Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

sumek666

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
4 minuty temu, galan99 napisał:

Podoba mi się bardzo bo mu k**wa prawdę powiedziała pedałowi i tyle w temacie .

Widać że baba opętana, zindoktrynowana zapluta i nawiedzona. TVPIS zrobiło swoje. A że ci się podoba? No cóż, trafił swój na swego.

Roman ty uważasz że ona krzycząc jak kocha Dudę i Morawieckiego , jest normalna? Jej zachowanie normalne?

No to inaczej. Czy jej zachowanie uważasz za  normalne? Chodzi i wykrzykuje że kocha polityków, powtarza się zapluwa, odchodzi i wraca. Czy publiczne wykrzykiwanie o miłości do Adriana, i Mateusza nie pachnie ci sektą , zindoktrynowaniem, ogłupieniem jak za komuny kiedy całowali portret pierwszego sekretarza albo Lenina?  Uwazasz ze jej zachowanie miesci się w przyjętych normach i nie nosi znamion choroby?

gdyby ciebie ciągle atakowano za to co robiłaś czyli prezydent słupska to z czasem człowieka nie rusza ... dla ciebie to szacun i opanowanie 

ja bym to nazwał doświadczenie polityczne 

Przeszłam całą grę „SimCity3000” i „GTA II”. Statystyka moich zwycięstw w sapera to 99,80. Jestem gotowa podjąć pracę w ramach bezpłatnych praktyk/ wolontariatu, ewentualnie umowę o dzieło. Nie potrzebuje składek ZUS ani ubezpieczenia, nigdy nie choruję i planuje umrzeć młodo, toteż na emeryturę nie zbieram. Towarzyskie wykluczone!

. Jestem elastyczna i niemożliwie ambitna – jako sekretarka równocześnie parzyłam kawę, pisałam przemówienia dla prezesa, pełniłam funkcję szofera prezesa i kierowcy autobusu dla kadr pracowniczych. Jestem osoba ambitną – za napisane przeze mnie przemówienia prezes otrzymał nagrodę Pulitzera; na allegro nie dostałam nigdy negatywnego komentarza. Odebrałam w liceum stypendium z rąk ministra za wybitne osiągnięcia w nauce.

Edytowane przez Roman176

Roman w oczach mojego znajomego Słupszczanina/sama przejazdem to miasto widziałam w superlatywach. A ta Pani jako typowa sąsiadka owego Koszalina może rzeczywiście zazdrosna jak to Pan Biedroń stwierdził na filmiku.

5 godzin temu, Ywa napisał:

Opanowanie kandydata na prezydenta to pierwsza klasa. A wyborczyni pis konieczne konsultacje medyczne, przykre i niewiarygodne.

Na konsultacje medyczne to trzeba wysłać całe środowisko LGBT. A nie ludzi mówiących prawdę 

7 godzin temu, Ulman napisał:

A kolega wkleił to,  by z zadowoleniem pokazać ja to dzielna wyznawczyni PIS dowala złemu kontrkandydatowi. To daje do myslenia.

To Ona w końcu wykrzykiwała że "kocha Dudę i Morawieckiego, czy może kochałam się z Dudą i Morawieckim"? Bo jakoś dźwięk chyba mi pada.:oops1:

A jeśli to drugie, to faktycznie wstyd dla Biedronia bo nawet Pana Dudę ani Morawieckiego do łóżka zaciągnąć nie potrafi. 

Edytowane przez mirro

9 godzin temu, dysydent napisał:

jest jeszcze drugie dno jakże zachęcające to możliwość nadzru nad całym ruchem drogowym gdzie państwo wie wszystko jak poruszają się obywatele a obywatelom tym razem na początek w Niemczech zabrania się zdobywania informacji np z aplikacji o poczynaniach państwa w kwestii radarów.

od wielu lat prowadzone są badania o przemieszczaniu się ludzi na podstawie sygnałow z telefonu  .     

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
    • Gość
      Przez Gość
      Zapraszam
  • Dodaj nową pozycję...