Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, RU68 napisał:

Niższe zużycie paliwa większa moc i moment obr, niższa temperatura spalania ,czystsze spaliny  czy bez sensu? 

Mamy wiele fajnych rozwiązań energetycznych itp. Jest Ciekawy film na yotube. ,,10 wynalazków które mogły zmienić świat " 10min filmu👍

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, RU68 napisał:

teorie spiskowe 

A w 2019 , jak by ktos pisał co sie stanie w 2020 do teraz  to jaka by była teoria wg kolegi ?? B|

Edytowane przez V12
Opublikowano
5 minut temu, GRZES1545 napisał:

Powinno być tak jak to obiecywano rok temu gdy zaczęli szczepić.  Pamiętasz jaki to miał być zbawienny efekt przyjęcia choćby jednej dawki?

No to jak nie przyjmiesz, to nie doświadczysz zbawiennego działania na sobie i nie uwierzysz.:lol:Ja przyjąłem i doświadczyłem tego działania. :lol:

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

A to jak tamten za lekki i ucieknie to trza ciężki wodór rurą pompować i ten ciężki nie ucieknie.:lol:

Chłopie trochę fizyki jest ciężka woda mająca wbudowaną jedną cząsteczkę więcej a wodór to pierwiastek i jak chcesz tam coś dołożyć (coś pojęcia nie te ) 

Opublikowano
2 minuty temu, V12 napisał:

A w 2019 , jak by ktos pisał co sie stanie w 2020 do teraz  to jaka by była teoria wg kolegi ?? B|

Jaka teoria jest wiadomo że będą większe pandemie tylko data nie znana i nic w tym spiskowego 

2 minuty temu, mirro napisał:

Przecież napisałem kursywą posta to chyba znaczy że drę łacha.

w moim wieku ślepy już jestem 

Opublikowano
3 minuty temu, RU68 napisał:

Więc policz kto ma większego na podstawie ilości wpisów temat tłuczecie od miesięcy i bronicie jak niepodległości i kolejno powtarzacie teorie spiskowe Nawet część Konfederacji się zaszczepiła a na pytanie czy się szczepili odpowiedź że to ich prywatna sprawa  po francusku ŻENUA 

Ja też  tak uważam, niech każdy  decyduje za siebie. 

Pomyśl jeśli  jest tak dobre to trzeba ludzi namawiać? Dobry produkt sprzeda się  bez reklamy, zobacz co zrobiono na rynku z lekiem zawierającym antadyne? To nie teorie to są fakty, potwierdzone przez lekarzy których w mediach prawie nie uświadczysz.

• Like 2
Opublikowano

Z tą amantydyna to jajca. niby w ogóle nie działa A wszyscy biorą 😂

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, GRZES1545 napisał:

Dobry produkt sprzeda się  bez reklamy, zobacz co zrobiono na rynku z lekiem zawierającym antadyne? To nie teorie to są fakty, potwierdzone przez lekarzy których w mediach prawie nie uświadczysz.

No i przedstawiłeś dowód na to, że Polski Rząd chce się pozbyć swoich obywateli. :lol:Bo jest lek a oni nic nie robią aby ratować nim życie Polaków. 

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, RU68 napisał:

Jaka teoria jest wiadomo że będą większe pandemie tylko data nie znana i nic w tym spiskowego 

A no spoko każdy ma swój obraz  , ja mam zupełnie odwrotną , jak będa to i data tez jest znana :S

Jeden wierzy w losy natury , drugi w brak przypadku zdarzeń. 

Edytowane przez V12
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

No i przedstawiłeś dowód na to, że Polski Rząd chce się pozbyć swoich obywateli. :lol:Bo jest lek a oni nic nie robią aby ratować nim życie Polaków. 

Tak to wygląda 🤷‍♂️

Ale coś  tam się  rusza, lek ten zgłosili lekarze do komisji która bada sprawę już pół roku także ten...możemy czekać na wyniki badań  dłużej,   niż na badania nad bezpieczeństwem  preparatów na covid😎

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, mirro napisał:

.Bo jest lek a oni nic nie robią aby ratować nim życie Polaków. 

