Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

A ty myślisz że tylko POsrańce są za tym?

No nie ale na pewno dużo bardziej jak pisiorki , zresztą fajnie Ci to @galan99 wyżej zobrazował 👆

Opublikowano

przecie galan ma zielone papiery zaswiadczajace ze jest pojebany wiec nie dziwota ze wszelkie pojebane pomysly zwalcza zeby nie miec konkurencji.

swiatelko w tunelu ?? wy na wsi tunelami nie jezdzicie wiec wam podpowiem ze to byc moze pociag albo samochoch i to jadacy z naprzeciwka.

nie bylem od swiat na cmentarzu- na nowym juz jedna alejke zakonczyli i zaczei druga kopac na zapas..............

Opublikowano
10 minut temu, jacus napisał:

przecie galan ma zielone papiery zaswiadczajace ze jest pojebany wiec nie dziwota ze wszelkie pojebane pomysly zwalcza zeby nie miec konkurencji.

swiatelko w tunelu ?? wy na wsi tunelami nie jezdzicie wiec wam podpowiem ze to byc moze pociag albo samochoch i to jadacy z naprzeciwka.

nie bylem od swiat na cmentarzu- na nowym juz jedna alejke zakonczyli i zaczei druga kopac na zapas..............

A Ty w mieście mieszkasz ? Że taki cwaniak 

W Bełchatowie to samo i to jeszcze przed srovidem kopali na potęge dołki , i ciągle powiększają cmentarz wykupując las  , po prostu dzisiejszy pęd i tryb życia , i to co @jarecki wspomniał kilka dni wcześniej o powojennym wyżu demograficznym 

To i zgonów więcej 

Opublikowano

Gdzie jest moderator że ten czlowieczek wyzywa tu bezkarnie wszystkich od pomylonych, psychicznych itp...? 

20 minut temu, jacus napisał:

przecie galan ma zielone papiery zaswiadczajace ze jest pojebany wiec nie dziwota ze wszelkie pojebane pomysly zwalcza.... 

• Like 2
Opublikowano
6 minut temu, Ursus932 napisał:

kilka dni wcześniej o powojennym wyżu demograficznym 

Dodaj brak , opieki med ,

choć ja nie obserwuje takich tredów , wujkowie po 80-tce , mieli w domach  domownikow z tescikiem (obajwy jak sezonówka )  , na jesieni 2020 , jakos do tej pory bez szpryc zyją ...

Opublikowano
13 godzin temu, jacus napisał:

juz sobie przypomniales jakie politechniki skonczyles- jesli tak to zrob prosta proporcje- jesli zaszczepionych jest 2/3 a ich udzial i w smiertelnych przypadkach jest 1/3 to jakim idiota trzeba byc zeby twierdzic ze szczepionki nie dzialaja- do kwadratu,szescianu czy jeszcze wiekszym ??

,, idiota,, to ty jesteś. Skąd masz dane że 2/3 jest zaszprycowanych skoro na dzień dzisiejszy jest 56% a w zeszłym tygodniu podali że chorych było 57% zaszprycowanych. Co tydzień jest większy wzrost wśród zaszprycowanych niż u tych bez szprycy. W zeszły piątek już nie podali danych widocznie było tak źle na niekorzyść zaszprycowanych. 

• Like 1
Opublikowano

jednym z objawow zaburzen psychicznych spotykanych najczesciej u internautow jest czeste zmienianie kont na tych samych portalach-w chwilach zalamania nerwowego likwiduja konto ,po reemisji choroby zakladaja nowe..

galan sam pisales kiedys o swoich problemach "zdrowotnych" 

wzrost liczby zgonow ma oczywiscie zwiazek z powojennym wyzem demograficznym ale nie wzrost o  prawie 20 %. niemcow w 2020 zmarlo ponad 1 milion-najwiecej od 46, u nas jeszcze nie widzialem danych gus-u

Demograficzna katastrofa w Polsce - przyrost naturalny najniższy od II wojny  światowej - Bankier.pl

Opublikowano (edytowane)

Że co pisałem o problemach zdrowotnych że jestem( psychiczny) . 

przecie galan ma zielone papiery zaswiadczajace ze jest pojebany 

Przepraszaj za te słowa . 

Edytowane przez galan99
Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał:

jednym z objawow zaburzen psychicznych spotykanych najczesciej u internautow jest czeste zmienianie kont na tych samych portalach-w chwilach zalamania nerwowego likwiduja konto ,po reemisji choroby zakladaja nowe..

wzrost liczby zgonow ma oczywiscie zwiazek z powojennym wyzem demograficznym ale nie wzrost o  prawie 20 %. niemcow w 2020 zmarlo ponad 1 milion-najwiecej od 46, u nas jeszcze nie widzialem danych gus-u

Demograficzna katastrofa w Polsce - przyrost naturalny najniższy od II wojny  światowej - Bankier.pl

Typowe dla cowidioty. 🤦‍♂️

Jak się nie ma sensownych argumentów to zaraz się obraża innych. 

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał:

I to nabyć odpowiedź?

Pozatym o jakich kontach bredzisz jestem tu od 2007 roku, wcześniej nie miałem innego konta, (chyba że to nie było do mnie). 

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, jacus napisał:

Znasz to z autopsji...?

Że tak dobrze to wiesz....

29 minut temu, jacus napisał:

Edytowane przez PRZMAS19821982
Opublikowano

Brazylijski dziennikarz nagle upadła przed kamerami, prowadząc w telewizji „na żywo” program „Jornal das 7”. Rafael Silva, 36-latek, przewieziony został do szpitala, a w ambulansie doznał aż pięciu (!) zawałów serca. Kilka dni przed tym zdarzeniem, 28 grudnia 2021 r. celebryta chwalił się na „Twitterze” przyjęciem boostera. Pisał: „Niech żyje trzecia dawka! Żal mi ludzi, którzy nie mają tej możliwości. Szczepionki ratują życie!”

