Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jacus napisał:

wie jaka jest jej skutecznosc,dlugosc dzialania,skutki uboczne.

No własnie , dlatego nie wezme . 🤣

Edytowane przez V12
Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

tylko w waszych chorych-glupich[niepotrzebnie skreslic] umyslach szczepionka jest lekiem na cale zlo, kazdy normalny wie jaka jest jej skutecznosc,dlugosc dzialania,skutki uboczne.

tylko szur jest przekonany ze dziala na wiecznosc i w 100 % ..

potrafi ktos policzyc ile to procent z 31 milion doroslych to te 30 tysiecy ?? albo jeszcze trudniej -kiedy wszyscy sie zaraza albo beda przetestowani.

wiele razy podawalem czemu choruja i umieraja szczepieni. 

krotki test na zdolnosci poznawcze co jest wieksze 2/3 czy 1/3 -gdy prawidlowo to policzycie to juz niestety nie bedziecie szurami.....

Pocisz się chłopie w tym temacie bo wypocin na pół strony czytania w tych twoich postach tylko właśnie w tym wszystkim słów dużo ale treści mało 🤷🤦😅 i trzymaj lepiej jęzor na wodzy bo chorych, głupich czy tam może jeszcze innych masz najwyraźniej wokół siebie bo z kim się zadajesz to tym się stajesz 😉😜

• Like 2
Opublikowano

na tym forum to ich pelno jest-ty do ktorej kategorii sie zaliczasz ??

co jest nieprawda w tym co napisalem ?? albo czego nie zrozumiales ??

kazdemu zadaje takie proste pytania i zero odpowiedzi-albo znika labo zmienia temat-gdzie klamalem albo pisalem glupoty niezgodne z nauka i co i gowno,nic,zero, nul jak poziom umyslowy szurow..

Opublikowano

Ja się zaliczam to tych co sami o sobie decydują i nie dają sobie wejść na głowę z jakimiś przekonaniami, namowami innych osób i tym podobne którym wydaje się że wiedza lepiej co jest mi potrzebne do szczęścia czy chcą mnie uszczęśliwić na siłę. I sam poniosę tego konsekwencje bo z czasem będzie wiadomo czy moje wybory są słuszne 😉

• Like 2
Opublikowano

Znowu ferii zimowych  nie będzie testują w szkołach jak durnie i na 7 dni do domu pozytywy jeden za drugim co to k**wa za test .

Tylko katar malutki MIKRON atakuje ludzie wkurwieni na maks już przez pojebów .

Teraz wymyślili w każdej aptece testy za darmo będą to idioci zaszczepieni co dzień będą robić test bo 3 szpryca krótko działa .

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał:

jeszcze]samotni, nikt po nich nie bedzie plakal bo im na nikim nie zalezy.

I widzisz jesteś w całkowitym błędzie ja, moja żona, rodzina nikt się nie zaszczepił bo wszyscy mamy takie same zdanie na ten temat 😉🤫😜 i jeszcze sporo innych osób w kręgu których się otaczam mamy takie zdanie 🙋

Edytowane przez Roki212
  • Like 4
Opublikowano (edytowane)

"un mo"  szklana kule i wie wszystko o wszystkich ,  tak że wiesz xD

Edytowane przez V12
Opublikowano
1 godzinę temu, Roki212 napisał:

I widzisz jesteś w całkowitym błędzie ja, moja żona, rodzina nikt się nie zaszczepił bo wszyscy mamy takie same zdanie na ten temat 😉🤫😜 i jeszcze sporo innych osób w kręgu których się otaczam mamy takie zdanie 🙋

A na koniec powie że szur jesteś🙆‍♂️

Jest wielu takich Jak Ty i twoja rodzina 🙋‍♂️

• Like 1
Opublikowano

Kilka dni temu u nas w mieście był pogrzeb małżeństwa zmarli w po sobie w ciągu 2 dni. Jednak szpryca działa długo się nie męczyli a zarazili się od zaszprycowane córki. 

• Like 1
  • Sad 2
Opublikowano

Info od informatyka kto może niech zrobi zakupy przed 1 lutego. Bo w pierwszych dniach lutego będzie taki chaos aby kupić coś do jedzenia. Mówi że jest to fizycznie nie możliwe aby przestawić w ciągu kilku godzin  wszystkie kasy fiskalne na inny VAT. A ludzie znając życie rzuca się na zakupy jak by miliony mieli zaoszczędzić . 

• Like 1
Opublikowano

Plan MASONERIA

Jak zaszczepić stado, żeby jego część się nie zbuntowała i nie wyszła na ulice?

Bardzo prosto, stopniowo i w etapach. I nikt nie zaprotestuje, nie wyjdzie na ulicę. W pierwszym etapie, trzeba zaszczepić tych, którzy stada pilnują i będą je szczepić. Czyli wszystkie służby. Służbę zdrowia, policję, wojsko, straż miejską, może urzędników. Oczywiście dla ich dobra, bo przecież mają styczność z ludźmi, i są wyeksponowani na zagrożenie. Całkiem Jak zaszczepić stado, żeby jego część się nie zbuntowała i nie wyszła na ulice?  A jeżeli ktoś nie doceni dbałości państwa o personel, to przecież nikt go nie zmusza do pełnienia zaszczytnej służby. Dla pozostałych szczepienia będą odpłatne. Powiedzmy za symboliczną stówę. Tak zaszczepią ok 15 - 25% społeczeństwa.