To ja nie wiem to ludzie sami powini widzieć co sie dzieje , skoro pomaga to walić drzwiami i oknami 

Nawet sie zastanawiałem nad tym jak sie fala rozkręcała , dlaczego nie leca po pierwsze daweczki , przecie widza co sie wokól nich dzieje 

dziwne

Edytowane przez V12
Opublikowano
17 minut temu, RU68 napisał:

Chłopie trochę fizyki jest ciężka woda mająca wbudowaną jedną cząsteczkę więcej a wodór to pierwiastek i jak chcesz tam coś dołożyć (coś pojęcia nie te ) 

jest wodór,,zwykły",deuter i tryt ,jakby kto nie wiedział

Opublikowano
4 minuty temu, V12 napisał:

, skoro pomaga to walić drzwiami i oknami 

Ciekawe czy ci ludzie znają kogoś, komu pomógł. Bo jak nie znają, to może i nie lecą po daweczkę?:lol:

1 minutę temu, witejus napisał:

jest wodór,,zwykły",deuter i tryt ,jakby kto nie wiedział

Ale temat śmy se już wyjaśnili. Z resztą wiedziałem że mogą być takie uwagi , więc napisałem kursywą. To tylko taki żart miał być.:lol:

Opublikowano

Ale w tych statach sa ludzie , maja znajomych , rodzine ,rozmawiaja . jesli choruja ciezko  przewaznie nie to inni nie powinni sie bac i sobie strzyknac 

Tak to rozmyslam 

Opublikowano (edytowane)
51 minut temu, RU68 napisał:

Chłopie, trochę fizyki ; ciężka woda HDO lub D2O nic nie ma więcej wbudowane, tylko 1 atom wodoru jest zastąpiony deuterem. Wodór to pierwiastek, ale ma trzy izotopy: prot, deuter, tryt, które różnią się ilością neutronów w jądrze atomowym.

Kilka kilometrów ode mnie bardzo duży przewoźnik ok.15 lat temu zakupił kilkadziesiąt tirów różnych marek z dołożonym gazem. Po ok. 5latach pożegnał wszystkie. Na zawsze. Mniejsza trwałość silników.

Co do tytułowego tematu: jest tu parę osób, których do szczepionek nic nie przekona. Powołują się na jakieś domniemania, domysły itp. Żadnych twardych danych nie uznają. U znajomych było podobnie; pandemia to spisek, wymysł, szczepionka to eksperyment medyczny. Obecnie pierwszy z domowników w szpitalu na covidowym, a reszta "gacie pełne".

Edytowane przez jacek1296
  • Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, Ywa napisał:

Lewactwo wszystko kupuje, każde kłamstwo bez mrugnięcia czyli bez zastanowienia od początku, bo nagle w mediach moda się zrobiła na trupy, jakby wcześniej ich nie było/ a było więcej nawet. Społeczeństwo 50% u mnie w rejonie jest  tchórzliwe/wygodne jak nic! Jednakże wciąż wolnych ludzi jest 50%

Możemy być dumni, że jesteśmy po właściwej stronie barykady od początku. A dopiero teraz wychodzi  na jaw co to za wężowe dziadostwo finansowe, które niszczy świat psychologicznie i ekonomicznie/fizycznie.

Czytałem   różnych    oszołomów   ale   ty    takimi  wpisami   bijesz  ich   na  łeb   to  już   jest   obsesja    na  punkcie   świrusa   a  będzie   tylko   gorzej  .

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, jacek1296 napisał:

Chłopie, trochę fizyki ; ciężka woda HDO lub D2O nic nie ma więcej wbudowane, tylko 1 atom wodoru jest zastąpiony deuterem. Wodór to pierwiastek, ale ma trzy izotopy: prot, deuter, tryt, które różnią się ilością neutronów w jądrze atomowym.