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

...pochwal się jakie Ty masz papiery?🧐📁 

• Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Okrągły dowód żeby sobie krzywdy nie zrobił 🤭

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, galan99 napisał:

Że co pisałem o problemach zdrowotnych że jestem( psychiczny) . 

przecie galan ma zielone papiery zaswiadczajace ze jest pojebany 

Przepraszaj za te słowa . 

Przeprosił ? Ile można hamstwo tolerować.

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano

gdybys mial rozdwojenie jazni to sam moglbys sie przeprosic 😂.

kazdy kto ma jakis zdrowy osad rzeczywistosci poparu twoich postach widzi ze masz problem-ze ty tego nie widzisz to w sumie sie nie dziwie...

mialem niestety takiego sasiada,  gdy go zamkneli to wszyscy odetchneli  z ulga.  on i jego rodzina dlugo nie widziala problemu-bo juz nikt go nie odwiedzal po paru akcjach. gdy bral lekarstwa,nie pil , mial kobiete to normalnie funkcjonowal a potem akcja, policja ,szpitali tak pare razy.

4 godziny temu, poosa21 napisał:

I to nabyć odpowiedź?

Pozatym o jakich kontach bredzisz jestem tu od 2007 roku, wcześniej nie miałem innego konta, (chyba że to nie było do mnie). 

to nie do ciebie bylo. juz wiele razy ci odpowiedzialem ze liczenie do % szczepionych dzieci i mlodziezy jest przejawem glupoty ktora inzynierowi nie przystoi......

3 godziny temu, GRZES1545 napisał:

legitymacje inwalidy na przyklad.

jaka jest roznica miedzy mna a wami ja wiem ze mam chory kregoslup i nie moge dzwigac i tego nie robie, a wy macie chore "palce " i nie powinniscie pisac a piszecie

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Stop Segregacji sanitarnej. Zatrzymajmy ten terror. W sobotę wychodzimy na ulicę.

Przez sejm forsowany w niezwykłym pośpiechu jest projekt nr 1846 o segregacji i dyskryminacji każdego! W tym przymus sz_czep_ień!   Mimo ogromnego społecznego sprzeciwu wyrażonego w wysłuchaniu publicznym www.stopnop.com.pl/wysluchanie

Pora na bunt wszystkich miast!

https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.stopnop.com.pl%2Fwysluchanie%3Ffbclid%3DIwAR0dVSmE7Rzs5-ML4xMTcPnJfN-zdI1n0q9W_lHOe2Mc_jX4vackeGwmt1M&h=AT33pFrxhZZCFmUHSLfEQsqb7dhg_EafyyWsoLCfx7K_5TnBB6Grze_gaW8BKPOHa1plYwARIOxDNENlvNKgrhpdyfFbnBUxuuuPlFJdDBlnB_TfRcQLvdf9enUUDANhzjhj&__tn__=-UK-R&c[0]=AT1tlnGEai4TYxB3ofhb1niAVL63V7dXMagcLnhe9IU7_R6AFQtmrOoLb0DSmVgkX0g8nCtqKYNI71eRXKdFjcQeHqTgpPwipaiQR2G8w6HtV2kW1t6R9XKwJ0s1lEr_5UmOYAMFNtOeMJfNpOnbY5_qfKb3_ZxAsfTCMCyhoFcmiKA

271760756_3032795480318137_8632866620908418756_n.jpg

Edytowane przez many13
  • Like 2
Opublikowano

z ta pania jest tak samo jak ze szczepieniami im bardziej naciska na szkoly tym wiekszy jest sprzeciw..

lajkujac ta pania wystawiasz sam sobie swiadectwo- bynajmniej nie jest ono z czerwonym paskiem, ta kobieta idealnie pasuje do szurow repreentuje w sobie obydwie glowne grupy...

Opublikowano (edytowane)

Kol

Kolejna śmierć w świecie piłki nożnej! Nie żyje 24-letni Polski zawodnik

śmierć w świecie piłki nożnej! Nie żyje 24-letni Polski zawodnik

a śhttps://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2F4mens.pl%2F2022%2F01%2F04%2Fkolejna-smierc-w-swiecie-pilki-noznej-nie-zyje-24-letni-polski-zawodnik%2F%3Ffbclid%3DIwAR228B-OgKKXz6LBelfY0BH2ud-FsSRYmkIyL3vNS0NFjlGBSA_tbdzaLKg&h=AT0Lt74NYPUFPVdQltGc69gNlV_79aeMy9zBhrk-6RuY6HoQYPHHkF_1RN-L87gC_Fyemnd1Rlu8wt_FwUX8ltJeQrJrOt3p9Ukpscp1WSoSlTVWTMYYqc4UVLOM79BlAdbX&__tn__=R]-R&c[0]=AT2aRep6iUBiId79RK_tAm6JNNeO8PgF0xComJfvzqXAGGf7duzttUuX_m8H4HbtDF_V6bjmGmDt1ehBe52Co2hWSfIaB5TniUbd8cTFUwQM0q-iohzrmEckSGle3ZK1jTnbLWHX6PIEekYOEJpEhgtz5vCaLrkZOmxFi8msGgJp05O_dQmierć w świecie piłki nożnej! Nie żyje 24-letni Polski w świecie piłki nożnej! Nie żyje 24-letni Polski z

olejna śmierć w świecie piłki nożnej! Nie żyje 24-letni Polski z  

michal_krowiak.jpg

Edytowane przez many13
  • Sad 1