Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Strongman napisał:

Siema

Tak sobie pomyślałem ze kogo pochowają w tych dwóch workach to się nie rozłoży i taka galaretka będzie w tych workach x lat.

Aż się zapytam czy pakują po dwa albowiem nie stwierdziłem wcześniej a teraz nie mam czasu na tę służbę.

Opublikowano
Przed chwilą, DTaras napisał:

Aż się zapytam czy pakują po dwa albowiem nie stwierdziłem wcześniej a teraz nie mam czasu na tę służbę.

W dwa pakują i to jakieś hermetyczne człowiek w nich w kiszonkę się zamieni czy jakąś galaretkę.

W sumie powinni kremować, a jeszcze jaka powódź gdzieś by była i będą worki z galaretką pływać.

Opublikowano
3 minuty temu, DTaras napisał:

Z całym szacunkiem - nie pier**l. Los to jest na loterii tu conajwyżej "życie" a tu mamy sporo do powiedzenia.

No to wybrali i powiedzieli, co mieli do powiedzenia. Potem zadziałało już przeznaczenie, los albo jak to tam zwał. A poza tym widać mój poziom percepcji tych zdarzeń jest inny. Znam ich, szanuję ale rozpacz tu nic nie wnosi. 

4 minuty temu, galan99 napisał:

Tłuka Tuska stawiają na wzór bo pszyją 3 dawkę szprycy i tak się podniecają jaki k**wa on jest wzorem do naśladowania go .

A prwo jazdy mu zabrali przed szprycą, czy już po?:lol:

3 minuty temu, Strongman napisał:

W dwa pakują i to jakieś hermetyczne człowiek w nich w kiszonkę się zamieni czy jakąś galaretkę.

W sumie powinni kremować, a jeszcze jaka powódź gdzieś by była i będą worki z galaretką pływać.

No ale worków plastikowych w piecach przeca palić nie wolno. 
Ale trumny pływające na powodzi to my juz łapali. Tak że worki jak trza to sie tyz połapie.:lol:

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, DTaras napisał:

płyny do dezynfekcji.

Moja chata , jest pewnym przykładem nie kupilismy do teraz nawet 1 ml , zwykłe mydło widac tez działa .można ??  można 

Edytowane przez V12
Opublikowano
6 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Pierdzielisz aby coś pisać i tyle ...żaden kwit mi nie potrzebny i nikt do niczego mnie nie zmusi i tyle . .

Niestety,ale jak rządzący się uprą to,,my was k**wa zaszczepimy,czy tego chcecie czy nie,"jak nie namowami to siłą.Jak wygląda to siłą widziałem film jak to w Chinach wyglądało.

• Sad 1
Opublikowano
10 minut temu, Strongman napisał:

Czyli za tyśiąc lat coś z nas zostanie ...

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

@witejus

Nie ma co sie nakręcać na zapas , jest ujowo ale juz wiele razy przez te dwa lata były wizje scifi , po tym co od dwóch lat sie dzieje na zachodzie to doceniłem zycie w PL 

dzis sobota trza wyluzować :)

Edytowane przez V12
Opublikowano

Aaa to nie. Zafiksowałem się na losie i podejrzewałem Cię o jakiś pieprzony buddyzm. Jeżeli chodzi o śmierć to dobrze i szkoda. Szkoda chłopa, jak młode dziewcze to szkoda stosunków no a dobrze.. że nie ja. Taki worek może być łatwiej bo nabombany gazem...

V12 napisał:

12 minut temu, DTaras napisał:

płyny do dezynfekcji.

Moja chata , jest pewnym przykładem nie kupilismy do teraz nawet 1 ml , zwykłe mydło widac tez działa .można ??  można 

No jak o paszport kowidowy nie mam prawa pytać to tym bardziej klientom nie będę kazał rąk wew myślę myć...

Opublikowano (edytowane)

Za tysiąc lat rozszczelni się worek i wypełznie z niego nowe życie. A potem nauka będzie starała się dociec skąd wzięło się życie na Ziemi.:lol:Oczywiście zaraz potem, gdy życie założy związki zawodowe.:lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano
1 minutę temu, V12 napisał:

Nie ma co sie nakręcać na zapas

Nie nakręcam się tylko piszę o tym co widziałem na filmie i to co dzieje się wokół Polski ,na świecie i np Australii

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, DTaras napisał:

to tym bardziej klientom nie będę kazał rąk wew myślę myć...

Jak by mnie ktos poprosił to mi to nie przeszkadza , tak samo maska , wolnoć w swoim domku , stwiedziłem tylko że ja i wiele osób osobiscie tego nie kupuje i zyją 

Opublikowano

No a jak kogoś w ziemi zakopią bez pieczary to tym bardziej powietrza nie puści no ale w miastach 20lat jak ktoś nie zapłaci za miejsce to jednego na drugim chowali a tak worek nie zgnije i co.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, witejus napisał:

to co dzieje się wokół Polski ,

Ale juz w przypadku zasad lokdałnu to sie działo , a na szczescie do nas nie przelazło 

Edytowane przez V12
Opublikowano
V12 napisał:

Jak by mnie ktos poprosił to mi to nie przeszkadza , tak samo maska , wolnoć w swoim domku , stwiedziłem tylko że ja i wiele osób osobiscie tego nie kupuje i zyją

A ja w domu też nie mam..

Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał:

Czyli... nakręcasz się.

No dla osób z moim podejsciem to nic dobrego zwiastuje to być moze mierzenie z klopotami ...

Opublikowano
1 godzinę temu, cinek1808 napisał:

W tv dialog

-Ludzie się nie chcą szczepić bo uważają że szczepionka powstała zbyt szybko 

- to nieprawda, szczepionka powstawała wiele , wiele lat. 

Która? Pandemia zaczęła się w 2020r szczepić zaczęli jak myślisz w którym?

41 minut temu, Strongman napisał:

Pomyśl  jakie tam mutacje mogą zachodzić 🙉