Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo to sa złomy , po PGR i te czesci obecne to chłam 

jak ktos ma od nowosci i dba skrzetnie to i 100 ha w sezonie obleci 

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

wasze damy[jesli macie takie] to pewnie od lat bez orgazmu sie obywaja🤣🤣, chyba ze gdzies na boku 🤣

Próbujesz zabłysnąć ale jakoś słabawo Ci to wychodzi. 🥴

A teraz schowaj te swoje baranie rogi 🐏pod czapką. 🤣🤭😁

Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał:

🤣.

🤣

a ty dalej nie nauczyles sie liczyc ........gdybys przeanalizowal dane- k**wa od inzyniera, absolwenta dwoch poltechnik, chyba cos wiecej mozna wymagac niz od absolwenta gimnazjum-to bys widzial ze jest dokladnie odwrotnie

Baranie bo inaczej nie można do ciebie powiedzieć, skoro 58% jest zaszczepionych a zarażonych jest 61% to skuteczność jest ujemna, ale ty tego nie potrafisz tego zrozumieć. Ale co się dziwić po takim szurze. 

• Like 1
Opublikowano
12 godzin temu, jacus napisał:

wasze damy[jesli macie takie] to pewnie od lat bez orgazmu sie obywaja🤣🤣, chyba ze gdzies na boku 🤣

Może powinny brać przykład z takiego jurnego ogiera jak ty?

Opublikowano
1 minutę temu, Bercik92 napisał:

Jurny ogier to może i jest ale faja wisi bezwładnie. 🤭🤣😂

Opublikowano

Z cyklu ABSURDY/wycinki z artykułów:

Zobaczcie chłopaki  m.in pokazuj cyrk z wizyt u p. Putina, m.in dystans jaki zażyczył sobie prezydent Francji(długi stół) oraz śmiech z testem🤣że mu niby DNA ukradna oraz dystans z wizyty prezydenta Brazyli(miniaturowy stoliczek):

Opublikowano
11 godzin temu, poosa21 napisał:

Baranie bo inaczej nie można do ciebie powiedzieć, skoro 58% jest zaszczepionych a zarażonych jest 61% to skuteczność jest ujemna, ale ty tego nie potrafisz tego zrozumieć. Ale co się dziwić po takim szurze. 

baranie-trudno cie nazwac inaczej- to wstyd dla kazdej uczelni ktora skonczyles ze ktos tak glupi jak ty mogl ja skonczyc........

nawet taki baran jak ty powinien wiedziec jaki jest % w zaszczepionych w grupie narazonych na zachorowanie -doliczanie do tej grupy dzieci i mlodziezy to oznaka albo skrajnej glupoty albo manipulacja danymi...........

chyba ze te politechniki to tylko w twojej wyobrazni

53 minuty temu, Bercik92 napisał:

ty jeszcze prawiczek ?? wiec wez przyklad ze mnie -seks to naprawde fajna zabawa

51 minut temu, PRIMO napisał:

Jurny ogier to może i jest ale faja wisi bezwładnie. 🤭🤣😂

nie patrz w lustro gdy piszesz 🤣

• Haha 1
Opublikowano

Typowy pisowiec bierze pod uwagę statystyki te co mu pasują. Jak już chcesz tak szczegółowo to pełna 3 dawką u nas jest 30% a chorych 61%. Więc myśl to nie boli.

Pozatym skoro teraz byłeś chory to pewnie wiesz od kogo się zaraziłeś, pewnie od osoby po szprycy. 

Opublikowano

ja jestem takim pis-owcem jak ty inzynierem 🤣.

ja zyje w polsce a,dziennie spotykam sie z dziesiatkami ludzi- skad mam wiedziec kto mnie zarazil ?? pierwszym razem zona ze sklepu przyniosla wirusa, drugim to ja pierwszy bylem chory..

naprawde nie rozumiesz ze wliczanie w ogolna liczbe zaszczepionych dzieci i mlodziezy a nawet ludzi do 45- 50 r zycia- ktorzy prawie w ogolenie nie choruja to oszustwo ??? ciezko choruja starzy i chorzy a tych zaszczepionych jest ponad 75 % 

dla kogos nawet srednio inteligentnego to wlasnie powinno byc punktem odniesienia, a nie ogolna liczba obywateli..

tak trudno to zrozumiec ????