Kilka kilometrów ode mnie bardzo duży przewoźnik ok.15 lat temu zakupił kilkadziesiąt tirów różnych marek z dołożonym gazem. Po ok. 5latach pożegnał wszystkie. Na zawsze. Mniejsza trwałość silników.

Co do tytułowego tematu: jest tu parę osób, których do szczepionek nic nie przekona. Powołują się na jakieś domniemania, domysły itp. Żadnych twardych danych nie uznają. U znajomych było podobnie; pandemia to spisek, wymysł, szczepionka to eksperyment medyczny. Obecnie pierwszy z domowników w szpitalu na covidowym, a reszta "gacie pełne".

Jakie domniemania? od początku są podawane tu źródła: polityczno- naukowe nawet zza oceanu;  tematy podejmowane przez polityków, naukowców, noblistów więc takie pierdoły jak wciskanie komuś spisku/ drugiej stronie jest dla przedszkolaków telewizyjno-radiowych, bo poziom prezenterów jest zatrważająco poniżej dna, co dzienne denne nagabywanie jak do prostaków.

U mnie w dalszej rodzinie w styczniu człowiek wylądował w szpitalu pod tlenem; wyobraź sobie, że w ogóle nie wpłynęło to na naszą decyzję odnośnie💉a wręcz przeciwnie, jeszcze bardziej utwierdziło w słuszności zważywszy na obecny cyrk.

45 minut temu, Pablo1970 napisał:

Czytałem   różnych    oszołomów   ale   ty    takimi  wpisami   bijesz  ich   na  łeb   to  już   jest   obsesja    na  punkcie   świrusa   a  będzie   tylko   gorzej  .

No naprawdę masz straszny problem, skoro łykasz telewizyjno-radiowy kit; nie warto nic naukowego tu wklejać, sam się dokształć  widocznie nie wiesz co się dzieje dookoła biedaku. 

Edytowane przez Ywa
Opublikowano
7 godzin temu, V12 napisał:

Hahahaha a gdzie ??

7 godzin temu, daron64 napisał:

Najgorsze, ze to co robia wyglada jakby kierowali sie tylko i wylacznie doraznymi celami. Pomijam to, czy lockdown, ograniczenia itd sa slusznym kierunkiem, czy nie, bo tu kazdy bedzie mial swoje zdanie. Brak jest jakiejkolwiek konsekwencji w dzialaniu. Z tym brakiem kwarantanny dla zaszczepionych to w ogole bzdura. Moja byla chora, nie bylem szczepiony - bylem na kwarantannie. Zaszczepilem sie i zachorowalem - moja jest szczepiona - nie musi byc na kwarantannie i codziennie chodzi do pracy. Przeciez to jest glupota totalna. Zachowuja sie z tymi pseudo obostrzeniami jakby zwyczajnie nie chcieli sobie wrogow zrobic. A to troche sie uklonic do zaszczepionych, a to nie utrudniac za mocno nie zaszczepionym, a to jeszcze oczko do szurow puścić. 

nie czytasz galana? Toc on to do holokaustu porownal niedawno, wiec zapewne w obozach 🤦‍♂️

A tu o, nie czytali? https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/aktualnosci/news-austria-obowiazek-szczepienia-przeciwko-covid-19-planowane-o,nId,5692788

Opublikowano

Sadownik- interia, onet, medonet to jedno bagno, które chce doprowadzić do wojny(Galan to wie) antagonizując wewnątrz krajów społeczeństwa; zapodają specjalnie z wyprzedzeniem wiele informacji obserwując fronty, badając reakcje.. Idzie im dobrze; firma musi sprzedawać towar💉, uciszać ekspertów, m.in. 2 dyrektorów fda zrezygnowało ze stanowiska, co było już podane tu we wrześniu, ponieważ decyzje polityczno=biznesowe są ważniejsze od lekarzy-ekspertów, którzy nie wydali pozytywnej rekomendacji na booster po wynikach w Izraelu; podobnie jak w GB. My to wiemy, inni zapominają, bo są owcami..