Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, PRIMO napisał:

Czyżbyś zapomniał że barany z Wiejskiej klepneli ustawę która nie pociąga do odpowiedzialności ich i lekarzy za skutki uboczne po szczepieniach?

Barany z Wiejskiej?a nie jest to światowa tendencja?podaj no państwo gdzie producent szczepionek i szprycownicy ponoszą odpowiedzialność za skutki uboczne.

7 godzin temu, jacus napisał:

sa w ogole normalni przeciwnicy szczepionek ?? na af nie znalazlem.........

Ja znalazłem,jacuś się podpisuje.

• Like 1
Opublikowano
39 minut temu, witejus napisał:

Barany z Wiejskiej?a nie jest to światowa tendencja?podaj no państwo gdzie producent szczepionek i szprycownicy ponoszą odpowiedzialność za skutki uboczne.

Skąd ta pewność że nie ponoszą odpowiedzialności za skutki uboczne po szczepieniach?

Pewnie w tych "prawdomównych " polskich mediach tak mówili czy sobie sam coś ubzdurałeś?

Opublikowano
6 minut temu, witejus napisał:

Umiesz czasem odpowiedzieć jasno i wyraźnie na pytanie?

Odpowiedz na wcześniejszy post. 

https://www.termedia.pl/koronawirus/Rzadowa-strategia-bez-zapisu-o-odszkodowaniach-za-skutki-uboczne,40605.html

51 minut temu, witejus napisał:

https://pulsmedycyny.pl/japonia-wyplaca-odszkodowania-za-powiklania-po-szczepionce-na-covid-19-1125173

A nasi mundrzy dalej unikają odpowiedzialności. 

Opublikowano

On nie potrafi tak jak Tusk czy Sikorski tylko stać we własne gniazdo

Z jakiej racji rząd ma wypłacać Firmy farmaceutyczne niech płacą odnośnie artykułu to mowa jest o zwrotach kosztów leczenia i rehabilitacji a nie odszkodowania

Opublikowano (edytowane)

W Polsce żeby powypłacać odszkodowania to potrzeba miliardów a gdzie ich wziąć jak nie ma na odszkodowania .

Co po tych pieniądzach jak zdrowie szpryca zabrał .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
4 godziny temu, cinek1808 napisał:

Tu też jest uwzględnione bo piszę ile dni po szczepionce. W niektórych przypadkach nawet 17 dni więc to może być tylko zbieg okoliczności ale jak jest że dni 0 lub 1 to nikt mi nie powie że szczepionka nie miała wpływu na stan zdrowia

Jest tu przynajmniej jednak taki co Ci powie żeś szur bo tak twierdzisz.

Ostatnio gdzieś czytałem że osoba nie zaszczepiona mimo że  po teście pozytywnym jeśliprzejdzie covida nie dostanie statusu ozdrowienca.

Co do osocza,  to nikt mnie ani nikogo z rodziny kto przeszedł szczęśliwie chorobę nie pytał o tę kwestię. Widocznie nie potrzebne już 🤔

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, galan99 napisał:

Dziś niedziela handlowa odwiedziłem 4 markety i ludzi w h*j i w d*pie maja te rządowe restrykcje .

To mieli szczęście.

Brak maseczki, gaz, paralizator, kajdanki. W takiej kolejności.

Zamość.

https://www.facebook.com/plocknasygnalepl/videos/1074469300033245

Ostrowiec.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=7292491340776215&id=1257545100937566

Edytowane przez 3grosze
  • Thanks 1
Opublikowano
10 godzin temu, Winnetou napisał:

🤦‍♂️

nie boj sie o wnuki ogarka- jego synowa pojdzie w slady matki i postara sie o pomoc sasiedzka.🤣

9 godzin temu, galan99 napisał:

Masakra a w TV nikt o tym nie mówi nawet nie wiedziałam że można taki raport gdziekolwiek zobaczyc

https://www.facebook.com/anna.tomeczek.7/videos/293999865983124

Zobaczyć trzeba .

a te gwiazdki drobnym drukiem na koncu podsumowania nop -ow kazdej szczepionki ??? jesli dokladnie przeanalizowal tabele to nie sadze zeby ich nie widzial.

znowu klamsta i manipulacje szurow.

