Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie Czarzasty  krew  psuje. Kto takich durni cytuje w radio. 

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał:

V12  zapominasz o jednym szczególe a minowicie o tym że był lock down a i dodatkowo  ludzie bardziej stosowali maseczki czy nawet dezysfenkcje rąk , obecnie miej jak połowa osób w sklepach stosuje maseczki , pełne restauracje i żadnych ograniczeń .    jak by teraz zastosował ograniczenia takie jak poprzednio to mysle że liczba zakażonych spadła by poniżej 10 tys na dzień 

LASY też byś  pozamykał?🙉

Opublikowano

Lasy powinny być zamknięte na samym początku.😂 Nie dość że gnieżdżą się w nich dziki z ASF, to jeszcze ludzie będą Covida tam wyprowadzać na spacer. 🤣

• Haha 1
Opublikowano

mi też się zdaje że to wszystko przez otwarte lasy 🤔A i restauracje. tam to się ludzie tloczyc muszą. nie to co w marketach czy kościołach. 

Opublikowano
15 minut temu, mirro napisał:

Lasy powinny być zamknięte na samym początku.😂 Nie dość że gnieżdżą się w nich dziki z ASF, to jeszcze ludzie będą Covida tam wyprowadzać na spacer. 🤣

Następny Czarzasty, do partii się zapisz skoro Ci pasuje.

Opublikowano
9 minut temu, jarecki napisał:

a gdzie otwarte , u mie wszedzie szlabany na leśnych drogach .

Współczuję, u mnie las mam pod chatą, dostęp 24h/dobę więc drzewa pod dostatkiem.

Przed chwilą, V12 napisał:

Iwa 

To byla ironia ...

Jestem księżniczką z wieży ciśnień.

Opublikowano

Jeszcze trochę może osiwieję; na starość dużo robi się na blondynkę więc kto wie, a nóż coś się odmieni, na razie nie w moim guście, więc RU68 masz pecha.

Opublikowano
16 minut temu, Ywa napisał:

Następny Czarzasty, do partii się zapisz skoro Ci pasuje.

Jam antypartyjny. Nie bawią mnie takie jazdy. A sweterki Pana Czarzastego już dawni mi obrzydły.

Opublikowano
8 minut temu, Ywa napisał:

Jeszcze trochę może osiwieję; na starość dużo robi się na blondynkę więc kto wie, a nóż coś się odmieni, na razie nie w moim guście, więc RU68 masz pecha.

Widzę że  trzeba obalić ten mit" blondynki "

Opublikowano
Ywa napisał:

9 minut temu, jarecki napisał:

a gdzie otwarte , u mie wszedzie szlabany na leśnych drogach .

Współczuję, u mnie las mam pod chatą, dostęp 24h/dobę więc drzewa pod dostatkiem.

Przed chwilą, V12 napisał:

Iwa 

To byla ironia ...

Jestem księżniczką z wieży ciśnień.

To mięsa nie jadasz bo zwierząt Ci szkoda a drzewa wycinasz jak Ci nie wstyd 😜

Opublikowano

Nie psujcie sobie tym nerwów , to nie pojdzie na pewno nie teraz .

Opublikowano (edytowane)

czy uważącie żę wynik badania pokrywa się wpisami na forum ? 😆Sondaż pokazał też, że poparcie dla akcji szczepień jest tym wyższe, im wyższe jest wykształcenie badanych. Wśród osób z wykształceniem podstawowym chce się zaszczepić 51 proc., a w gronie osób z wykształceniem wyższym - już 75 proc

Edytowane przez jarecki
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, jarecki napisał:

osób z wykształceniem wyższym 

Ja uwazam ze najlepsza wiedze jaką posiadlem oprocz tytułu co lezy na polce , to wysoka tolerancja na alkohol :D do reszty doszedlem samoksztalceniem i doswiadczeniem życiowym i obserwacja zaleznosci spoleczno -zyciowym 

Edytowane przez V12