Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ywa-  putin to kłamca , co do tego chyba nikt nie ma wątpliwości . Dbanie o własne interesy to jedno a zabijanie w ich imię to drugie . putin to właśnie   robi , oczywiście nie jest sam ale jakie to ma znaczenie dla oceny jego zachowania . 

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, hubertb napisał:

A to co robi Władek to jest super

szkoda, ze nasz Duda nie ma jaj i nie dba o nasza Polskę miękiszon

19 minut temu, peugeot napisał:

Ywa-  putin to kłamca , co do tego chyba nikt nie ma wątpliwości . Dbanie o własne interesy to jedno a zabijanie w ich imię to drugie . putin to właśnie   robi , oczywiście nie jest sam ale jakie to ma znaczenie dla oceny jego zachowania . 

Wsłuchiwałam sie również w opinie drugiej strony i ich argumenty; oni maja identyczne o politykach naszych, usa - sa kłamcami; sojusze owszem powiedział, ale cóz one warte, kiedy politycy sie nie stosuja więc 'działa adekwatnie do sytuacji'; 

Oczywiście nie pochwalam; widzę desperację!

Edytowane przez Ywa
Opublikowano

No i chwała Bogu że nie ma takich pomysłów jak Władek! Na człowieka w tym kraju spada co rusz jakaś plaga egipska, jeszcze prezydenta z aspiracjami dyktatora i władcy świata tylko nam potrzeba.

Opublikowano

i sie okazalo ze ci wszyscy antyszczepionkowcy to ruscy agencji-pozyteczni idioci sterowania z leningradzkiej oblasti..

to nie przypadek ze kazdy szur-niewazne czy glupi czy chory psychicznie popiera putnia i rosje 

wojna na ukrainie pokazala ze rosyjska propaganda antyszczepionkowa wyprala mozgi-jesli w ogole cos takiego posiadaja- milionom polakow..

choc watpie zeby z tego byla V kolumna.

baliscie sie amerykanskich czipow a okazalo sie ze rosyjskie trolle was zmienily w potulnych przydupasow putina -zamiast sorosa macie abramowicza.

tak czy siak jestescie idiotami-napisalbym pozytecznymi ale jaki pozytek z glupkow i swirow ???

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał:

pokaz choc jeden post w ktorym jestem przeciw szczepionkom ???

hahahahahahah , tak to kazdy potrafi niech inni przyjmuja moze sie sprawa rozwiąze  , a sobie popatrze bo sie boje ryzyka , tylko innych do tego namawiać

Ktos kto namawia powinień sam świecić przykładem !

W sumie to chociąz se miałem czasami fajny ubaw xD a nie w sumie mam nadal ... wiec pisz wiecej 

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)

z ruskimi pozytecznymi idiotami od dzisiaj nie dyskutuje- chwalac putina straciliscie miano nazywania sie ludzmi rozumnymi , w normalnych czasach mozna sie z debili smiac ale nie teraz..

pacholki rosji....

Edytowane przez jacus
Opublikowano
jacus napisał:

pokaz choc jeden post w ktorym jestem przeciw szczepionkom ???

Ty jesteś przeciw mimo wszystko nazywasz innych którzy też są przeciw szurami i antyszczepami więc kto tu jest szurem?

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Jacuś nie boisz się niezaszczepionych uchodzców na swoim terenie? Okażesz serce, czy będziesz ich przymuszał? Szkoda aby sie zmarnowały, tak bezcenne wsparcie obronne sczepionek. Tyle pieniędzy na obronę zdrowia przewalili a ile nadmiarowych zgonów jeszcze podlicza.

Edytowane przez Ywa
Opublikowano

Ywa , zamiast tu pisać jedź na linię  frontu dopingować ruskich . Wiesz że putin nie widzi nic złego w gwałtach których dopuszczają się żołnierze .  A po powrocie  do Polski w nagrodę  będziesz miała dostęp do fryzjera bez kolejki.

putin sam złamał gwarancję nienaruszalności granic Ukrainy którą ruski złożyli Ukrainie . 

Opublikowano

Ostatni wrzuciłam video z posiedzenia, pewnie za długie co? I wolicie krótkie przekazy medialne. To posłuchajcie choć fragmentu przekazu/wezwania tego żołnierza do p. Błaszczaka/ zaznaczyłam:

Opublikowano

Relatywizujesz zło . A ono zawsze jest złem , jeśli ktoś nazywa je dobrem to kłamie . Zdarza się nawet dobrym ludziom ale to wynika z bezsilności , w innym przypadku to czyste zło .

