczyłem ....     ze pis rzuci jakimś nagraniem na peło .....   

Uważaj, żeby w druga stronę nie poszło. Może NIK zdąży skontrolować wyczyny Szumowskiego i dopiero będzie.

Opublikowano (edytowane)

Tak zawsze jest. Na Dudę większość głosowała w mniejszych miejscowościach i dlatego na razie taki wynik. Po prostu komisje z małych miejscowości szybko policzyły swoje głosy. Teraz są liczone duże miasta dlatego Dudzie będzie spadało Trzaskowskiemu rosło. Myślę, że ostatecznie w środę czy wtorek zobaczymy wyniki nie wiele różniące się od tego co wczoraj w tv było pokazane.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
42 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

będzie   dobrze   zwyciężymy  

Opublikowano

2 tygodnie  ciężkiej  pracy 

Najbardziej  cieszy  mnie  wynik  tygryska   :D  :D  :D  

105983852_3154447394602564_2635312342809

Opublikowano
6 godzin temu, sumek666 napisał:

Kibix zgadzam się z Tobą. Ludziom się to podoba bo nie mają pojęcia skąd się biorą na to pieniądze. 70% mieszkańców wsi zagłosowała na marionetkę. Brak słów... 

A czemu mieli by nie głosować na Pana Andrzeja , skoro ludziom żyje się dobrze 

Opublikowano
104385445_185549499557731_4128648791378666138_n.jpg?_nc_cat=1&_nc_sid=f2c4d5&_nc_ohc=iFcJs5ElYdwAX8hljDn&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=65e5e904f544e7144a29381ab0f25b61&oe=5F11F7A7

Wstrzymaj

-0:40
Dodatkowe ustawienia wizualne
Włącz oglądanie z przewijaniemKliknij, aby powiększyć

Wycisz

Przychodzi mnie do mnie małolat i kartkę pokazuje... patrzę, patrze... A, ok, zdane! Hehe, jechane!

Obraz może zawierać: 1 osoba, stoi, buty, drzewo, niebo, dziecko i na zewnątrz
Obraz może zawierać: 2 osoby, w tym Szkolenie Kierowców Daniel Suchocki, ludzie stoją, drzewo, dziecko, niebo i na zewnątrz

Komentarze

Bogdan Suchocki

Napisz komentarz...
  •  
  •  
  •  
  •  

Była suflerka, prompter, teraz jest słuchawka?
#wieszwięcej tvp.info

103018334_293611278710522_2382340508419209234_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_sid=f2c4d5&_nc_ohc=wheRGpLeRkIAX_K1-AS&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=382bcc0e41f2db5887aae4726c109641&oe=5F117C8C
-PAXP-deijE.gif

Odtwórz

-0:32

Aktywuj

38 430 wyświetleń

Komentarze

Bogdan Suchocki

Napisz komentarz...
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarze

Bogdan Suchocki

Napisz komentarz...
  •  
  •  
  •  
  •  

82524803_2800744599961798_88280435588008

103573550_1620117791472713_8285671089350372267_n.jpg?_nc_cat=1&_nc_sid=f2c4d5&_nc_ohc=7DN4oMkg2t8AX96R10o&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=a85546a7249a65093822df3d460804f7&oe=5F134903
-PAXP-deijE.gif

Odtwórz

-0:33

Aktywuj

1 954 869 wyświetleń

Komentarze

Bogdan Suchocki

Napisz komentarz...
  •  
  •  
  •  
  •  

Rozmawiaj na czacie ze znajomymi

Opublikowano
8 godzin temu, jacus napisał:

wiec posluchaj , zreszta pare dni temu wklejalem, cale nagranie ma ponad 3 godziny wiec tylko urywki, 

najbardziej to sam siebie obraziles - udowodnilem ci klamstwo lub zwykla niewiedze w jednym zestawieniu,

jesli nie przyjales tego do wiadomosci to po co pisac cos innego ??- zacytuje ci klasyka

Jak narazie to tylko taśmy wstawiłeś a miałeś mnie przekonać do głosowania na PO. Nie rób z siebie pośmiewiska i napisz w końcu co oni takiego zrobili dla Polski i Polaków za co należy im się głos. Jak narazie tylko pokazujesz że PiS duzo zrobił ale też ma swoje za uszami a PO nawet nie ma za co pochwalić tylko same afery. Także nadal czekam. Tylko nie wyjeżdżaj mi znowu z PiSem bo to już nudne. Czekamy na PO i ich wkład w rozkwit państwa. Może nic nie zrobili w rozwój państwa???

Opublikowano
21 minut temu, Denwer napisał:

2 tygodnie  ciężkiej  pracy 

Najbardziej  cieszy  mnie  wynik  tygryska   :D  :D  :D  

105983852_3154447394602564_2635312342809

I prawidłowo że ludzie pokazali gdzie miejsce w szeregu tych burków ,taki wynik to chyba tylko działacze plus ich rodziny bo normalny obywatel nie oddał na nich głosu 👍 wieczne przydupasy 😎

Opublikowano

Komentarz -nie  zamierzam przykładać ręki do II tury, żeby potem czuć się odpowiedzialna;

gdyby był  Trzaskowski, to nie podpisywałby wszystkiego jak leci.

