Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, RU68 napisał:

są dysproporcje i to znaczące .

Pewnie 97 % to niezacz...:D:D

Opublikowano (edytowane)

Racja , nic nie jest proste ale przyszłosc miała byc piekna a tu tylko zapiepszaj coraz wiecej 

kiedyś mieli kartke i papier i potrafili obliczyć i  zrobić bardziej żywotny traktor , samochód i wiele wiele innych , a teraz maja superkomputery ,

ale nie przepraszam , to w rzeczywistosci nie wina tych kompów 

te komputery ułatwiaja i podpowiadaja jak zrobic słabe ogniwa , zamiast zrobić cos solidnego 

taki swiat 

Edytowane przez V12
Opublikowano
34 minuty temu, DTaras napisał:

Nie, nie pochodzi z RPA...

Rzeczywiscie mój błąd bo pierwsze zakażenia były w Botswanie gdzie jest więcej zaszprycowanych niż w RPA. 

Prezydent Siemianowic stwierdził ze w stanie ciezkim w szpitalach jest 4/5 zaszprycowanych, szpital zdementował to bo zaszprycowanych było 5/6.

Opublikowano

zaraz będzie. A to nie  prawda bo 6/5  było nie szczepionych, jak podalo tvpis i inne wszystkie scieki 😂

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, terminator1000 napisał:

Rzeczywiscie mój błąd bo pierwsze zakażenia były w Botswanie gdzie jest więcej zaszprycowanych niż w RPA. 

Prezydent Siemianowic stwierdził ze w stanie ciezkim w szpitalach jest 4/5 zaszprycowanych, szpital zdementował to bo zaszprycowanych było 5/6.

Ale pierd.....e   jak dzieci kur>>>>>a Jak dzieci

Edytowane przez RU68
Opublikowano
33 minuty temu, RU68 napisał:

Ale pierd.....e   jak dzieci kur>>>>>a Jak dzieci

Co prawda w oczy kole? Pogódź się z tym że popełniłeś największy błąd w życiu. 

Ministerstwo zdrowia podało statystyki i można sobie wyliczyć ile było w ostatnim tygodniu i wychodzi mi że zaszprycowanych było 43% zakażonych. A przed chwilą jakiś pajac z PSL mówił że poniżej 10%.

Opublikowano
terminator1000 napisał:

34 minuty temu, DTaras napisał:

Nie, nie pochodzi z RPA...

czydziesta procentów w Botswanie i ok dwuestu w RPA - idą na rekord...

Opublikowano
12 minut temu, terminator1000 napisał:

Szur to cie zrobił. Nie masz argumentów tchórzu to się nie odzywaj.

Panowie spokojnie ;) można wymieniać się swoimi poglądami czy tam lekko dogryzać jeden drugiemu :P  ale nie ma co już się tak unosić... spokojnie :)

Opublikowano (edytowane)

no 45 % do 55 % , wielka mi róznica . Aż w oczy bije wspaniałośc tegu cudu :) z tego co reklamy glosiły to powinno być 10 % do 90 % 

Edytowane przez V12
Opublikowano
13 minut temu, Roki212 napisał:

Panowie spokojnie ;) można wymieniać się swoimi poglądami czy tam lekko dogryzać jeden drugiemu :P  ale nie ma co już się tak unosić... spokojnie :)

szury traca nerwy ze strachu bo juz s-wirus idzei po nich.

30 minut temu, terminator1000 napisał:

Szur to cie zrobił. Nie masz argumentów tchórzu to się nie odzywaj. Pozatym chyba nie da rady tu założyć drugiego konta. 

i juz wiadomo kto.. 

Opublikowano (edytowane)
Opublikowano (edytowane)

Siema mogę coś napisać:D

Ta pandemia virus nie przejdzie i zostanie na lata i każdy w rządzie wie o tym dlatego nic nie zamykają i kto ma umrzeć to umrze a kto nie to nie,

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
1 godzinę temu, Roki212 napisał:

Określenie szur na tym forum najczęściej używa plastuś. A jak można nazwać kogoś kto namawia na szpryce a sam się boi. 

Opublikowano
16 minut temu, terminator1000 napisał:

Określenie szur na tym forum najczęściej używa plastuś. A jak można nazwać kogoś kto namawia na szpryce a sam się boi. 

No to będzie Szczur ☺️

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

wirusa nie bylo 

Wbij sobie do tego pustego dzbana że wirus był jest i będzie i żadne szczepienie nie weliminuje go ze środowiska naturalnego. 

Trzeba żyć jak dotychczas a nie słuchać łekspertów z Wiejskiej.🤨