• Like 1
Opublikowano

W tym konflikcie to mamy wybór między dżumą a cholerną, która stronę poprzemy będziemy mieli przeję... bane. Nie popieram kacapów w tym co robią, ale też nie stanę w obronie UPAiny, która w tym roku ogłosiła rok stefana bandery, nie zapomnę że to oni zabili rodzinę mojego dziadka wybili cała wioskę od noworodków po starców, zrobili to sąsiedzi tylko dlatego że byli Polakami. 

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Moim zdaniem  większość Polaków zdecydowanie odrzuca rosyjską " ochronę " . Widać to po tym w której części świata osiedla się  najwięcej Polaków.  Dlatego to nie wybór między młotem a kowadłem , przynajmniej w tym momencie . 

Edytowane przez peugeot
Opublikowano
2 godziny temu, Pafnucy napisał:

Dziwne że nikt nie opisuje ile różnych kont i stron jest nastawionych na promocję szczepień 🤔 wczoraj rozmawiałem  że znajomym ma córkę pracująca w szpitalu, to nagłe mają  przykaz aby wszystkich do domu wysyłać jak stan zdrowia nie jest ciężki, przyspieszają zaplanowane zabiegi, oddziały kowidowe nagłe puste i gotowe na przyjęcie rannych z Ukrainy 🤔 covida nagle nie ma i chorych brak🧐 

• Like 2
Opublikowano
13 minut temu, GRZES1545 napisał:

Dziwne że nikt nie opisuje ile różnych kont i stron jest nastawionych na promocję szczepień 🤔 wczoraj rozmawiałem  że znajomym ma córkę pracująca w szpitalu, to nagłe mają  przykaz aby wszystkich do domu wysyłać jak stan zdrowia nie jest ciężki, przyspieszają zaplanowane zabiegi, oddziały kowidowe nagłe puste i gotowe na przyjęcie rannych z Ukrainy 🤔 covida nagle nie ma i chorych brak🧐 

Sytuacja nadzwyczajna🤔

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, peugeot napisał:

Relatywizujesz zło . A ono zawsze jest złem , jeśli ktoś nazywa je dobrem to kłamie . Zdarza się nawet dobrym ludziom ale to wynika z bezsilności , w innym przypadku to czyste zło .

Jaki relatywizm? Jeśli nie słuchałeś to Ci napiszę; z wywiadu wynika 90% żołnierzy nie chciało wstępnie przyjać preparatu eksperymentalnego; przez poprzedni rok nękano ich, przymuszano, przekupywano m.in.500zł, grożono utrata dobrego imienia oraz pracy -dosłownie pralnia mózgów. Ekspert wypowiedział się w tej sprawie, że to bezwzględne ZŁO nie wspominajac  tragedii rodzinnych; ich morale sa żadne albo obecnie na bardzo niskim poziomie wedle wytycznych dobrego wujka. A ponieważ to nie był rozkaz zaszprycowania, tylko informacja zalecajaca (dobrowolność?) bodajże z ok. grudnia 2020 roku z kadr od osoby cywilnej (z ramienia lewaków..) to sprawiło, że wojsku polskiemu cytuję "złamano kręgosłup". Uważasz że oni obronia kraj, skoro konstytucję maja za nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!-  "wymieszali z błotem".

Jeśli sprawna osoba/żołnierz po cudownym preparacie zostaje okaleczony jak to wpływa na innych(na jednym z pierwszych posiedzeń były przykłady). Odchodza!

Edytowane przez Ywa
Opublikowano

jak zwykle-kogos kto kocha putina-domyslam sie ze bez wzajemnosci-trudno posadzic o rozsadek .

kolejne szury udowodnily ze sa pacholkami rosji..

4 godziny temu, Ywa napisał:

Jacuś nie boisz się niezaszczepionych uchodzców na swoim terenie? Okażesz serce, czy będziesz ich przymuszał? Szkoda aby sie zmarnowały, tak bezcenne wsparcie obronne sczepionek. Tyle pieniędzy na obronę zdrowia przewalili a ile nadmiarowych zgonów jeszcze podlicza.

juz zamknieto internat dla uczniow i beda uchodcow przyjmowac.

czego sie mam bac -niedawno omikrona przeszedlem..

bercik- ja sie nie szczepie, bo nie i nie wymyslam zadnych teorii- czipow ,keczupu,kosmitow,folii,swiatowego spisku ,sorosa,getsa, nowego swiatowego ladu.

widzisz zasadnicza roznice ?? mialem swirusa 2 razy przezylem , jakies powiklania zostaly,pewnei do konca zycia- na tym moj udzial w pandemii, na razie koncze.

wczoraj zachorowalo ponad 17 tysiecy umarlo prawie 200 osob