Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, Roman176 napisał:

dobrze . a jak nie zlikwiduje tylko obniży podatki ?

Jak ty chcesz utrzymać socjal obniżając podatki? Jak to ma wyglądać arytmetycznie?

11 minut temu, Roman176 napisał:

w czym ? dla mnie każdy aktor mieszający się w politykę to szmata 

Zelnik, Rewiński, Pietrzak też?

Opublikowano (edytowane)
59 minut temu, Roman176 napisał:

w czym ? dla mnie każdy aktor mieszający się w politykę to szmata 

Nawet nie próbuj zrozumieć, nie twój poziom.

A ksiądz albo biskup też szmata?

Edytowane przez jacek1296
Opublikowano

Kolenda chłopa długo nie miała .............

16 minut temu, gienio007 napisał:

Może te tę panią i stacje powinien ktoś w Koreańskie , komunistyczne kimono ubrać ????

https://www.telemagazyn.pl/artykuly/posel-jacek-zalek-wyproszony-z-programu-tvn24-ostra-reakcja-katarzyny-kolendy-zaleskiej-82585.html

Oj gdyby to TVP tak wyprosiło POwca z anteny , to by rewolucja na ulicach była . 

No przecież ona broni wartości swoich mocodawców

A oni mają pieniądze trzeba patrzeć od kogo chleb się je...

Opublikowano
1 godzinę temu, nie napisał:

uznać można sobie wszystko, liczą się fakty; jakie pomniki masz na myśli?, podaj przykłady jeśli możesz

Ano np. tych co zginęli a szli ze wschodu na Berlin. Uznani za zniewalaczy choć nawet zipnąć nie zdążyli w kwestii niewolenia Polaków. 

Ale to tylko działania debili będących z historią na bakier, albo takich co wiedzą że reszta tez na podobnym poziomie. 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, gienio007 napisał:

Może te tę panią i stacje powinien ktoś w Koreańskie , komunistyczne kimono ubrać ????

https://www.telemagazyn.pl/artykuly/posel-jacek-zalek-wyproszony-z-programu-tvn24-ostra-reakcja-katarzyny-kolendy-zaleskiej-82585.html

Oj gdyby to TVP tak wyprosiło POwca z anteny , to by rewolucja na ulicach była . 

Ale co ty porównujesz. TVN to prywatny interes i mogą robić co chcą tylko ciemny lud tego nie może pojąć.

2 godziny temu, DTaras napisał:

Nic nie napiszecie co on za pierdoły opowiadał?

Dziś to samo opowiada PAD. Dostali polecenie z Nowogrodzkiej by wejść na ten temat bo to niewygodne dla Trzaskowskiego.

2 godziny temu, staszek131415 napisał:

Kolenda chłopa długo nie miała .............

No przecież ona broni wartości swoich mocodawców

A oni mają pieniądze trzeba patrzeć od kogo chleb się je...

A w TVPis to czego redaktorzyny bronią?  Sejm daje miliardy na TVPis, Kurski dzieli kasę i wymaga by mówili co nakazane. Jaka jest różnica w obronie wartości swoich mocodawców w TVP i TVN? 

Opublikowano
4 godziny temu, Ulman napisał:

Zelnik, Rewiński, Pietrzak też?

Faraon, Kabaret Olgi Lipińskiej- Siara, Kabaret pod Egidą. Z tym powinni być kojarzeni. Mieszanie się w politykę przekreśla dorobek i są postrzegani przez pryzmat sympatii do danej partii. Dotyczy to wszystkich artystów. Polityk powinien sam pracować na siebie a nie "podpierać" się pomocą artystów. Ma na to kadencję.

1 godzinę temu, Ulman napisał:

Ale co ty porównujesz. TVN to prywatny interes i mogą robić co chcą tylko ciemny lud tego nie może pojąć.

Polsat też  jest prywatny a tu ktoś mu wypominał że skręca w stronę Pis. Przecież może robić co chce.

1 godzinę temu, Ulman napisał:

Sejm daje miliardy na TVPis,

Dlaczego Donald nie uporządkował sprawy finansowania mediów publicznych ? Liczył na trzecią kadencję ?

Opublikowano
23 minuty temu, dsbh napisał:

Polsat też  jest prywatny a tu ktoś mu wypominał że skręca w stronę Pis. Przecież może robić co chce.

Ja pisałem że skręcił, bo skręcił. A kim mogliby się zająć w ramach repolonizacji mediów jak nie Polsatem? Przecież TVN nie ruszą bo im łapy amerykańce poprzetrącają.:x Z tego też powodu Pani Kolęda może i 100 takich Panów Żalków wywalić z programu i nic się nie stanie. 

1 godzinę temu, DTaras napisał:

Nie potrzeba fakultetów aby wiedzieć, iż LGBT to raczej nie ideologia...

A doktorzy prawa nie wiedzą i nawet są z tego dumni.:oops1:

38 minut temu, dsbh napisał:

Mieszanie się w politykę przekreśla dorobek i są postrzegani przez pryzmat sympatii do danej partii. Dotyczy to wszystkich artystów.

Czyli jak śpiewaczka operowa wypowie sie że " PiS to jej może skoczyć na sopran",  to automatycznie powinna zostać wygumkowana i zapomniana, albo pozbawiona prawa wykonywania zawodu.:oops1:

Opublikowano
3 godziny temu, mirro napisał:

Ano np. tych co zginęli a szli ze wschodu na Berlin. Uznani za zniewalaczy choć nawet zipnąć nie zdążyli w kwestii niewolenia Polaków. 

nie chcesz podać przykładów, trudno

2 godziny temu, Ulman napisał:

TVN to prywatny interes i mogą robić co chcą tylko ciemny lud tego nie może pojąć.

ciemny lud to nie może pojąć, że nie mogą robić wszystkiego co chcą

Opublikowano

Tak właściwie to co Trzaskowski proponuje oprócz tego że wszystko zatrzyma ??

Opublikowano
30 minut temu, Pafnucy napisał:

Tak właściwie to co Trzaskowski proponuje oprócz tego że wszystko zatrzyma ??

Rozpanoszenie się tęczowej zarazy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v