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, 3grosze napisał:

To mieli szczęście.

Brak maseczki, gaz, paralizator, kajdanki. W takiej kolejności.

Zamość.

https://www.facebook.com/plocknasygnalepl/videos/1074469300033245

Ostrowiec.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=7292491340776215&id=1257545100937566

Wiem co było w twierdzy dalsza cześć była na  zewnątrz dalej go Paralizator napierdalał . Dziś mamy rocznicę STANU Wojennego to bohatersko napierdalał człowieka bo władza kazała maski nosić pojeby . Ludzie się podali ale będą tego żałować .

Interwencja w galerii , a może przestępstwo i przekroczenie uprawnień? Powód? Nie rozbój, nie kradzież, nie pobicie, nie morderstwo, nie... Tylko brak maski. Bohaterskim czynem funkcjonariusze udaremnili transmisję wirusa, może za ten czyn więcej fallusow na pagonach będzie? ("Im więcej penisów, tym wyższa ranga.") Kiedyś mundur kojarzyl się z prawością i ogólnym poszanowaniem dziś już tylko czuje obrzydzenie. Służba obywatelowi, rota przysięgi, Konstytucja to tylko hasła. Czas na chelenge i banery, by spoleczenstwo znów kochało niebieskich. Ciężko odróżnić człowieka prawego od bandyty. Spoleczenstwo podzielone Polska AB, dobry - zły , szczepiony - nieszczepiony, My-Oni. Funkcjonariusze zamaskowani, więc darowałem sobie zamazywanie.

Odsłuchaj ten materiał choćby i 30 razy - oby tylko przebudziła się w Tobie głęboka świadomość powagi sytuacji i znaczenia Twojej nieugiętej postawy zarówno dla poświęcenia jakie wykazały dla Ciebie poprzednie pokolenia, co i dla przyszłości na jaką skażesz kolejne pokolenia... !

https://rumble.com/vq98e9-to-dosownie-ko-trojaski-ostrze-znajomych-i-bliskich.html?fbclid=IwAR28bhd-yFdYFgRKrcsJRdKsSI7afiyFXlTstFLFgOEcu0fQbCiPdIu1MyM

Edytowane przez galan99
  • Like 2
Opublikowano

pierwsze 30 sekund sa jak najbardziej prawdziwe- reszta to juz dla "oswieconych"   galan w klasyfikacji icd jaki numerek ma to oswiecenie , jaka choroba powoduje ze jestes w tej grupie co rozumie zagrozenie, od iwy nie moge sie dowiedziec moze ty spojrzysz w ostatni wypis i podasz...

nie uwierzycie ze wczoraj spotkalem normalnego szura- sam nie moglem uwierzyc ze sa tacy 🤣.

taka sytuacja -do podmiejskiego wsiada mlody szur

zostaly 2 miejsca siedzace-na jednym inny mlody szur na drugim normalny mlody chlopak

i teraz zagadka -na ktorym miejscu usiadl ten szur ??????????? przy tym w maseczce czy bez ???

Opublikowano (edytowane)

Pewnie , bylo mu lotto czy ktoś lubi modna odzież ,

ja też tak mam , wedle mnie zakładaj se garnek jak tak lubisz 

Edytowane przez V12
Opublikowano

gdyby mial do wyboru stara babe co poltora siedzenia zajmuje a mloda  to wybor zaden ale tu sprawa byla prosta-ten z maseczka albo bez ,

czemu siadl przy tym z maseczka ??? to nie bylo miejsce przy drzwiach tylko trzeba bylo pare metrow przejsc,czas na wybor byl, ja tak zawsze robie gdy mam wybor.