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, hubertb napisał:

ojciec pracuje za granicą i jest antyszczepionkowcem. 

jakie to ma znaczenie jak transmituja w równym stopniu ci co przyjeli i ci co nie  ???

to ma dawac wedle mediów  inny przebieg

z przenoszeniem nie ma nic wspolnego o czym dobitnie pokazuja ostatnie statystyki ze swiata 

Edytowane przez V12
Opublikowano

Dziś w kościele już mało kto miał maski 🙂

Powoli ludzie olali to wszystko 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, jacus napisał:

ciezko choruja starzy i chorzy

Nie do końca, to tak wygląda. Trochę naginasz fakty zwykle łańcuszek zaczyna się od "młodych" którzy przynoszą starszym. 

@V12 Takie ma znaczenie że ojciec na siłę wypchał dziecko z katarem do przedszkola bo "wirusa nie ma i nie ma się czego bać" od tyle ma wspólnego.

Edytowane przez hubertb
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, hubertb napisał:

@V12 Takie ma znaczenie że ojciec na siłę wypchał dziecko z katarem do przedszkola bo "wirusa nie ma i nie ma się czego bać" od tyle ma wspólnego.

a czyli tu chodzi o światopogląd ogolnego dbania o zdrowie swoje i innych , jak ktos tak robi to juz przed 20 tez tak robił i jak był zagrypiony to najczesciej łaził do roboty i wszedzie zamiast wydobrzeć 

, a  czy przyjmował czy nie , powiązania brak 

ja mimo że nie jestem chetny na substancje zabezpiaczające czy na grype czy na to .

to nie lekcewazyłem zadnych infekcji czy to teraz czy w przeszłosci bo wiem jak sie moze kończyc , jak jestem chory to siedze na d*pie i czekam jak sie wyzdowieje , 

Edytowane przez V12
Opublikowano

Tak powinno się siedzieć na d*pie , no ale nie wszyscy to robią 

Opublikowano

Ty nie lekceważysz ale już niestety połowa antyszczepionkowców ma właśnie takie poglądy. Najlepsza jednak była reakcja ojca na zachorowanie jego dziecka, uznał że to błaha choroba i on w ogóle nie wie w czym problem. 

Opublikowano (edytowane)

Fakty , są takie że i przed 20 , jak ktoś lekcewazył np katar i gardlo , to szlo na oskrzela , a jak olał ostrzela , to zapałenia płuc i serca , nic bardzo nowego , a takich ludzi nie brakowało 

Ja nie lubie okreslenia 'anty"  bo co tak trza by nazwac naście MLN osób w naszym kraju ?? 

Nie którym jest to nie potrzebne , boja sie działań ubocznych itd , jest dla chetnych wiec kożystaja z tego przywileju 

Edytowane przez V12
Opublikowano
42 minuty temu, hubertb napisał:

Ty nie lekceważysz ale już niestety połowa antyszczepionkowców ma właśnie takie poglądy. Najlepsza jednak była reakcja ojca na zachorowanie jego dziecka, uznał że to błaha choroba i on w ogóle nie wie w czym problem. 

corka byla chora razem z nami- pol dnia zle sie czula, drugi raz tez cos ja tam bolalo, za chwile przeszlo , czy to bedzie problem to sie okaze za pare-parenascie miesiecy, 

mnie powiklania po delcie z pol roku meczyly ,po omikronie 2 tygodnie i juz nic nie odczuwam. gorzej dochodzilem po siebie po jesiennym przeziebieniu.

Opublikowano
2 godziny temu, hubertb napisał:

Nie do końca, to tak wygląda. Trochę naginasz fakty zwykle łańcuszek zaczyna się od "młodych" którzy przynoszą starszym. 

Jak na razie to Ty tak piszesz że wirusa nie ma. Były są i będą...

Zapomniałeś jak kiedyś z gilem do kolan do szkoły chodziłeś? Nikt nie robił problemu...teraz wielkie halo bo dziecko kichnęła w klasie albo nos zatkany.

Schować się w norze i nie wyłazić,czekać na daweczkę jak świnia w chlewie.  Taki przekaz wykreowany przez tv i rządzących świetnie się przyjął jak widać. Dziadków nie odwiedzaj bo ich czym zarazisz...tele odwiedziny rób, niech dokończą życie w samotności i izolacji👍

• Like 1