Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest norma co podałeś ale tego nikt nie uwzględnia w projekcie bo niema ciśnienia, ciepło trzebaby odbierać do cwu albo w grunt a to znów zmniejsza jeszcze bardziej wydajność instalacji. Wolą aby się panele zapalały 😁 Zawsze można pojechać, wymienić...

Opublikowano
40 minut temu, hubertb napisał:

agle widzę pana z dziewuchą tak na oko 8 lat jak karmią trawą krowę na łące.... Wtedy uświadomiłem sobie co tak naprawdę ludzie wiedzą o zwierzętach. 

mogłeś zapytać co to jest mój chrześniak zapytał mnie czemu ten słoń jest na łańcuchu 

38 minut temu, Pafnucy napisał:

Przesadzasz . Radochę dziecko miało jak z ręki jej jadła .

zetorki12 to ty ?> 

38 minut temu, Pafnucy napisał:

Przesadzasz . Radochę dziecko miało jak z ręki jej jadła .

zetorki12 to ty ?> 

Opublikowano
3 minuty temu, DTaras napisał:

Co profesor? Nasz na dachu i nikt Ci nie powiedział przy montażu?

Na dachu  nie.  Mam  mała  instalacje  do  grzania  wody  w  bojlerze  znaczy  w dwóch  bo  jak  jeden  naładuje  to  przełącza  na drugi 

Opublikowano
27 minut temu, Roman176 napisał:

zetorki12 to ty ?>

To nie ja . :ph34r:

A kto więcej tak ładnie Cię nazywa ? Romuś ?

4 minuty temu, jacus napisał:

czlowiek raz sie pomyli...

No co ? Jak to prawdziwy Polak . Większość hymnu nie zna . :D

Opublikowano
11 minut temu, Pafnucy napisał:

To nie ja . :ph34r:

A kto więcej tak ładnie Cię nazywa ? Romuś ?

No co ? Jak to prawdziwy Polak . Większość hymnu nie zna . :D

No a w wykonaniu edyty g przypomnieć? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v