Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co  pisać że ta pani ma już kilka zarzutów od dawna  o naruszenie godności prokuratora  ????Lepiej robić z niej męczennicę  i wstawiać foty jakoby teraz zaczęto ją prześladować  !!! Tak właśnie tworzy się propagandę . Ja sam kilka razy byłem przesłuchiwany  na mój wniosek i w mojej sprawie a ta pani mejla dostała z jednym zdaniem uzasadnienia i już działa , to jest dopiero REKORD . 

W sprawie prok. Wrzosek toczyły się do tej pory trzy sprawy dyscyplinarne. We wszystkich zarzuca się jej naruszenie godności urzędu prokuratora.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

jak to co ?  ,,niemiecki ''fendt ma przestój , i kilka inych firm , ale stoją fabryki samochodów ,, przez koronawirusa '' popyt spadł ale i tak brak jest podzespołow 

3 minuty temu, racyl napisał:

A co bez chin zrobią jak pokończą się zapasy części czy innych towarów

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
2 minuty temu, gienio007 napisał:

Po co  pisać że ta pani ma już kilka zarzutów od dawna  o naruszenie godności prokuratora  ????Lepiej robić z niej męczennicę  i wstawiać foty jakoby teraz zaczęto ją prześladować  !!! Tak właśnie tworzy się propagandę . Ja sam kilka razy byłem przesłuchiwany  na mój wniosek i w mojej sprawie a ta pani mejla dostała z jednym zdaniem uzasadnienia i już działa , to jest dopiero REKORD . 

W sprawie prok. Wrzosek toczyły się do tej pory trzy sprawy dyscyplinarne. We wszystkich zarzuca się jej naruszenie godności urzędu prokuratora.

A niech by sobie robiła śledztwo i tak by do niczego poważnego nie doszła po za tym że to pod dyktando prezesa

Zapomniałeś jak kaczmarka szargali za poprzednich rządów pis i jakoś nic mu nie zrobili a w tv leciało non stop jak jeździł windą

A czego się spodziewasz ? nie wygodnych zawsze będą prześladować

Opublikowano
24 minuty temu, hubertb napisał:

@Ywa Okazało się że produkcja w Chinach ma poważne wady, oraz że jesteśmy bardzo słabo przygotowani na zagrożenia globalne. Po prostu wszystko będzie inaczej po wirusie. 

Wkleiłam jakiś czas temu link o wadliwych maseczkach, które trafiły do Niderlandów miesiąc temu i zostały wycofane. "Według Ministerstwa Zdrowia NL maski albo nie dopasowują się odpowiednio do twarzy, albo ich filtry nie działają. Pracownicy szpitala zauważyli, że maski są podejrzane i poprosiły instytut badawczy TNO o ich przetestowanie. TNO potwierdziło, że maski nie nadają się do użytku."

A u nas nikt się tym nie przejął,\ i mimo to zamówił/nie spr. 

19 minut temu, jarecki napisał:

nie o koronawirusa chodzi ale o to co był przed i wojenka trampa z chinami , tak samo z lekami już przed koronowirusem były sugestie zeby z chin wyprowadzić produkcje ,i to nawet sama Merkel o tym wspominała 

To zgaduj.....Polska zostanie następnym rajem produkcyjnym?

Opublikowano
6 minut temu, Ywa napisał:

Wkleiłam jakiś czas temu link o wadliwych maseczkach, które trafiły do Niderlandów miesiąc temu i zostały wycofane. "Według Ministerstwa Zdrowia NL maski albo nie dopasowują się odpowiednio do twarzy, albo ich filtry nie działają. Pracownicy szpitala zauważyli, że maski są podejrzane i poprosiły instytut badawczy TNO o ich przetestowanie. TNO potwierdziło, że maski nie nadają się do użytku."

A u nas nikt się tym nie przejął,\ i mimo to zamówił/nie spr. 

To zgaduj.....Polska zostanie następnym rajem produkcyjnym?

U nas to onuckę powiesisz na twarzy i już jest dobrze  😂

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Nooooo faktycznie maja jakąś tendencję do tytułów.

Lepszy sort czy jakoś tak 😂😂

Opublikowano (edytowane)

nie koniecznie oglądałem wywiad z prezesem kghm  i powiedział że mają kilka przedstawicielstw i biur w chinach i potrafia dotrzeć do producentów z certyfikatami   a rajem produkcyjnym  mogła by być ukraina ale to wbrew naszym interesom ,  nam jest potrzebna biedna ukraina żęby do polski pracowac przyjechali bo zaczyna być cieżko w regionie , troche wyjechało ukrainców i firmy mają spore problemy

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

Ciekawe ile teraz z tobą wytrzymają ?

1 minutę temu, ElProfesor napisał:

Nie  moja wina  że  Bartkowi  wczoraj  kaśka  nie  dała

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, jarecki napisał:

nie koniecznie oglądałem wywiad z prezesem kghm  i powiedział że mają kilka przedstawicielstw i biur w chinach i potrafia dotrzeć do producentów z certyfikatami 

O ile te certyfikaty coś warte, bo jak widać po tym co @Ywa wkleiła drukarka wydrukuje co tylko sobie odbiorca wymarzy.:lol:

@hubertb ujął to jak trzeba.

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)

Z najlepszymi życzeniami...

EWdYNKJXQAoABOD?format=jpg&name=medium

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)

protestuje  :D, chiny mają równiez dobre rzeczy , to tak samo    jak z polskimi meblami  są bardzo dobre i wytrzymałe ale drogie , ale też są tanie co po 1 tyg . scianki sie powykrzywiają , 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
5 minut temu, ElProfesor napisał:

Prosto   z TVN

ElProfesor czy to ty tym razem nadajesz z Meksyku bo Generał został wczoraj utopiony na grupie Pogoda..itp" i nazwany niesmacznie Pisiorem?

26730980_513637779015536_457919261101550481_n.jpg

Opublikowano (edytowane)

Many ale poglądy nacjonalistyczne i najeżdżanie na żydów też nie jest do końca w dobrym smaku, wiesz o tym prawda?

Chiny nie maja nic dobrego, bo ich normy przemysłowe są masakryczne, jeśli wyprodukują coś według norm amerykańskich lub europejskich nie koniecznie jest to tańsze niż to wyprodukowane np. u nas. Rozumiesz?

Edytowane przez hubertb
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v