Opublikowano

Galan , ciekawe co byś powiedział gdyby wypuścili Typa a później  okazało by się że jest poszukiwany za np: morderstwo . Rozumiem że tłumaczenie policji  typu : nie chciał okazać dowodu tożsamości usatysfakcjonowało by Ciebie . 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, jacus napisał:

czemu siadl przy tym z maseczka ???

A może to był przestraszony , zagubiony , wyszedł z domu miał pewnośc ze w kurtce w  kieszeni szmatka , a tu kurtke wzioł tą drugą xDxD:D

Trza było go zapytac , tutaj to tylko Ty kolego masz szklaną kulę wiec nas oswiec czemu tak postapił 

Edytowane przez V12
Opublikowano

ja wlasnie was pytam bo to byl szur- ty jakbys zrobil ?? ten z maseczka czy bez ??  

inni tez moga odpowiedziec...

szalik mial to moglby sie zaslonic czy zasunac kurtke,

jednym z powiklan po swirusie jest kaszel, nieraz jak mnie napadnie to z niczego pare minut, zawsze staram sie odejsc czy odwrocic ale gdy nie ma gdzie to kaszle-w maseczce -na szura 🤣

Opublikowano

Przecież juz odpowiedziałem powyżej , mam ciekawsze rzeczy do rozmyslania niz selekcja ze wzgledu na odzież , 

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Wiem co było w twierdzy dalsza cześć była na  zewnątrz dalej go Paralizator napierdalał . Dziś mamy rocznicę STANU Wojennego to bohatersko napierdalał człowieka bo władza kazała maski nosić pojeby . Ludzie się podali ale będą tego żałować .

Interwencja w galerii , a może przestępstwo i przekroczenie uprawnień? Powód? Nie rozbój, nie kradzież, nie pobicie, nie morderstwo, nie... Tylko brak maski. Bohaterskim czynem funkcjonariusze udaremnili transmisję wirusa, może za ten czyn więcej fallusow na pagonach będzie? ("Im więcej penisów, tym wyższa ranga.") Kiedyś mundur kojarzyl się z prawością i ogólnym poszanowaniem dziś już tylko czuje obrzydzenie. Służba obywatelowi, rota przysięgi, Konstytucja to tylko hasła. Czas na chelenge i banery, by spoleczenstwo znów kochało niebieskich. Ciężko odróżnić człowieka prawego od bandyty. Spoleczenstwo podzielone Polska AB, dobry - zły , szczepiony - nieszczepiony, My-Oni. Funkcjonariusze zamaskowani, więc darowałem sobie zamazywanie.

Odsłuchaj ten materiał choćby i 30 razy - oby tylko przebudziła się w Tobie głęboka świadomość powagi sytuacji i znaczenia Twojej nieugiętej postawy zarówno dla poświęcenia jakie wykazały dla Ciebie poprzednie pokolenia, co i dla przyszłości na jaką skażesz kolejne pokolenia... !

https://rumble.com/vq98e9-to-dosownie-ko-trojaski-ostrze-znajomych-i-bliskich.html?fbclid=IwAR28bhd-yFdYFgRKrcsJRdKsSI7afiyFXlTstFLFgOEcu0fQbCiPdIu1MyM

Bardzo   dobrze  zrobili  jak  debil  nie   chce  się    dostosować  to    niech  siedzi    w   domu   to   nie  wielkie  poświęcenie   założyć    maskę   niestety  do   bezmózgowców   żaden    argument   ani   nakaz  nie   dociera   .

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, Pablo1970 napisał:

Bardzo   dobrze  zrobili  jak  debil  nie   chce  się    dostosować  to    niech  siedzi    w   domu   to   nie  wielkie  poświęcenie   założyć    maskę   niestety  do   bezmózgowców   żaden    argument   ani   nakaz  nie   dociera   .

Bezmózgowce to nawet nie raczą pomyśleć czy te maski są skuteczne czy też nie ale w tivi tak mówią to musi być prawda. 🤦‍♂️

Tylko debile wierzą w skuteczność tych szmat na ryjach. 

A to całe karanie za brak szmaty to tylko pretekst żeby wydoić kasę od ludzi żeby łatać dziurawy budżet.