Etap drugi. Za pół roku minister zdrowia ogłosi, że WHO, albo jakaś inna organizacja dofinansowała szczepienia, w związku z tym są darmowe, dla każdego kto tylko zechce. Ale uwaga, jest ich tylko kilka milionów dawek, więc kto pierwszy, ten lepszy. Złapie się na to ok 50% owiec i baranów, bo przecież wiadomo, za darmo to i ocet słodki. Przy okazji będą inne ulgi dla zaszczepionych. Nie będą musieli nosić namordnika, przyjmie ich lekarz ostatniego kontaktu, dostaną robotę za miskę ryżu, itp., itd. Zostanie ok 20 – 25% tych kumatych, ale i tych @#$%^@#$ bez mydła.

Etap trzeci. Napuszczą zaszczepionych na niezaszczepionych. Dziel i rządź.

Po kilku kolejnych miesiącach, może dziewięciu, minister zdrowia ogłosi, że chcieli po dobroci, (ludzki pan), ale okazało się o zgrozo, że ci niezaszczepieni foliarze i antyszczepionkowcy, zarażają tych mądrych i odpowiedzialnych, którzy się zaszczepili. Wiem, że to brzmi durnie, ale idioci w to uwierzą. Bo łatwiej jest kogoś oszukać, niż przekonać go, że został oszukany. Jako przykład dadzą jakieś państwo, w którym 97% obywateli się wyszczepiło i pandemia nagle zniknęła. Nawet już testów tam nie trzeba robić, bo ludzie po staremu chorują na grypę i po staremu umierają na powikłania pogrypowe. Więc po co testy? A jak nie ma testów, to i świrusa. A na tych foliarzy, którzy się jeszcze nie zaszczepili trzeba donosić do sanepidu i zaszczepić ich pod przymusem, bo stanowią zagrożenie dla zdyscyplinowanego i odpowiedzialnego społeczeństwa. Nieszczepionych zaczną traktować jak trędowatych. Dzieci nie przyjmą do przedszkola, szkoły. Dorośli nie dostaną roboty nawet za miskę ryżu. Być może zasiłki i plusy plus, uzależnią od tego, czy szczepiony, czy nie. Może nawet przymusu nie trzeba będzie wprowadzać, bo nieszczepiony nie kupi nawet chleba. Ja wiem, to wszystko wygląda jak kiepski scenariusz na tandetny film SF. Ale to działa. Jeszcze rok temu nikt przy zdrowych zmysłach nie uwierzył by, że taka ściema, grubymi nićmi szyta zadziała i że stado owiec i baranów w to uwierzy. A jednak to dzieje się na naszych oczach. Mamy mniej czasu niż nam się wydaje. Albo wszyscy razem zaczniemy działać dla przebudzenia ludzkości, albo nas zaorają i to szybciej niż większość z nas myśli. Prosty wybór, zero jedynkowy. To Wasz wybór. Ja robię co mogę, żeby budzić ludzi. Ale bez Waszej pomocy nie dotrę do wielu. A musimy obudzić najpierw setki tysięcy, a później miliony. A czas działa na naszą niekorzyść.

269683038_3238431299774497_2830680366030398694_n.jpg

• Like 3
Opublikowano (edytowane)

Właśnie w imię podgrzewanej żaby uśpione nasze  społeczeństwo zaszantażują   rzekomym zaszczepieniem kogoś przykładowo -  populacji nad Synajem - przecież to jest ściema co nam serwują o kompletnym zaszczepieniu tej nacji.

271859281_5447130425350752_1193462160920791657_n.jpg

Edytowane przez many13
  • Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Bercik92 napisał:

W krajach zachodu może to się sprawdzić ale u nas to jest mało prawdopodobne

Co mało prawdopodobne ?? 

Opublikowano
21 minut temu, many13 napisał:

Jak zaszczepić stado, żeby jego część się nie zbuntowała i nie wyszła na ulice?

To co opisałeś to już jest mniej więcej w Australii i Austrii .

• Like 1
Opublikowano

W tej części Europy propaganda głosi, ze ponoć i te z nad Synaja szczypnięte w komplecie - podejrzewam, że populacja europejska będzie determinowana tym przykładem - podkręcają cały czas śrubę - bądżmy czujni i obserwujmy stowarzyszenia oddolne bo tylko z tej strony widzę Wiosnę Ludów.

Opublikowano

jest jakies stowarzyszenie pacjentow szpitali specjalistycznych ??

musialem was opuscic robota nie zajac i nie uciekla.

9 godzin temu, V12 napisał:

No własnie , dlatego nie wezme . 🤣

ja z wlasnej woli tez nie

5 godzin temu, HF86 napisał:

zdążyłaś już się w końcu zaszczepić?

i to 10 razy.....

3 godziny temu, V12 napisał:

"un mo"  szklana kule i wie wszystko o wszystkich ,  tak że wiesz xD

ty tez wiesz ze mam szklana kule-snilo ci sie czy co ??

3 godziny temu, Roki212 napisał:

Ja wiem Ty wiesz 🤫😅

stowarzyszenie wszystko wiedzacych zalozcie🤣

1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

A na koniec powie że szur jesteś🙆‍♂️

Jest wielu takich Jak Ty i twoja rodzina 🙋‍♂️

szur to szur i nic tego nie zmieni. moze na wsi zabitej dechami we wschodniej polsce, u tych co nigdzie nie jezdza,nigdzie nie pracuja, z nikim kontaktu nie utrzymuja to jeszcze ujdzie w tlumie.

zachorowania  sa scisle skorelowane z liczba ludnosci i zageszczeniem populacji , tam gdzie prawie sami starzy zostali ,szkoly,sklpy,autobusy ,pociagi zlikwidowali jest malo zakazen.