Opublikowano

ursusiku- jesli sluga cioty😂 to polska norma, to sie ciesze ze jestem nienormalny 🤣.

widziales wyniki kto i gdzie glosowal na adriana- wiocha i ciemnota wschodniopolska , ci lepsi z was juz dawno zaglosowali nogami i wyjechali w ciul-wcale im sie nie dziwie.

faraon-wstawilem ci co  pinokio i jemu podobni naprawde o was mysla, przyjales to do wiadomosci ??  jesli tak to po co ci bede tlumaczyl i tak nie zrozumiesz- czak norris to ci wytlumaczy z pol obrotu 😛.

jesli nie przyjales i uwazasz ze pinokio to obludny buc -to juz wystarczajacy powod zeby glosowac na czaskoskiego. tym bardziej ze prezydent ma naprawde maly wplyw na gospodarke 

co bede pisal o cieplej wodzie w krania jak za pare lat moze nie byc zadnej..

pamietasz kryzys 2008 i pandemie 08-09 ??? za niedlugo zobaczymy jak zjednoczona kurwica poradzi sobie z obecna sytuacja... ze spadkiem pkb, z kryzysem finansow panstwa i samorzadu, z drastycznym spadkiem dochodow i wzrostem wydatkow.

wtedy to porownamy do rzadow po-psl .....

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Tak zawsze jest. Na Dudę większość głosowała w mniejszych miejscowościach i dlatego na razie taki wynik. Po prostu komisje z małych miejscowości szybko policzyły swoje głosy. Teraz są liczone duże miasta dlatego Dudzie będzie spadało Trzaskowskiemu rosło. Myślę, że ostatecznie w środę czy wtorek zobaczymy wyniki nie wiele różniące się od tego co wczoraj w tv było pokazane.

Duda zmiarzdzył Trzaskowskiego który wczorajszym wystąpieniem udowodnił że jest zwykłym burakiem z pogardą dla zwykłego człowieka widać że nerwy mu puściły dobrze zachował się Kamysz przyznał do porażki Biedroniowi też ludzie pokazli gdzie mają jego LGBT lewica odeszła w zapomienie i dobrze

Opublikowano
14 minut temu, Ywa napisał:

Komentarz -nie  zamierzam przykładać ręki do II tury, żeby potem czuć się odpowiedzialna;

Nie podpisał by wszystkiego jak leci dla zwykłego obywatela ale dla siebie i swoich kolesi wszystko by podpisał Rafałek . Tak samo robił Komor .

• Like 2
Opublikowano
11 minut temu, jacus napisał:

ursusiku- jesli sluga cioty😂 to polska norma, to sie ciesze ze jestem nienormalny 🤣.

widziales wyniki kto i gdzie glosowal na adriana- wiocha i ciemnota wschodniopolska , ci lepsi z was juz dawno zaglosowali nogami i wyjechali w ciul-wcale im sie nie dziwie.

faraon-wstawilem ci co  pinokio i jemu podobni naprawde o was mysla, przyjales to do wiadomosci ??  jesli tak to po co ci bede tlumaczyl i tak nie zrozumiesz- czak norris to ci wytlumaczy z pol obrotu 😛.

jesli nie przyjales i uwazasz ze pinokio to obludny buc -to juz wystarczajacy powod zeby glosowac na czaskoskiego. tym bardziej ze prezydent ma naprawde maly wplyw na gospodarke 

pamietasz kryzys 2008 i pandemie 08-09 ??? za niedlugo zobaczymy jak zjednoczona kurwica poradzi sobie z obecna sytuacja... ze spadkiem pkb, z kryzysem finansow panstwa i samorzadu, z drastycznym spadkiem dochodow i wzrostem wydatkow.

Ty zdecyduj się w końcu bo już się zupełnie pogubiłeś nikt o zdrowych zmysłach nie odda głosu na kogoś kto nie radzi sobie z emocjami

18 minut temu, Ywa napisał:

Ta jasne a geje już by byli po zapowiedziach lepiej dla Polski jeśśli tacy jak Ty nie bęą brać udziału w drugiej turze widać że kłamca i obłudnik ma swoich zwolenników

Opublikowano
16 minut temu, jacus napisał:

To się pytam kto to jest ciota ?? Jakieś dowody przy okazji 

Widziałem wyniki ,małopolskie też Duda ,A to chyba twoja "wiocha" co ??

I co tak Ci nie pasuje wiocha ,sam śmierdzisz boś z wiochy ,nie obrażaj ludzi ,ciemnoty jak widać najwięcej w dużych miastach 

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

to dziwne bo na razie Trzaskoskiemu spada  a Dudzie rośnie

• Like 1
Opublikowano
24 minuty temu, jacus napisał:

Wiochę to sam robisz z siebie kto ci płaci Soros za takie wpisy , co do ludzi z ściany  wschodniej to nie obrażaj lepiej być biedniejszym ale Polakiem .

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v