Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, jacus napisał:

rzym istnial prawie 1000 lat a unia ?? 100 pociagnie ?? sila bezwladnosci chyba...

wczoraj w wielkopolsce wykryto osobe z jakas nowa mutacja swirusa-niedlugo sie zacznie 🤣

Duo... coś tam, słyszałem  w wiadosciach, jakaś dziwna sprawa bo gość  miał dwa wirusy na raz w organizmie🙆‍♂️

Opublikowano

jaktam, w końcu poznaliście kogoś kto wygrał jedną z miliona nagród w loterii szczepionkowej 🤔

Opublikowano (edytowane)

ja sie nie szczepilem wiec od razu odpadam z puli. zona corki tez.

taka pandemia to biznes dla kazdej strony..

pani justyna jest przeciw szczpieniom - ja tez jestem zdaniaze rodzice takich osob jak ona nie powinni szczepic swoich dzieci a ja niestety zaszczepili 😂

ale jaja 😂😂😂,,

w tvn-ie rzad reklamuje szczpionki na swirusa 😂

Edytowane przez jacus
Opublikowano

Ale jaja Niedzielski bierze się za dzieci za ich , szprycowanie bo tyle może zrobić .

Mówiąc o skali zachorowań na grypę, zestawił ją z liczbą zachorowań na COVID-19. — Mamy tutaj kompletnie inną skalę: to jest blisko 1 mln 300 tys. zachorowań — przekazał na grypę CO ROKU KIEDYŚ TAK BYŁO A TERAZ pier**li DURNOTY .

Podczas konferencji resort zdrowia poinformował o możliwości zarejestrowania na szczepienia przeciw COVID-19 dzieci od sześciu miesięcy do czterech lat od 12 grudnia .

Opublikowano

dopiero na wiosnę. 

narazie naród wnioski o swoje własne piniendzy pisze, potem święta, nowe wnioski I jakby na wiosnę sondaż nie wypadł pomyślnie i naród zaczął szumieć toto może być i stan nadzwyczajny 🤔🤫

Opublikowano (edytowane)

To co pół roku będzie nowa fala i tak co roku i na lata . Korporacje muszą zarabiać .

Tylko jak władza się zmieni aby h*je nowi nie wzięli w łapę i nie zrobili przymusu .

Edytowane przez galan99
  • Like 1
Opublikowano

cała banda czworga tak samo szczeka i ten cyrk będzie trwał. 

naród zbyt strachliwy by wygrał ktoś z poza układu. 

Opublikowano

Przedwczoraj pochowali u nas starszego człowieka, wielkiego antycovidowca, który głosił teorie spiskowe jakoby covid był próbą odwrócenia ludzi od kościoła, a napotkanym ludziom wręcz zrywał maseczki. W zeszłym roku miał grypopodobne objawy ale dopóki mógł chodził między ludzi i zarażał, potem dwa tygodnie leżał w łóżku ale wyszedł z tego i dalej głosił, że to zwykła grypa. 

Zmarł na co innego, ale przy okazji badań tomografem okazało się, że płuca ma całe spalone przez covid

Opublikowano
Dnia 8.12.2022 o 14:00, Dublin napisał:

Przedwczoraj pochowali u nas starszego człowieka, wielkiego antycovidowca, który głosił teorie spiskowe jakoby covid był próbą odwrócenia ludzi od kościoła, a napotkanym ludziom wręcz zrywał maseczki. W zeszłym roku miał grypopodobne objawy ale dopóki mógł chodził między ludzi i zarażał, potem dwa tygodnie leżał w łóżku ale wyszedł z tego i dalej głosił, że to zwykła grypa. 

Zmarł na co innego, ale przy okazji badań tomografem okazało się, że płuca ma całe spalone przez covid

Tak jak ty mozg masz spalony ...

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano

Nie wyleczył. Pan Jarosław Kaczyński był szykanowany i szkalowany przez ludzkość polską i dlatego woli dużo nie mówić o tem  a szkoda ale co zrobić takie mamy społeczeństwo niewierzące szeroko postępująca laicyzacja i uznawanie norm nieobyczajnych jako obyczajne.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://forsal.pl/gospodarka/artykuly/8616758,chiny-covid-19-pelne-szpitale-i-kolejki-do-krematoriow.html.amp&ved=2ahUKEwi3o7Gg-o38AhUylMMKHf8GDT0Qr_oDKAB6BAgYEAE&usg=AOvVaw0wPe4oGVSE13vqmzKxMtpL

Opublikowano
2 minuty temu, Dublin napisał:

Nie wyleczył. 

Wyleczył właśnie z pseudocovida bo dzięki inwazji na ukrów pokazał całą obłudną otoczkę tego covidocyrku. 

Opublikowano

gdzie teraz wykaz zachorowania na cowida i grypę, która stacja to emituje 🤔